alive Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ło rany no Halszka to ma trochę cielska... :-o Quote
panienkabubu Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Anecioreczek napisał(a):ooo widze ryzykujemyyy...czyli gdzie? ;P Kasia moze jakis spacerek jutro z rana :) Dałabym znac jeszcze Sylwi :) co Ty na to? A nie powiem gdzie, bo wysyłamy w ostatnim rzucie zgłoszenie i nie wiadomo czy przyjmą :cool3: W każdym razie najwyżej nie pojedziemy i tyle :eviltong: Spacerek? A z chęcią :) O której? alive napisał(a):Ło rany no Halszka to ma trochę cielska... :-o trochę?:razz: Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 panienkabubu napisał(a): Spacerek? A z chęcią :) O której? hm..niewiem lubie poranki^^ typu 10-11 ^^ Quote
panienkabubu Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Anecioreczek napisał(a):hm..niewiem lubie poranki^^ typu 10-11 ^^ Jak będzie taka pogoda jak teraz to dużo nie pospacerujemy :placz::placz::placz::placz: Quote
panienkabubu Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Kilka fotecek z racji nowej strony :razz: Quote
panienkabubu Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 i my się witamy u panienki bubu:razz::razz::diabloti: no niezłe masz stadko :loveu::loveu: pozdrawiamy i chyba już tu będziemy wpadać częściej:p Quote
infers Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG_0636.jpg Po czym ona taka zmęczona?:loveu::evil_lol: Quote
anetta Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='panienkabubu']Po lewej Halszka w dniu kiedy u mnie zamieszkała, po prawej - po roku bycia u mnie :loveu: http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/halszka.jpg Ojj jest różnica :razz: Hhhaha głode wystaw :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 nawet gdyby pogoda była super,to my niestety nigdzie nie pojdziemy ;( nie planowany wyjazd rodzinny eh prxepraszaaam. ;( na kiedy indziej to przełozymy! Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Matusz']i my się witamy u panienki bubu:razz::razz::diabloti: no niezłe masz stadko :loveu::loveu: pozdrawiamy i chyba już tu będziemy wpadać częściej:p :crazyeye: Kogo ja widzę w naszych skromnych progach :evil_lol: witamy witamy :loveu::loveu::loveu: Postawimy nawet coś do picia :drinking: co by Was zatrzymać :evil_lol::diabloti: [quote name='infers1995']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG_0636.jpg Po czym ona taka zmęczona?:loveu::evil_lol: Ale gdzie widzisz, że ona jest zmęczona? :crazyeye::evil_lol: [quote name='anetta']Ojj jest różnica :razz: Hhhaha głode wystaw :evil_lol: Taaaaaaak!!! :loveu: Wystawy to to co kocham :loveu::loveu::loveu: Dlatego nie podaruję żadnej :cool3: W tym roku będzie się działo :eviltong: Halszkę zgłosiłam, ale czas pokaże czy pojedziemy, bo może cieczka dojdzie albo już szczeniory w brzuchu :razz: Zobaczymy :eviltong: [quote name='Anecioreczek']nawet gdyby pogoda była super,to my niestety nigdzie nie pojdziemy ;( nie planowany wyjazd rodzinny eh prxepraszaaam. ;( na kiedy indziej to przełozymy! Nic się nie stało, pogoda i tak jest okropna :shake: Quote
Matusz Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='panienkabubu']:crazyeye: Kogo ja widzę w naszych skromnych progach :evil_lol: witamy witamy :loveu::loveu::loveu: Postawimy nawet coś do picia :drinking: co by Was zatrzymać :evil_lol::diabloti: mnie, we własnej osobie ;):p dzięki za picie :diabloti::evil_lol: Quote
marymek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 To i ja się witam sobotnie :) Halszka jak zwykle wykamana śpi :evil_lol: Jutro to się z nią pogonię :loveu: Oby tylko nam pogoda dopisała. Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Tam co jest :hmmmm: Chyba jednak nie :hmmmm: Nie no na pewno nie :diabloti: I grupowe Quote
marymek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG_0580.jpg Ale fajnie razem niuchają :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Matusz']mnie, we własnej osobie ;):p dzięki za picie :diabloti::evil_lol: Tak tak tak dzień dobry :evil_lol: U mnie alkoholu pod dostatkiem :evil_lol: [quote name='marymek']To i ja się witam sobotnie :) Halszka jak zwykle wykamana śpi :evil_lol: Jutro to się z nią pogonię :loveu: Oby tylko nam pogoda dopisała. Dzię dobry :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że deszczu nie będzie :razz: Pogonisz? Chyba za nią :evil_lol::evil_lol: Quote
marymek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 panienkabubu napisał(a): Dzię dobry :evil_lol::evil_lol: Mam nadzieję, że deszczu nie będzie :razz: Pogonisz? Chyba za nią :evil_lol::evil_lol: No ja coś czuję że po jutrzejszej wizycie jak wrócę do domu to nawet siły na wyjście z rolfkiem nie będę miała :mdleje: Weź dzisiaj psy wybiegaj coby jutro grzecznie przy nodze truchtały i nie uciekały :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='marymek']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG_0580.jpg Ale fajnie razem niuchają :loveu::loveu: Trawkę wciągają :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 marymek napisał(a):No ja coś czuję że po jutrzejszej wizycie jak wrócę do domu to nawet siły na wyjście z rolfkiem nie będę miała :mdleje: Weź dzisiaj psy wybiegaj coby jutro grzecznie przy nodze truchtały i nie uciekały :evil_lol: To będziesz musiała przyjść w kombinezonie bo będą tak brudne :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 no wiesz co, trawą psy narkotyzować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie wiem:diabloti: nie dość, że alkoholu pod dostatkiem to jeszcze trawki też :evil_lol::evil_lol::eviltong: do Tozu ! Quote
marymek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='panienkabubu']Trawkę wciągają :loveu: Czego Ty je uczysz :mad: To będziesz musiała przyjść w kombinezonie bo będą tak brudne :evil_lol: Ta .. ubiorę się jak jakiś astronauta przed wyprawą na księżyc :evil_lol: Bernardynomaniakiem jestem, nic co brudne nie jest mi obce :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Matusz']no wiesz co, trawą psy narkotyzować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie wiem:diabloti: nie dość, że alkoholu pod dostatkiem to jeszcze trawki też :evil_lol::evil_lol::eviltong: do Tozu ! Poczytaj kilka stron wcześniej, że ludzie z TOZu to moi funfle :evil_lol::evil_lol: [quote name='marymek'] Ta .. ubiorę się jak jakiś astronauta przed wyprawą na księżyc :evil_lol: Bernardynomaniakiem jestem, nic co brudne nie jest mi obce :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Matusz Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='panienkabubu']Poczytaj kilka stron wcześniej, że ludzie z TOZu to moi funfle :evil_lol::evil_lol: to jakąś międzynarodową organizację przyślę, może być np RSPSA:diabloti::p ty mi lepiej mów, gdzie będziecie tak do września na wystawach:diabloti: to może tam gdzie będziesz ty to będę i ja:p jakie rymy:evil_lol: Quote
marymek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='panienkabubu']:roflt::roflt::roflt: Co Cię tak śmieszy? :hmmmm: :evil_lol: to jakąś międzynarodową organizację przyślę, może być np RSPSA:diabloti::p O z tymi to Kasia jeszcze lepiej się dogaduje :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Matusz'] to jakąś międzynarodową organizację przyślę, może być np RSPSA:diabloti::p ty mi lepiej mów, gdzie będziecie tak do września na wystawach:diabloti: to może tam gdzie będziesz ty to będę i ja:p jakie rymy:evil_lol: Ad.1. oooo kolejni funfle :evil_lol: Ad.2. na pewno Katowice, Częstochowa i Opole :) Dalej nie wiem :eviltong: Jesteśmy grupą II:loveu: [quote name='marymek']Co Cię tak śmieszy? :hmmmm: :evil_lol: nie wiem? :hmmmm::evil_lol: Czas na wspominki, bo skończyły mi się aktualne foty Quote
Recommended Posts