Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobrze - pierwszą diagnozę znamy ALE co powiedział wet, jakie są jego rokowania dla suczki?

Ja niestety nie podejmuję się tymczasu - u mnie w domu sa dzieci i młody pies. Nie mam możliwości separacji :roll:

• Replies 862
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agucha']No dobrze - pierwszą diagnozę znamy ALE co powiedział wet, jakie są jego rokowania dla suczki?

Ja niestety nie podejmuję się tymczasu - u mnie w domu sa dzieci i młody pies. Nie mam możliwości separacji :roll:[/QUOTE]

Zasugerował konsultacje u specjalistów :( Powiedział ze nie ma podstaw do uśpienia bo sunia nie odczuwa bólu...

Posted

Słuchajcie...
Frania ogólnie zachowuje się normalnie, jest cichutka i stroni od wszystkiego i wszystkich ( po prostu się boi) Nie jest bardzo kłopotliwa, jedyny jej problem to to, ża załatwia się w pomieszczeniu gdzie przebywa ponieważ nie jest wypuszczana bo skończyło by to sie dla niej tragicznie :( Na zewnątrz budynku jest stado psów biegających luzem.

[B]Potrzbuejemy ciepły , cichy kacik dla małej... I odrobine grosza na diagnozę[/B] :(

Posted

[quote name='obraczus87']Ja szukałam, ale usłyszałam, że nalezy szukac dla Frani dozywotniego :( i to maja byc Dt ?? :([/QUOTE]

Moze nalezy szukac DT na czas określony np na 3 miesiące... Bo nic nie jesteśmy w stanie powiedziec co z Franią będzie i czy uda się ją uratować... Potrzebujemy DT na czas konsultacji i ewentualnego leczenia.

[SIZE=4][COLOR=red][B]Błagam Ciotki nie zostawiajmy Frani w potrzebie !!!![/B][/COLOR][/SIZE] :placz::placz::placz:

Posted

Przepraszam za offa. Pilnie potrzebujemy pomocy dla chorego onka Roki

[url]http://www.dogomania.pl/threads/178686-Roki-chory-owczarek-niemiecki-wyrzucony-na-mrA-z-bez-szans-na-przetrwanie[/url]

Posted

[quote name='malagos']ale jakie sa rokowania, ten płyn będzie sie zbierał i pogarszał stan? czy to będzie postepować?[/QUOTE]
Tego własnie nie wiemy ... Wet nie potrafił określic co dalej z małą Franią :( zalecił dalsze konsultacje u specjalistów.

Posted

Tylko gdzie tych specjalistów szukać??
Przecież jeżeli znajdzie się DT chętny przyjąć pod swój dach maleństwo, nie można wymagać żeby dojeżdżał z Franią nie wiadomo gdzie na konsultacje...to z resztą dodatkowe koszta by były.

Może ją zabrać zamiast na DT to do jakiegoś hoteliku blisko miejsca gdzie jest klinika dla zwierząt zajmująca się takimi przypadkami? Przecież to nie robi ogromnej różnicy... Moim zdaniem - badania trzeba jak najszybciej przeprowadzić i dowiedzieć się na czym stoimy, Franię można umieścić na czas badań w hoteliku (jeżeli nie zaoferuje nikt DT) a potem zdecydować co dalej...

Grunt, żeby Myszka miała tam spokój i ciepły kąt :)