Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie czytam komunikatów, wisiało kilka tygodni ogłoszenie w biurze. Wiedziałam wcześniej i ... zapisałam się ostatniego dnia ;) Zgarnęłam kwl'a i na szczęście spytałam Apsę czy wie. bo myślałam, że wszyscy wiedza, skoro nawet ja wiem ;)

Sitek ładnie siada, jego ulubioną komendą jest "nos" - czyli targetowanie ręki. Dziś załapała się na szkolenie też koleżanka z boksu, Donia. Na zajęcia dołączyła nowa dziewczyna, czyjaś znajoma - nie jest wolontariuszką i nie zna psów. Brakowało psa, to dałam :) Donia szybko nadrobiła i będzie uczestniczyć dalej.

Posted

Aż głupio się przyznać ale....rzadko czytam inf w biurze....jakoś mi umykają zawsze te kartki bo albo spieszę się, żeby już się przebrać i wychodzić z psami albo za 10 min. mam autobus i tam wszystko w biegu zawsze załatwiam. heh.

Na zdjęciach ze szkolenia wygląda jak brat bliźniak mojego Amora.

Posted

Rudzielec był wczoraj na zajęciach chwalony przez prowadzącą. Ponoć taki mądry ;) choć ja na niego marudziłam, bo wyjątkowo się rozpraszał podczas ćwiczeń :shake: (wymagająca jestem, a co!) Ale fakt, że przed i po każdym rozproszeniu ładnie wykonywał polecenia :p ewidentnie robi postępy w każdym ćwiczonym zadaniu a wczoraj zapoznał się z "waruj" i był jednym z lepszych uczniów :eviltong:

Posted