eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu'] Sylwia, nie śpij w ciągu dnia, co w nocy zrobisz? Psy obetnij! :diabloti: no to jest dobry pomysł :cool3: Bena pamiętacie? :loveu: hehe trudno nie pamiętac :evil_lol: zaczęłam się uczyć eeee zwariowałaś ? :diabloti::mad: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 eria napisał(a):no to jest dobry pomysł :cool3: Miło, że nie tylko ja tak twierdzę :eviltong: eria napisał(a):hehe trudno nie pamiętac :evil_lol: Zapamiętany jako gluciarz? :razz: eria napisał(a):eeee zwariowałaś ? :diabloti::mad: No właśnie chyba tak :placz: eriaczku pooooomóż mi z tym zdjęciem głównym na mojej stronie :placz: :modla::modla::modla: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Matusz']Berek :multi: nie smutaj panienka:lol::lol: A wiesz, że właśnie o Tobie myślałam? :cool3: Idę w końcu Was odwiedzić, tego przegubowca :loveu: Quote
Matusz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu']A wiesz, że właśnie o Tobie myślałam? :cool3: Idę w końcu Was odwiedzić, tego przegubowca :loveu: cóż za telepatia :razz::razz: zapraszamy, zapraszamy :) ale chyba już kiedyś u nas byłaś co ?:p Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Matusz'] cóż za telepatia :razz::razz: zapraszamy, zapraszamy :) ale chyba już kiedyś u nas byłaś co ?:p Właśnie Ci napisałam, że tak :p Kurczę fotek nie mam, a nie mam nastroju na nowe no :( Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 .................................:roll::oops: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Tak jak mówiłam, zrobiłam dzisiaj porządek u mnie na szafeczce z pucharkami.. Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 A to moi kumple, którzy mi towarzyszą w smutnych chwilach.. Od lewej: Pan Kłapołuch i Pan Pszczołek Pan Pszczołek Trochę prześwietlony, musiało boleć :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Matusz']no wiesz co ??:eviltong::eviltong: Nie wiem? :hmmmm: Quote
Matusz Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie wiem? :hmmmm: nic, bo wcześnie nie było zdjęć tylko same kropki :diabloti: a teraz widzę pana pszczołka :evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Matusz']nic, bo wcześnie nie było zdjęć tylko same kropki :diabloti: a teraz widzę pana pszczołka :evil_lol::evil_lol: Kropki dążyły do nowej stronki, żeby fotki od nowej zacząć:cool3: Taka taktyka, moja i eriowa :cool3: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Pan Kłapołuch Też prześwietlony biedak Tu już lepiej I Pani Żyrafkowa Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 A takie coś kiedyś zdobywałam.... Przed psami.... Się tęskni :shake: Quote
alive Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Chłopaki (Mr. Pszczółek i Kłapouch) to chyba po paru głębszych są? :razz: Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 pan pszczołek ma kretyński wyraz ...hmmm twarzy ? :evil_lol: A bardzo podobają mi się pucharki i przy nich wywołane zdjęcia :lol: bardzo ładnie to wygląda :loveu: na rozweselenie polecam Ci nowy odcinek włatcóf :D zejebiaszcze teksty ! Quote
goldenka245 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hej!:) Oooo jeździłaś konno ;> Super! :) Ja też jeżdżę:razz: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 alive napisał(a):Chłopaki (Mr. Pszczółek i Kłapouch) to chyba po paru głębszych są? :razz: Wystarczy spojrzeć na Pana Pszczołka i od razu humor lepszy..... eria napisał(a):pan pszczołek ma kretyński wyraz ...hmmm twarzy ? :evil_lol: no proszę nie obrażać go! :eviltong: Będzie mu przykro :roll::eviltong: eria napisał(a):A bardzo podobają mi się pucharki i przy nich wywołane zdjęcia :lol: bardzo ładnie to wygląda :loveu: Taki miałam pomysł :) Zaczęłam coś osiągać, to warto to upamiętnić, nie wiadomo kiedy będzie następny tak wielki sukces jak BISy bądź CACIB u Halszki.... goldenka245 napisał(a):Hej!:) Oooo jeździłaś konno ;> Super! :) Ja też jeżdżę:razz: Jeździłam i nawet miałam 7 swoich koni....... Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 nie zauważyłaś, ale na poprzedniej stronie do postu dopisałam dobrą radę rozweselającą :cool3: Quote
malgooska Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Witamy ;) Piekna półeczka z pucharami... A sukcesy psiaów na pewno będą wkrótce :multi: A Twoi koledzy hmmmmm..... Przynajmniej nigdy nie smęcą i nie narzekają:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 eria napisał(a):nie zauważyłaś, ale na poprzedniej stronie do postu dopisałam dobrą radę rozweselającą :cool3: Zaraz zerknę, pewnie polecasz mi włatcuf móh:) malgooska napisał(a):Witamy ;) Piekna półeczka z pucharami... A sukcesy psiaów na pewno będą wkrótce :multi: A Twoi koledzy hmmmmm..... Przynajmniej nigdy nie smęcą i nie narzekają:evil_lol: Koledzy najlepsi na świecie zaraz po moich psach :loveu: Muszę się pochwalić, Frania dzisiaj przesła test na psa towarzysza :loveu: Szłyśmy sobie wzdłuż płotu, gdzie ujadał pies, ślinił się, warczał, a Frania reagowała na komendę "noga" i nawet nie patrzyła w jego stronę :multi: Że też Bena nie udało mi się tego nauczyć:hmmmm: Quote
Recommended Posts