Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']
biedny buldożek:evil_lol::evil_lol:

Przy następnych fotkach zobaczysz KTO jest biedny :diabloti:

[quote name='Jupi']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG031-2.jpg

ale świetne:evil_lol:

Poszlo na konkurs na tym drugim forum :loveu:

Tak sobie śpiewam Celine Dion.......

"Partir n'est pas quitter
Le premier amour est le dernier
Les paradis ne sont pas sur Terre
Je veux retrouver la lumière"

Jak ktoś nie kuma, to mogę przetłumaczyć, multilingiwstyczna jestem :cool3:

Posted

multilingiwstyczna jestem :cool3:

No proszę, dobrze, że to powiedziałaś :razz:
Jakie znasz języki?

Fotki świetne :) A buldożek przy bernardynie świetnie się prezentuje :evil_lol:

Posted

Heeeeeeej!!!
Do championatu faktycznie troche pracy ale ja jestem pewna że Wam się uda!!! :loveu:
Szybko zdrowiej bo kto sie psami będzie zajmował :eviltong:
a jakimis tam facetami wcale się nie przejmuj są lepsi :cool3:
I nie smutaj sie dłużej bo poszczuję Cie psami :evil_lol:
albo pojawię sie tam u Ciebie i osobiście Cię rozweselę ;)
Buziaki

Posted

[quote name='Junka']Hejka śliczne fotasy :) U nas tez są nowe zapraszamy :)

A ja jeszcze uWas nie byłam i chyba niebawem Was odwiedzę :)

[quote name='Martinee']jakie super zdjeciaaa

Dzięki :loveu:

[quote name='marymek']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG036-1.jpg
Frania :loveu:
Do Bena wreszcie jakiś facet zawitał, już nie musi sie sam z babami użerać :evil_lol:

Noooo - Ben był taki ucieszony, że na dzień dobry sponiewierał Majora (byłam w szoku) i pokazał mu kto tu rządzi.. Potem stało się coś, co niesteyt zostało uwiecznione na fotkach.. Ale to za chwil kilka.

[quote name='infers1995']http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG032-2.jpg

Ben i ten psiak chyba nie chodzą w tej samej wadze?:diabloti::evil_lol:

A czemu nie? :cool3:

[quote name='malgooska']Heeeeeeej!!!
Do championatu faktycznie troche pracy ale ja jestem pewna że Wam się uda!!! :loveu:
Szybko zdrowiej bo kto sie psami będzie zajmował :eviltong:
a jakimis tam facetami wcale się nie przejmuj są lepsi :cool3:
I nie smutaj sie dłużej bo poszczuję Cie psami :evil_lol:
albo pojawię sie tam u Ciebie i osobiście Cię rozweselę ;)
Buziaki
Tak, najwcześniej Championat możemy skończyć w przyszłym roku, dlatego nam do niego nie prędko :cool3:
O facetach proszę nie mów, dziś miałam jeden z cięższych dni.. Po 4 dniach była pierwsza rozmowa :mdleje:

[quote name='Doginka']Kasiu, mam nadzieję, że już trochę lepiej się czujesz:loveu:

A to jest przebojowe:loveu::crazyeye::loveu:
http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG031-2.jpg
Ciekawe po ilu piwach są?:evil_lol:

Właśnie, że gorzej :roll: Ale nie chcę o tym pisać.
Mam buteleczkę winka przed sobą i tak sobie popijam....
A Ben i Major.... Oni wiecznie nawaleni :evil_lol:

[quote name='anetta']Buhahhaa mina Francy mnie zbiła z nóg
http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG036-1.jpg
:roflt::roflt::roflt:

Nie powiem co Franca dzisiaj zrobiła, psy to chyba czują nastrój właściciela.
Więc Wam się pochwalę.
Ona już 15 minut po urodzeniu miała ksywkę Franca. I niestety (stety?) jej zostało aż do dziś.
Tak więc, byłam nakarmić suczyska (Ben jada osobno, bo niestety Franca mu wyjada), no i sobie usiadłam na takiej mojej miejscówce, która mniej więcej jest na wysokości Frani łopatek, tzn. jak siedzę, to prawie jak na ziemi, no i Franca jak podchodzi to jest wyższa niż ja siedząca. No i ona zjadła (dziś miała bonus, ryżyk, jutro pewnie kałużę kupy zbiorę hehe) i podchodzi do mnie, rozkłada się przede mną na plery i kopie łapami. Więc mówię babo nie mam ochoty, a ta mnie jeszcze bardziej, w końcu się wkurzyła i tym swoim głupim uśmieszkiem podbija do mnie i głowę (a ma nie małą!) wkłada mi pod ręce i ciśnie na mnie z taką mocą, że upadam na ziemię, ta w radość, skacze po mnie, ŚLINI MNIE, bije łapami, ogonem po twarzy, liże, po czym ja cała poturbowana, udaje mi się usiąść mówię SPOKÓJ, a ta na mnie, usiadła przede mną i przednie łapy oparła mi na kolanach. I cały ciężar spadł na mnie, a ta sie cieszy i w ogóle no najszczęśliwsza. Nie poznaję mojego psa :crazyeye: Po czym kładzie mi się na nogach, ogonem leje po udach, piszczy, wije się, miałczy.... Mówię Wam KOSMOS!!!
A jak wstałam, to skoczyła na mnie na dwie łapy i po prostu.. przytuliła :oops:

Posted

[quote name='Matusz']no ładne ziółko z tego Majora:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

, a czyj to pies etc?

Major jest erotomanem buahah i na prawdę bzyka wszystko co się rusza, jak Halszka była w ciąży, to bardzo musiałam uważać, żeby jej nie poturbował swoim małym peniskiem :loveu:

A Major to pies mojej siostry i mojego Szwagra, mieszkają w stolicy, ale co jakiś czas przyjeżdżają do nas:loveu:

Aaaaaaaa, mam piękną sesję Majora, chcecie??? Chociaż na smaczek:cool3: