Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
ojeeej:loveu: a ja muszę jutro do Wawy i nie będę wiedziec!!!!!! Kasiu plisss jak się urodzą napisz mi eskaaaa !!!!!!!!! wejdę na dogo rano między 7 a 8.00 to napisz coś

o ile sie urodza lub chociaz jeden to oczywiscie ze napisze :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
ojeeej:loveu: a ja muszę jutro do Wawy i nie będę wiedziec!!!!!! Kasiu plisss jak się urodzą napisz mi eskaaaa !!!!!!!!! wejdę na dogo rano między 7 a 8.00 to napisz coś

O w me strony przyjeżdżasz? :lol:

Kaśka, ja myślałam że Ty nic nie informujesz mnie to że coś nie tak albo że tak zajęta jesteś a tu kicha i nic :angryy:

Posted

olcha napisał(a):
Halszka się naczytała o idealnej dacie i postanowiła zrobić wbrew ..jak to kobieta :evil_lol:

14 to moja szczęśliwa liczba :eviltong:

olcha jeszcze nie dawno mowilaś, że 13 to Twoja szczesliwa liczba:evil_lol::evil_lol:

generalnie to mam ją już teraz w poważaniu :p urodzi to urodzi trudno :p nie siedze jej nad głową po prostu pójdę do niej i zobaczę, jak nic, to trudno.. No co zrobię no :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
olcha jeszcze nie dawno mowilaś, że 13 to Twoja szczesliwa liczba:evil_lol::evil_lol:

generalnie to mam ją już teraz w poważaniu :p urodzi to urodzi trudno :p nie siedze jej nad głową po prostu pójdę do niej i zobaczę, jak nic, to trudno.. No co zrobię no :(

cichaj babo bo przeczyta i na serio dopiero 14 urodzi :evil_lol: A nie możesz jej gdzieś przenieść do domu czy coś? Żeby w kółko do niej nie latać?

Posted

olcha napisał(a):
cichaj babo bo przeczyta i na serio dopiero 14 urodzi :evil_lol: A nie możesz jej gdzieś przenieść do domu czy coś? Żeby w kółko do niej nie latać?

Zmiana miejsca pobytu przed porodem może jej tylko zaszkodzić, ona już ma wybrane miejsce na poród i tam będzie rodzić, ma tam swoje zapachy, swoje szmaty... I nie jest w porodówce ukrop, tylko chłodniutki wiaterek...

Powiem tak, kochane.
Znikam na jakieś 48 h :) zaczynamy ;)
Jest temp. 36,81*, Halszka dyszy, KOPIE (:loveu:), po części śpi, jak to ona, ale zaczyna się coś dziać. Ma wypływ z pochwy baardzo przeźroczysty ale obfity, jest opuchnięta, piszczy, patrzy na brzuch.... Wszystkie dolegliwości jakie powinny być :loveu:

Mam numer do Joli (ona ma ideę), mam numer Jojka, także do nich będę pisać jakby co :)

Pewnie między szczeniakami tutaj wpadnę, bo nie będę mogła wytrzymać :evil_lol: ale błagam, trzymajcie kciuki :loveu:

Posted

Dzwonilam do Kasi - Halszka nie odebrala!! Hihihihi! Idzie ku porodowi!!! Robi niby gniazdo! Ja tam mysle, ze dzis beda maluchy!
Kasia ma dac mi znac - a ja zaraz na dogo!!

Posted

panienkabubu napisał(a):
Zmiana miejsca pobytu przed porodem może jej tylko zaszkodzić, ona już ma wybrane miejsce na poród i tam będzie rodzić, ma tam swoje zapachy, swoje szmaty... I nie jest w porodówce ukrop, tylko chłodniutki wiaterek...

Powiem tak, kochane.
Znikam na jakieś 48 h :) zaczynamy ;)
Jest temp. 36,81*, Halszka dyszy, KOPIE (:loveu:), po części śpi, jak to ona, ale zaczyna się coś dziać. Ma wypływ z pochwy baardzo przeźroczysty ale obfity, jest opuchnięta, piszczy, patrzy na brzuch.... Wszystkie dolegliwości jakie powinny być :loveu:

Mam numer do Joli (ona ma ideę), mam numer Jojka, także do nich będę pisać jakby co :)

Pewnie między szczeniakami tutaj wpadnę, bo nie będę mogła wytrzymać :evil_lol: ale błagam, trzymajcie kciuki :loveu:

A SUPERRRRRRRR TRZYMAM MOCNO KCIUKI I NIE MOGĘ PISAĆ :eviltong:

Posted

o kurcze!!! ale się zdenerwowałam, jakbym sama rodziła :evil_lol:
ciesze sie ze zdążyłam!!!
lece teraz do domu, tam oczekiwać na najowsze wiesci...

ciekawe czy Kasia wpadnie do nas między 13 i 14 szczeniakiem, czy moze 17 a 18 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S. ale mamy fajną gorącą linię ;)