Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taa :eviltong: Już lece na piechote, wieczorem się mnie spodziewaj :eviltong:

Zaśpiewam Ci kołysanke : Aaa, bernardynki dwa, trikolorki obydwa, aaa, bernardyny dwa, trikolorki no i ja ...

Rodzice mi tak śpiewali, bo kołysnaki o kotkach to zbyt banalne były :evil_lol:

Albo to: Śpij już Kasiu śpij, i o BISach śnij :loveu: Już na dworze zgasły zorze, wszystkie pieski śpią, w ... jeziorze :evil_lol: Więc i Ty już śpij, o wygranych śnij :loveu:

Posted

marymek napisał(a):
Taa :eviltong: Już lece na piechote, wieczorem się mnie spodziewaj :eviltong:

Zaśpiewam Ci kołysanke : Aaa, bernardynki dwa, trikolorki obydwa, aaa, bernardyny dwa, trikolorki no i ja ...

Rodzice mi tak śpiewali, bo kołysnaki o kotkach to zbyt banalne były :evil_lol:

Albo to: Śpij już Kasiu śpij, i o BISach śnij :loveu: Już na dworze zgasły zorze, wszystkie pieski śpią, w ... jeziorze :evil_lol: Więc i Ty już śpij, o wygranych śnij :loveu:

Myślisz, że to tak łatwo spać w dzień :placz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Myślisz, że to tak łatwo spać w dzień :placz:

Ja tam mogę i w dzień jak mam doła - a właśnie dziś go mam i jak poszłam spać ok.15, tak obudziłam się o 19, wyszłam z psami i jestem:razz:

Posted

zuzolandia napisał(a):
W dzien spanie mam na zawolanie gorzej w nocy hihihiih

Ciekawe tematy prac ;-) a nuz nowa promotorka sie zgodzi????

Oby :modla:

eria napisał(a):
ja w dzień to tylko śpię jak mam 40 stopni gorączki :evil_lol: inaczej w dzien nie zasne

Ja od 3 dni nie mam problemu ze spaniem w dzień... Śpię, by zabić czas.... Do śmierci daleko, trzeba jakoś przyspieszyć....

Doginka napisał(a):
Ja tam mogę i w dzień jak mam doła - a właśnie dziś go mam i jak poszłam spać ok.15, tak obudziłam się o 19, wyszłam z psami i jestem:razz:

Ja podobnie :cool3:

Posted

Aaa..... wczoraj za długo postałam na dworze z Madzią i z Gajką i dzisiaj rozrywa mi płuca wręcz, nawet termometra nie szukam, bo pewnie by wybuchł... No i nie ma mi kto z psami wyjść, bo ja nie mam siły na to :( I będę musiała się zmobilizować w końcu i wyjść... Nie śpię od 6.... Ech.... A dziś dzień kobiet? To wszystkiego dobrego kobiałki:loveu:
Przebieram się i idę, może w końcu wezmę aparat...

Posted

malgooska napisał(a):
Heeeeeeej :hand: To szybko bierz leki i pod kołdrę!!!
Gatuluję zakwalifikowania się z Halszką!!! Na pewno zdobędziecie Championat :loveu:

Oj, do Championatu jeszcze daaaaleka droga - w Czechach są zupełnie inne zasady niż u nas.
Potrzebne są 4 wnioski CAC z dwóch sezonów wystawowych, czyli tak jakby z 2008 i 2009 roku, bo nasz pierwszy wniosek CAC zdobyty był w styczniu 2008. No i z tego dwa muszą być na międzynarodowej wystawie, a my na razie mamy jeden z krajowej i teraz też jedziemy na wystawę krajową (o ile pojedziemy). Więc do Championatu jeszcze najgorsza droga - wystawy międzynarodowe. Zobaczymy :)

Może najpierw uda się skończyć Championat Polski, a jak nie, to dopiero po szczeniakach :)

Mimo to, dzięki.

Czekam na siostrę, szwagra i ... Majora :cool3: i spadam na spacer z psami, chociaż klatka piersiowa boli, ale damy radę. Nikt tego za mnie nie zrobi, nie mam czasu na chorowanie :cool3:

Będą fotki!