Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
już dawno wysłałam smsa bez odzewu:cool1:
coś czuje ze Kasia tam z wrazenia zemdlałą i muszą ją cucić... a Halszka sobie spokojniutko rodzi szczeniaczka za szczeniaczkiem i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem itd... ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
coś czuje ze Kasia tam z wrazenia zemdlałą i muszą ją cucić... a Halszka sobie spokojniutko rodzi szczeniaczka za szczeniaczkiem i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem itd... ;)

i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem , i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem,i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem <jest już 20?> , i za szczeniaczkiem , i za szczeniaczkiem, i za szczeniaczkiem ..............:diabloti:

Posted

ja********************

Ale mnie z postow....Az mi sie nie chce wierzyc ze ja napisalam tu i w ofie ok 2000 tys postow:crazyeye: :crazyeye: .

dobra...a co tam ze szczeniorkami?

Posted

Powiem krótko......

"spełniły się moje marzenia" :placz: :placz:

3 dziewczynki i 1 piesek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Nic wiecej nie jestem w stanie napisać, za duże przeżycia, ciągle gul w gardle i łzy w oczach :loveu: :loveu: :loveu:

Nie przespałam nocy ;) I to nie jednej ;) dajcie ochłonąć :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']

cztery:crazyeye: a my tu zakłady robiłyśmy po kilkanaście ;)

Kasia - Babciu - gratuluję serdecznie!!! spisałyscie sie z Halszka na medal! :loveu::loveu::loveu:

Posted

TYLKO CZTERY :crazyeye: :crazyeye: ALE CUDNE MAŁE KLUSECZKI!!!!! NARESZCIE!!!!!! KASIU JAK OCHŁONIESZ OPOWIADAJ JAK MINĄŁ PORÓD I W OGÓLE!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='panienkabubu']

3 dziewczynki i 1 piesek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

o rany jakie piękne!!! :loveu: i jak Ci fajnie, że tak mało! też chcę żeby Czuszka miała 4!!!!

Posted

Ja też się cieszę, że 4 :loveu: są cudowne, a chłopiec daje nieźle popalic... Śpiewa w nocy przez sen :evil_lol:

Mam juz mnóóóóóóóóóstwo zdjęć, ale nie mam na razie siły dodawać.... Jesu jeszcze nie spałam od porodu :(