madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 panienkabubu napisał(a):bo własnie organizuje wam nocleg :p no no no :cool3: panienkabubu napisał(a): suuuuper :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: hahaha to masz szczescie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='panienkabubu']nie udało mi sie wstawic emoty, to masz innego kwiatka och ja ciemna :splat: zamiast quote nacisnelam edit:splat: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hhahahaha juz nie przesadzaj, chciałabym byc na twoim miejscu :cool3: Zamienianie się jest fajne nie?? :cool1: To się zamieńmy :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 panienkabubu napisał(a):och ja ciemna :splat: zamiast quote nacisnelam edit:splat: a mnie sie dopiero teraz kwiatek wyswietlił, dziekuje ciemnoto :lol: malawaszka napisał(a):Zamienianie się jest fajne nie?? :cool1: To się zamieńmy :evil_lol: a z miłą chęcia ja ciebie prosze:eviltong: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 A ja jeszcze znalazłam mojego marzyciela romantyka :loveu: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hahaha mały ćpunek słodziakowaty :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ben morderca :scared: [quote name='madzia18sosnowiec'] hihihi :lol: czym im podpadlas ze Ci chcialy dupsko obgryzc? :evil_lol: Quote
Cola Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 :loveu: :loveu: faflunek ćpunkowaty :loveu: ...ładny ten malutki patyczek :evil_lol: nie masz dzisiaj zakwasów w ręce po nim?? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='panienkabubu']:BIG: Proszę Państwa, stuknął mi tysiąc :laola: :drink1: :cunao: :drink1: :laola: Zdrówko! :drink1: :drink1: :drink1: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Cola napisał(a):...ładny ten malutki patyczek :evil_lol: nie masz dzisiaj zakwasów w ręce po nim?? :razz: :evil_lol: :evil_lol: na zdjeciu jest Madzia18sosnowiec ;) ale ja też sie bawiłam w gonitwy i patyczki, ale moje rece to juz są spoko wycwiczone, moj pies na spacerach tak ciagnie (juz raczej w czasie przeslym :multi: ) do psow, że moje bicepsy są lepsze od pudzianowskich :eviltong: :p Quote
anetta Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A co Gajeczka sprawdza Benkowi? http://img247.imageshack.us/img247/4696/tndscn48492qj.jpg :oops: Patrzy czy wszystko ma na swoim miejscu od tych szalenstw? :lol: Za 1022 :lol: :drinking::drinking::drinking: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='anetta']A co Gajeczka sprawdza Benkowi? http://img247.imageshack.us/img247/4696/tndscn48492qj.jpg :oops: Patrzy czy wszystko ma na swoim miejscu od tych szalenstw? :lol: Za 1022 :lol: :drinking::drinking::drinking: Haha, taaak, Gajka musi zawsze sprawdzic, bo Ben to by zapomnial nawet hehehe :drinking: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Mam dla was kilka zdjęć makro, bo znalazłam właśnie kilka sztuk, to jeszcze ze starego aparatu :) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 a ja mam jeszcze troche fot z szalenstw z wczoraj, bo dzis nie byłysmy na spacerku bo deszcz i burza nam przeszkodziła :oops: co fuczysz malenka :cool3: "odejdz!" "a ide! albo jeszcze cie powkurzam:lol: i ben akrobata, biega na 2 łapach :cool3: a tam w tle z "patykiem"(ciezko to nazwac patykiem, bo to było poł drzewa:eviltong: ) kasia sobie biega z nudów :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Madzik, kolorowałaś zdjęcia, czy mój Ben taki piękny brąz ma na sobie? :razz: :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 panienkabubu napisał(a):Madzik, kolorowałaś zdjęcia, czy mój Ben taki piękny brąz ma na sobie? :razz: :razz: nie kolorowałam, taki mam aparat fajny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nie kolorowałam, taki mam aparat fajny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oooo... To Ben taki piękny brązowiutki...... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aha no i mój cielaczek zaczął jeść dzisiaj wieczorem. A już się bałam, że depresja będzie trwałą z tydzień (raz w życiu się tak Benowi zdarzyło, ale po kroplach na apetyt zjadał 2 razy więcej niż zawsze yhyh) Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']co fuczysz malenka :cool3: buuuahaha ale mu się japa rozciągnęła :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahaha ale mu się japa rozciągnęła :evil_lol: no Ben własnie tak wyglada jak szczeka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 panienkabubu napisał(a):Oooo... To Ben taki piękny brązowiutki...... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aha no i mój cielaczek zaczął jeść dzisiaj wieczorem. A już się bałam, że depresja będzie trwałą z tydzień (raz w życiu się tak Benowi zdarzyło, ale po kroplach na apetyt zjadał 2 razy więcej niż zawsze yhyh) ciocia mu jutro cos dobrego przyniesie :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ciocia mu jutro cos dobrego przyniesie :loveu: Madzia, a potem masz ślinyyyyyyyyyyy na spodniach :lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 :helo: Co tu takie pustki? :roll: Nikt juz nas nie lubi? :roll: Mamy dla was troszkę kwiatków i zielska, a zaraz idziemy na spacerek z Madzią i Gają to i fotki będą no to my uciekamy :painting: :bye: i prosze nas odwiedzac, bo jak nie .. :mad: Quote
Recommended Posts