malgooska Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mi tez sie zdaje ze na lince bedzie najlepiej.... przynajmniej ja tak robilam z Barrym...I teraz po prostu ma to we krwi wiec na pewno uda Ci sie z Francą ;) A to ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne :loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 No to muszę spróbować :evil_lol: Spoko spoko damy radę :evil_lol: Ben dzisiaj spał z babami :loveu: Uch jaki rozanielony wyszedł na spacer :evil_lol: Cały przemoknięty był po wczorajszej ulewie i nie miałam serca zostawiać go na tym wietrze. No i przynajmniej sobie wysechł i taką sierść ma błyszczącą, nie wiem, czy na psy tak działają baby czy co :evil_lol: Quote
infers Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 panienkabubu napisał(a):No to muszę spróbować :evil_lol: Spoko spoko damy radę :evil_lol: Ben dzisiaj spał z babami :loveu: Uch jaki rozanielony wyszedł na spacer :evil_lol: Cały przemoknięty był po wczorajszej ulewie i nie miałam serca zostawiać go na tym wietrze. No i przynajmniej sobie wysechł i taką sierść ma błyszczącą, nie wiem, czy na psy tak działają baby czy co :evil_lol: Haha Ben to ma życie jak w Madrycie:eviltong::diabloti::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 infers1995 napisał(a):Haha Ben to ma życie jak w Madrycie:eviltong::diabloti::loveu: Kobieciarz :evil_lol: Quote
eria Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 infers1995 napisał(a):Haha Ben to ma życie jak w Madrycie:eviltong::diabloti::loveu: ja bym tak nie powiedziała, bo co cieczka musi cierpieć :shake::shake::evil_lol: Quote
infers Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG025-1.jpg Ale leniuch:loveu::loveu::loveu:Ile Ben ma cm w kłębie?i ile waży:evil_lol:;) Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='infers1995']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG025-1.jpg Ale leniuch:loveu::loveu::loveu:Ile Ben ma cm w kłębie?i ile waży:evil_lol:;) Zadajesz zbyt trudne pytania:) [quote name='eria']ja bym tak nie powiedziała, bo co cieczka musi cierpieć albo sobie używa :evil_lol: buahaha żaaaaaaaart Quote
marymek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG023-1.jpg Mamusia z córeczką :loveu: łiłiłiłiłi :loveu: Quote
Matusz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG030-1.jpg ale chłopak mocny jest :loveu::loveu: Berek:multi: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='marymek']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG023-1.jpg Mamusia z córeczką :loveu: łiłiłiłiłi :loveu: Od razu widać która jest która, nie? :razz: [quote name='Matusz']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG030-1.jpg ale chłopak mocny jest :loveu::loveu: Berek:multi: :hmmmm: Ale cytujesz moją Franię :hmmmm: Berek? Mam Cię gonić? :cool3: Quote
marymek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='panienkabubu']Od razu widać która jest która, nie? :razz: Tym razem nie miałam problemu z rozróżnieniem ich :evil_lol: ale chłopak mocny jest :loveu::loveu::roflt: Przecież to Frania jest, dziewczynka :megagrin: Quote
Matusz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='marymek']T :roflt: Przecież to Frania jest, dziewczynka :megagrin: ups :oops::oops::oops: im sorry no to mocna dziewczynka jest :loveu::loveu: bubu, musisz mi po kolei wkleić który to który pies:eviltong: Quote
marymek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Matusz']ups :oops::oops::oops: im sorry no to mocna dziewczynka jest :loveu::loveu: bubu, musisz mi po kolei wkleić który to który pies:eviltong: To ja to zrobię z chęcią :evil_lol: http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG023-1.jpg Po lewej Frania, po prawej Halszka. Dziewczyny rozróżniamy po tym że Frania na razie jest drobniejsza i zazwyczaj na zdjęciach czyściejsza :evil_lol: A Bena wiadomo po czym można poznać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='panienkabubu']Ktoś kiedyś powiedział.. "Od jednego psa są lepsze tylko dwa psy". I owszem jest to prawda. Jednak jeszcze piękniejsze jest to, kiedy można powiedzieć "Od dwóch psów lepsze są tylko trzy psy" :loveu: I tak oto... mam swoje trzy malutkie szczęścia.. Pierwsze szczęście na imię ma Ben. Drugie szczęście to Halszka. I ostatnie, najmłodsze szczęście to Frania. Zapraszamy serdecznie :) Matusz - mówisz masz :) Frania niewiele różni się od mamusi - na razie tym, że jest lżejsza, ma trochę inne umaszczenie na lewym boku, a poza tym... Niczym się nie różni hehe Quote
katik Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ja tam widzę więcej różnic, Frania jest śnieżnobiała, a Halszkę chyba pierzesz w tanim proszku, bo troche poszarzała :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='panienkabubu'] Ale cytujesz moją Franię :hmmmm: Berek? Mam Cię gonić? :cool3: Berek = dzień dobry :eviltong::eviltong: ale możesz mnie i gonić, ale i tak nie dogonisz :grins::grins: [quote name='panienkabubu']Matusz - mówisz masz :) Frania niewiele różni się od mamusi - na razie tym, że jest lżejsza, ma trochę inne umaszczenie na lewym boku, a poza tym... Niczym się nie różni hehe fenkju wery mucz:grins: Quote
eria Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 a ja dziś byłam w Chorzowie i ślicznego bernardyna widziałam :loveu:ale długowłosego ;) piękny ,w tych kudłach nie zauważyłam czy pies czy suka:loveu: Quote
infers Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 katik napisał(a):ja tam widzę więcej różnic, Frania jest śnieżnobiała, a Halszkę chyba pierzesz w tanim proszku, bo troche poszarzała :evil_lol: Haha xD :diabloti: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='katik']ja tam widzę więcej różnic, Frania jest śnieżnobiała, a Halszkę chyba pierzesz w tanim proszku, bo troche poszarzała :evil_lol: Halszka jest zafarbowana!!! Ale dzisiaj zauważyłam, że wypada jej sierść, widzę przebłyski bieli :mdleje: [quote name='Matusz'] Berek = dzień dobry :eviltong::eviltong: ale możesz mnie i gonić, ale i tak nie dogonisz :grins::grins: fenkju wery mucz:grins: Nie ma za co :loveu: Hmmm - nie dogonię? Pewny jesteś? :evil_lol::eviltong: [quote name='eria']a ja dziś byłam w Chorzowie i ślicznego bernardyna widziałam :loveu:ale długowłosego ;) piękny ,w tych kudłach nie zauważyłam czy pies czy suka:loveu: Łaaaaa super :loveu::loveu::loveu: Ciekawe skąd :loveu::loveu::loveu: [quote name='Junka']hejka :)))) A witam :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='panienkabubu'] Hmmm - nie dogonię? Pewny jesteś? :evil_lol::eviltong: raczej nie :eviltong::eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Mam fotki ale bardzo brudne, to Wam nie pokażę:oops::oops::oops: Quote
eria Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ale my już przyzwyczajeni do karku Halszki a nic gorszego nie może nas spotkać :diabloti: więc dawaj Quote
Recommended Posts