panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 [quote name='Matusz']Witam:razz: Witam :cool3: Marysia przyjedz juzzzzzzzzzzzz zrobimy fotki nooo Quote
marymek Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Taa :eviltong: Już lece na piechote, wieczorem się mnie spodziewaj :eviltong: Zaśpiewam Ci kołysanke : Aaa, bernardynki dwa, trikolorki obydwa, aaa, bernardyny dwa, trikolorki no i ja ... Rodzice mi tak śpiewali, bo kołysnaki o kotkach to zbyt banalne były :evil_lol: Albo to: Śpij już Kasiu śpij, i o BISach śnij :loveu: Już na dworze zgasły zorze, wszystkie pieski śpią, w ... jeziorze :evil_lol: Więc i Ty już śpij, o wygranych śnij :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 marymek napisał(a):Taa :eviltong: Już lece na piechote, wieczorem się mnie spodziewaj :eviltong: Zaśpiewam Ci kołysanke : Aaa, bernardynki dwa, trikolorki obydwa, aaa, bernardyny dwa, trikolorki no i ja ... Rodzice mi tak śpiewali, bo kołysnaki o kotkach to zbyt banalne były :evil_lol: Albo to: Śpij już Kasiu śpij, i o BISach śnij :loveu: Już na dworze zgasły zorze, wszystkie pieski śpią, w ... jeziorze :evil_lol: Więc i Ty już śpij, o wygranych śnij :loveu: Myślisz, że to tak łatwo spać w dzień :placz: Quote
zuzolandia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 W dzien spanie mam na zawolanie gorzej w nocy hihihiih Ciekawe tematy prac ;-) a nuz nowa promotorka sie zgodzi???? Quote
eria Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ja w dzień to tylko śpię jak mam 40 stopni gorączki :evil_lol: inaczej w dzien nie zasne Quote
Doginka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Myślisz, że to tak łatwo spać w dzień :placz: Ja tam mogę i w dzień jak mam doła - a właśnie dziś go mam i jak poszłam spać ok.15, tak obudziłam się o 19, wyszłam z psami i jestem:razz: Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 zuzolandia napisał(a):W dzien spanie mam na zawolanie gorzej w nocy hihihiih Ciekawe tematy prac ;-) a nuz nowa promotorka sie zgodzi???? Oby :modla: eria napisał(a):ja w dzień to tylko śpię jak mam 40 stopni gorączki :evil_lol: inaczej w dzien nie zasne Ja od 3 dni nie mam problemu ze spaniem w dzień... Śpię, by zabić czas.... Do śmierci daleko, trzeba jakoś przyspieszyć.... Doginka napisał(a):Ja tam mogę i w dzień jak mam doła - a właśnie dziś go mam i jak poszłam spać ok.15, tak obudziłam się o 19, wyszłam z psami i jestem:razz: Ja podobnie :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 aleb napisał(a):Doszło PW? :razz: Tak dotarł dziękuję, dostałam też od nich maila:) Quote
Dozia_13 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Witamy...Witamy...! Co u was ciekawego się dzieje...? Quote
panienkabubu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Aaa..... wczoraj za długo postałam na dworze z Madzią i z Gajką i dzisiaj rozrywa mi płuca wręcz, nawet termometra nie szukam, bo pewnie by wybuchł... No i nie ma mi kto z psami wyjść, bo ja nie mam siły na to :( I będę musiała się zmobilizować w końcu i wyjść... Nie śpię od 6.... Ech.... A dziś dzień kobiet? To wszystkiego dobrego kobiałki:loveu: Przebieram się i idę, może w końcu wezmę aparat... Quote
malgooska Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Heeeeeeej :hand: To szybko bierz leki i pod kołdrę!!! Gatuluję zakwalifikowania się z Halszką!!! Na pewno zdobędziecie Championat :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 malgooska napisał(a):Heeeeeeej :hand: To szybko bierz leki i pod kołdrę!!! Gatuluję zakwalifikowania się z Halszką!!! Na pewno zdobędziecie Championat :loveu: Oj, do Championatu jeszcze daaaaleka droga - w Czechach są zupełnie inne zasady niż u nas. Potrzebne są 4 wnioski CAC z dwóch sezonów wystawowych, czyli tak jakby z 2008 i 2009 roku, bo nasz pierwszy wniosek CAC zdobyty był w styczniu 2008. No i z tego dwa muszą być na międzynarodowej wystawie, a my na razie mamy jeden z krajowej i teraz też jedziemy na wystawę krajową (o ile pojedziemy). Więc do Championatu jeszcze najgorsza droga - wystawy międzynarodowe. Zobaczymy :) Może najpierw uda się skończyć Championat Polski, a jak nie, to dopiero po szczeniakach :) Mimo to, dzięki. Czekam na siostrę, szwagra i ... Majora :cool3: i spadam na spacer z psami, chociaż klatka piersiowa boli, ale damy radę. Nikt tego za mnie nie zrobi, nie mam czasu na chorowanie :cool3: Będą fotki! Quote
aleb Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 To wracaj do zdrówka! :) I czekamy na nowe fotki :multi: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Chyba będzie duże bieganie całej czwórki po placu, biorę aparat, si ju :cool3: Quote
marymek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hej Kasiu :loveu: Kuruj się szybciutko bo jutro tam wpadam :evil_lol: Wszystkiego najnajnaj :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Byłam na dworze, zaś mnie zawiało :roll: Przy okazji spotkałam... M... :placz: Ech.... :placz: Mam dużo zdjęć, ale robimy budę ze szwagrem.. I jakos tak... Wstawię potem.. Quote
panienkabubu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Albo wrzucę kilka, co będziecie na moje smuty patrzeć... Na razie sztuk 10. Potem reszta :eviltong: Quote
Matusz Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG032-2.jpg gdzie jego głowa??:evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts