Marycha35 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ale czuje też, że jest Pani, Pan, stado, ci których kocha. To bezcenne. Quote
majqa Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Tiaaa... tak sobie tę historię obudowuję w litościwą bajkę... Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='majqa']Tiaaa... tak sobie tę historię obudowuję w litościwą bajkę...[/QUOTE] Ranygościa Tyyyyyy nie śpisz?????? Quote
*zaba* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='majqa']Miziam Maryś, miziam, a on spogląda tak rozumnie, bo przecież wie..., w moje oczy, w których widzi jedynie bezradność i rozpacz.[/QUOTE] Zapomnialas o najwazniejszym, on widzi rowniez MILOSC ! Quote
majqa Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='Isadora7']Ranygościa Tyyyyyy nie śpisz??????[/QUOTE] No nie spałam, bo musiałam dziadki teleportować na siku. Wiesz, staram się czasem przymknąć oko ale w ich rytmie. Najgorsze jest gdy Faksio ma fazy wędrowne. Wtedy muszę sprawdzać, co wyczynia, a potrafi niejedno. Nie dalej jak właśnie dziś w nocy odjechał koszem na bieliznę i zrobił z siebie klina przy wannie. A jaki był qrde zdzwiony jak go wyciągałam? ;-) Quote
majqa Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 [quote name='*zaba*']cisza tu taka ... Jak sie macie?[/QUOTE] ..., bo i cóż tu pisać... :roll: Ciężko na inny (niż wiadomy) temat, łatwiej na wesoło na cudzym wątku, ale nie tu..., gdzie unosi się zapach parszywej śmierci, od której nie ma odwrotu. Każdy dzień jest inny, każdy równie smutny z przeplotką durnej nadziei, która gaśnie parę sekund później. A pomijając samo cierpienie obu psów i psychiczne moje, fizycznie jestem zajechana więc ciężko wykrzesać z siebie coś optymistycznego i samą chęć pisania. Wet u nas gościem i domownikiem zarazem, czekamy więc na właściwy moment, w którym trzeba będzie się pożegnać. Quote
sylwiaso Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Poczytałam........smutno i dla Ciebie i dla psinki.Majciu trzymaj się dzielna kobietko!!!! Quote
Smyku Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Przyszłam na przytulaski . Tęskni mnie się . Quote
majqa Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Dobre pytanie... Jak jest... Hm... Chyba raczej... mało kto by uwierzył, co tu się dzieje. Kalejdoskop zdarzeń. Ważne, że wciąż jesteśmy w komplecie i to jest to, czego się trzymam i co cieszy. Dziękuję Kochane Dziewczyny za ciepłe słowa. Bardzo, bardzo dziękuję. :calus: Jestem b.zmęczona i biorę drugi zakręt w zap. oskrzeli ;-), dziś obróciłam do W-wy i z powrotem ale jak złapię trochę oddechu ciutkę więcej popiszę. Quote
Marycha35 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Zdrowiej Izuś i tak trzymajcie ze stadkiem:):):) To dobre wieści:) Quote
*zaba* Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Kobieto! Uwazaj na siebie! Zdrowka zycze Tobie i ogonom. Dobrze, ze nadal w komplecie jestescie. Quote
majqa Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 Uważam, uważam, zwłaszcza, że jestem na etapie kolejnego zakrętu z tym zap. oskrzeli, poszło na całego, od jutra zmiana leków. ;-) Quote
Isadora7 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='majqa']Uważam, uważam, zwłaszcza, że jestem na etapie kolejnego zakrętu z tym zap. oskrzeli, poszło na całego, od jutra zmiana leków. ;-)[/QUOTE] Ty noooo Tobie nie wolno chorować Quote
majqa Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 To i wiem więc jeszcze do dziś chorobę ignorowałam na wesoło, a od jutra jej zapowiedziałam, że moja jej olewka wchodzi w fazę stanowczej powagi. Quote
Isadora7 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='majqa']To i wiem więc jeszcze do dziś chorobę ignorowałam na wesoło, a od jutra jej zapowiedziałam, że moja jej olewka wchodzi w fazę stanowczej powagi.[/QUOTE] kurde nooooooo Quote
majqa Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Musi być dobrze, właśnie się ładuję aptekarskim wsparciem. ;-) Quote
Marycha35 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Izulku tu coś na lepszy humor... chociaż sama nie wiem czy to do końca śmieszne! widziałyście to ? [URL]http://www.youtube.com/user/blogmediafunpl[/URL] Quote
majqa Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Zarąbiste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Maryś! :loveu: Quote
sylwiaso Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Marycha35']Izulku tu coś na lepszy humor... chociaż sama nie wiem czy to do końca śmieszne! widziałyście to ? [URL]http://www.youtube.com/user/blogmediafunpl[/URL][/QUOTE]Marysiu Dzięki za filmik przekaz super! Quote
Recommended Posts