Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Miziam Maryś, miziam, a on spogląda tak rozumnie, bo przecież wie..., w moje oczy, w których widzi jedynie bezradność i rozpacz.[/QUOTE]
Zapomnialas o najwazniejszym, on widzi rowniez MILOSC !

Posted

[quote name='Isadora7']Ranygościa Tyyyyyy nie śpisz??????[/QUOTE]

No nie spałam, bo musiałam dziadki teleportować na siku. Wiesz, staram się czasem przymknąć oko ale w ich rytmie. Najgorsze jest gdy Faksio ma fazy wędrowne. Wtedy muszę sprawdzać, co wyczynia, a potrafi niejedno. Nie dalej jak właśnie dziś w nocy odjechał koszem na bieliznę i zrobił z siebie klina przy wannie. A jaki był qrde zdzwiony jak go wyciągałam? ;-)

Posted

[quote name='*zaba*']cisza tu taka ...
Jak sie macie?[/QUOTE]

..., bo i cóż tu pisać... :roll: Ciężko na inny (niż wiadomy) temat, łatwiej na wesoło na cudzym wątku, ale nie tu..., gdzie unosi się zapach parszywej śmierci, od której nie ma odwrotu. Każdy dzień jest inny, każdy równie smutny z przeplotką durnej nadziei, która gaśnie parę sekund później. A pomijając samo cierpienie obu psów i psychiczne moje, fizycznie jestem zajechana więc ciężko wykrzesać z siebie coś optymistycznego i samą chęć pisania. Wet u nas gościem i domownikiem zarazem, czekamy więc na właściwy moment, w którym trzeba będzie się pożegnać.

Posted

Dobre pytanie... Jak jest... Hm... Chyba raczej... mało kto by uwierzył, co tu się dzieje. Kalejdoskop zdarzeń. Ważne, że wciąż jesteśmy w komplecie i to jest to, czego się trzymam i co cieszy.
Dziękuję Kochane Dziewczyny za ciepłe słowa. Bardzo, bardzo dziękuję. :calus:
Jestem b.zmęczona i biorę drugi zakręt w zap. oskrzeli ;-), dziś obróciłam do W-wy i z powrotem ale jak złapię trochę oddechu ciutkę więcej popiszę.

Posted

[quote name='majqa']Uważam, uważam, zwłaszcza, że jestem na etapie kolejnego zakrętu z tym zap. oskrzeli, poszło na całego, od jutra zmiana leków. ;-)[/QUOTE]

Ty noooo Tobie nie wolno chorować

Posted

[quote name='majqa']To i wiem więc jeszcze do dziś chorobę ignorowałam na wesoło, a od jutra jej zapowiedziałam, że moja jej olewka wchodzi w fazę stanowczej powagi.[/QUOTE]

kurde nooooooo

Posted

[quote name='Marycha35']Izulku tu coś na lepszy humor... chociaż sama nie wiem czy to do końca śmieszne!
widziałyście to ? [URL]http://www.youtube.com/user/blogmediafunpl[/URL][/QUOTE]Marysiu Dzięki za filmik przekaz super!