Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki zawsze mile widziane.:multi:Nie rozumiem tylko,dlaczego piszesz,że we 2 osoby ,nierealne jest wyprowadzenie Rudzielca? On jest w boksie tylko z dobermanką Donią.
Jak jestem bez Alleksandry,wyprowadzam jednocześnie dwójkę.Nie jest to przyjemne,bo psiaki ciągną,ale we 2 osoby,czysta frajda:evil_lol:

Posted

migdalena napisał(a):
Fotki zawsze mile widziane.:multi:Nie rozumiem tylko,dlaczego piszesz,że we 2 osoby ,nierealne jest wyprowadzenie Rudzielca? On jest w boksie tylko z dobermanką Donią.
Jak jestem bez Alleksandry,wyprowadzam jednocześnie dwójkę.Nie jest to przyjemne,bo psiaki ciągną,ale we 2 osoby,czysta frajda:evil_lol:

Mnie KWL pokazywał go w boksie gdzie było więcej psiaków. Albo ja coś już pomieszałam :(

Posted

Donia jest drobna,ale to 100%dobermanki .:lol: Ma po złamaniu źle zrośniętą łapkę,ale i tak ciągnie,skacze itd.Fajna dziewucha i Durszlakowi też pasuje.Chyba chłopak wie,że Donia ma charakter,więc stara się:roll:.
Jednak nasze słodkie Siteczko(w mojej obecności,w boksie)zaatakowało Donię:-o.Ale to było tylko raz i nie miało krwawych konsekwencji..

Posted

Wybaczcie citeczki moje zaniki pamięci. Faktycznie Durszlak jest w boksie tylko z Donią :)
Na szczęście o fotkach nie zapomniałam :)

Na początek zakochana para

zwróćcie uwagę na buziolka :)

Posted

No i niech ktoś zaprzeczy, że "wiele w jednym" to nie najcudowniejsza "rasa" na świecie ? :)
Jestem "skundlona" od zawsze i kocham ich pyszczule najbardziej ! Gdybym tylko mogła, byłby już kolejny mój...

Posted

Ja nie zaprzeczam.
Też zawsze miałam wielorasy :)
Choć moja Mam miała jedną rasową sunię (boston teriera), uratowaną z rąk pijaka, ale to był jedyny wyjątek.
Poza tym wielorasy są zdrowsze i dłużej żyją :)

Posted

Ja mu spacerów nie żałuję, ale fakt, że migdalena zabiera go regularnie (jak nie co tydzień to co dwa), a obok mnóstwo psów co mają sapcer raz na miesiąc-dwa-... cztery.. schroniskowe życie :/

Posted

Tak, Durszlak ma pewną regularność w spacerowaniu .Jak na schronisko jest farciarzem.
Natomiast sąsiedzi Durszlaka ( mam na myśli Tajfuna i spółkę) moga mieć z tym problem.
Chyba nie dam rady tym Asom:shake:. Psy kochane,ale wyścigowe(oprócz Całki-jedyna "normalna"). Jeśli masz męskie wsparcie(może KWL-a) to błagam o pomoc.
Po spacerach z moją "stałą gromadą" -ledwie zipię.
Morrisowa zna Wybrańców,więc może potwierdzić. To przez Jej roszady zostałam skazana na Tajfuna;)

Posted

migdalena napisał(a):
Tak, Durszlak ma pewną regularność w spacerowaniu .Jak na schronisko jest farciarzem.
Natomiast sąsiedzi Durszlaka ( mam na myśli Tajfuna i spółkę) moga mieć z tym problem.
Chyba nie dam rady tym Asom:shake:. Psy kochane,ale wyścigowe(oprócz Całki-jedyna "normalna"). Jeśli masz męskie wsparcie(może KWL-a) to błagam o pomoc.
Po spacerach z moją "stałą gromadą" -ledwie zipię.
Morrisowa zna Wybrańców,więc może potwierdzić. To przez Jej roszady zostałam skazana na Tajfuna;)

:) :) :) Choć nie jestem przekonana czy to takie śmieszne. Kochany Tajfun. Wiem coś o tym. No to w tę niedzielę postaram się przekonać KWL'a, żeby jednak zabrać na spacer Tajfunowy boks :) Martwi mnie tylko, że Ż dawno nie było na spacerach :(
Czyli Sitka i Donkę zostawiam Tobie migdalena :)

Aimez_moi napisał(a):
Ale numer.....schronisko tetni zyciem Cioteczki...dzieki WAM......:)

Oj tętni. Czasem nawet bardzo :)