anushka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ben faktycznie ma super rudy kolor..przyznaj się czym go farbowałaś..:mad: :mad: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Ania-k napisał(a):Ben faktycznie ma super rudy kolor..przyznaj się czym go farbowałaś..:mad: :mad: Aniu, ostatnio zamiast jednej marchewki, to daje mu dwie do calego gara jedzenia, moze to dzieki temu, nie wiem :) ale b-karoten tez zacznie dostawac :) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Wróciliśmy ze spacerku, mamy mnóstwo zdjęć, ale pańcia spojrzała na zegarek i za niedługi czas mam autobus na kursik niemieckiego, więc biec pędem muszę, macie kilka fotecek, reszte dam okolo godzinki osmej ;-) u Madzi mozna Gajke popodziwiac :loveu: No, a tymczasem Benio Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 http://img190.imageshack.us/img190/9646/tndscn48374io.jpg :roflt::roflt: Benie, jestes slodki :lol: Uwaga, bizon biegnie http://images2.fotosik.pl/67/c89bea6c8403a050.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 to i ja wrzuce :cool3: kasia poi psa :eviltong: i robi zdjecia :lol: Quote
Magda Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] A co by bylo gdyby Ben zobaczyl wiewiorke?:evil_lol::evil_lol: Kasia zrobilaby piruet Quote
olcha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :crazyeye: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: ale malutki...piesek :oops: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Cola napisał(a):co za świntuch...a feeee...tak ze szminką :shake: hahaha, on tak standardowo ;) lecę na imageshacka zobaczyc, czy dziala, jesli nie, to wrzucam na fotosika, uwaga, bedzie tego duzo ;) Olcha, wcale nei taki malutki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 No i Benio musiał pokazać swój bruuuudny brzuszek (niestety taki mamy brudny stawik, w którym Benio się kąpał) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 No i jeszcze troszke wam dorzuce cobyscie dluzej u mnie na galerii pobyli ;) Ponarkotyzuje sie trawą, niuch niuch ;) I taaaaaki jestem znowu brudny, bo ja kocham brud :loveu: No i kwiatuszki, doszlysmy do wniosku z Madzia, ze to niezapominajki :) No a reszta... nastepnym razem ;) Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu'] a cala woda sie nie wychlupala ze stawu, jak takie cielsko tam wlazlo? :evil_lol: [quote name='panienkabubu'] nie moge! rozbroilo mnie to zdjecie :loveu::loveu::loveu: widac ze w glebi duszy Ben jest malym kanapowym przytulaskiem :p Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :loveu: miodzio..jedne z moich ulubionych :loveu: ...co za uśmiech:evil_lol: przyznać się, która go tak gilgotała w stópki, których nie widać?? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Teklunia']a cala woda sie nie wychlupala ze stawu, jak takie cielsko tam wlazlo? :evil_lol: haha, właśnie jak kucałam przy stawiku to coś mi butki zmoczyło jak Benosław wlazł do wody :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Teklunia']nie moge! rozbroilo mnie to zdjecie :loveu::loveu::loveu: widac ze w glebi duszy Ben jest malym kanapowym przytulaskiem :p małym?? :crazyeye: :crazyeye: Uwazaj, bo przyjade z nim do wawy i dam Ci na przechowanie na tydzień, co by sie u Ciebie na kanapach wyleżał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeeeeeeski juz widze Bena na moich kanapach .. w takim stanie ... :D [quote name='Cola']...co za uśmiech:evil_lol: przyznać się, która go tak gilgotała w stópki, których nie widać?? :cool3: No Madzi juz wtedy nie było, a ja nie miałam jak go gilgotać, bo jak widać, stałam nad nim i cykałam mu foty, haha :evil_lol: :evil_lol: A to łapsko Benosławka: I jeszcze Benio :loveu: - mniaaaam te slinyyy :razz: A to u nas w parku :) Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ooo fuuuu i kto miał tą ślinę na spodniach??? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):ooo fuuuu i kto miał tą ślinę na spodniach??? :evil_lol: Pańcia :loveu: :loveu: :mad: Quote
Teklunia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu']małym?? :crazyeye: :crazyeye: Uwazaj, bo przyjade z nim do wawy i dam Ci na przechowanie na tydzień, co by sie u Ciebie na kanapach wyleżał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeeeeeeski juz widze Bena na moich kanapach .. w takim stanie ... :D no toz mowie przeciez ze w głębi duszy :lol: ja mialam jamnika, ktory w glebi duszy byl wielkim morderczym brytanem :evil_lol: nie zawsze natura odpowiednio dobiera cialo do duszy ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Teklunia']no toz mowie przeciez ze w głębi duszy :lol: ja mialam jamnika, ktory w glebi duszy byl wielkim morderczym brytanem :evil_lol: nie zawsze natura odpowiednio dobiera cialo do duszy ;) hahahah! ale duże pieski są spokoooooojne ;) a takie pieski jak Ben to tylko dużo śliny produkują ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='panienkabubu']Pańcia :loveu: :loveu: :mad: nie tylko pancia :cool3: :cool3: :cool3: kasia to zdjecie jest booooooooskie :loveu: a wogóle to mi niezapomninajki podkradłaś :angryy: a jak benkowa kosć?smakowała?:eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']nie tylko pancia :cool3: :cool3: :cool3: Madzia, jak Ben pojdzie pracować w kamieniołomach i zarobi na proszek dla Twoich spodni (moich juz sie nie da doprac :lol:) to Ci podrzucimy proszuniek i sobie wypierzesz ;) co Ty na to? ;) [quote name='madzia18sosnowiec']kasia to zdjecie jest booooooooskie :loveu: No boskie zdjecie, boski pies na nim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] a wogóle to mi niezapomninajki podkradłaś :angryy: oj plasiam :) :glaszcze: ;) [quote name='madzia18sosnowiec']a jak benkowa kosć?smakowała?:eviltong: tak Madziu, Benek dziekuje slicznie, umemła Cie za to :modla: :lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Pomęczę Was kwiatkami trochę ;) a tu pewnie jakas impreza była :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts