AlfaLS Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Posterku kochany zjedź coś bo my się bardzo o Ciebie martwimy :razz: Quote
AlfaLS Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Doszła wpłata od Talcottowej Skarpety 120 zł. Bardzo dziękuję skarpecie za pomoc dla Posterka i Nikusiowi za to, ze wystąpił do Skarpety o wsparcie. Dziś dostałam sms-a od ZuziM że Posterek od 2 dni nic nie je :shake:. Właśnie jechali na kroplówkę......... Szczegółowe rozliczenie kasy Posterkowej najpóźniej w niedzielę :oops:. Quote
kasiatatry Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ja leki wyslę w poniedziałek dopiero... bo nie zdazyłam jeszcze kupic tych na wątrobę... Quote
Grosziwo Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Posterku nie rób nam tu takich niespodzianek. Kochany ja rzadko piszę ale cały czas zaglądam i nie chcę być już bardziej siwa niż jestem. Quote
AlfaLS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='azalia']Posterku kochany,co z tobą?[/QUOTE] [quote name='kasiatatry']ja leki wyslę w poniedziałek dopiero... bo nie zdazyłam jeszcze kupic tych na wątrobę...[/QUOTE] [quote name='Grosziwo']Posterku nie rób nam tu takich niespodzianek. Kochany ja rzadko piszę ale cały czas zaglądam i nie chcę być już bardziej siwa niż jestem.[/QUOTE] Kochane Posterek niestety odszedł za TM. Odszedł dziś rano ok. 11-tej. Mimo leków kroplówek i najlepszych chęci ZuziM jego organizm przegrał z chorobą... Biegaj sobie szczęśliwy Posterku kochany, szczekaj wesoło i głośno, poszukaj tam wszystkich przyjaciół z Hoteliku np. Balbinki, Gabuni i tam, za TM stwórzcie [B]Silną Grupę [/B]a Ty znów bądź przywódcą jak kiedyś w Schronisku....... Żegnaj kochany Posterku :-(:-(:-( [SIZE="4"][B][COLOR="red"] Gosiu serdecznie dziękuję Ci za cudowną opiekę nad Posterkiem - dzięki Tobie on mógł poszaleć na wolności, pobiegać po trawie, być szczęśliwy i bezpieczny... I serdecznie dziękuję wszystkim darczyńcom Posterkowym - kochani bez Was ten pies nigdy by nie wyszedł zza krat, nigdy by nie był szczęśliwy a kto wie może nawet odszedł by już dawno jako numer w Schronisku....[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
magda222 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Nie wytrzymam... Naprawdę to za dużo... Wczoraj Balbinka... Dzisiaj Posterek... :( Quote
Grosziwo Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Nic nie napiszę bo ryczę :-(:-(:-( Kochany Posterku biegaj szczęśliwy za TM a moja deklaracja na ciebie niech pomoże innemu Tyszakowi ! AlfaLS proszę zdecyduj któremu. Quote
lolka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 o jezu :( :( ....wczoraj Gosia tak płakała, że on nie chce jesć i bardzo źle się czuje , ale myślałam, że to tylko chwilowe.......tak szkoda psiaka i Wam bardzo wspólczuję ...... Quote
Jolanta08 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Jezu[B] Posterku [*][/B] nie wierzę ... :-( Biegaj szczęliwy za Tęczowym Mostem [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiribtZYM4nxXl-iIGNACmnh7CY_os37d0hKV79PwzdSr7xRpm[/IMG] Quote
AlfaLS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Grosziwo']Nic nie napiszę bo ryczę :-(:-(:-( Kochany Posterku biegaj szczęśliwy za TM a moja deklaracja na ciebie niech pomoże innemu Tyszakowi ! AlfaLS proszę zdecyduj któremu.[/QUOTE] Ja też do tej pory z jednej strony nie wierzę, z drugiej ciągle mam łzy w oczach :-(.I o ile bardzo mi szkoda naszego Posterka to jeszcze mocniej szkoda mi naszej kochanej ZuziM. Bo dla niej każde takie odejście to cios w samo serce... To ona te psiaki dogląda, przytula, głaszcze - my tylko czytamy o nich i jesteśmy tam myślami... Ja tak sobie pomyślałam, że jeśli choć część ofiarodawców Balbinkowych i Posterkowych zdecydowałaby się podtrzymać swoje deklaracje to może na miejsce tej dwójeczki co odeszła udało by się nam wyciągnąć kolejnego psiaka zza tych niebieskich krat... Żeby sobie tam u ZuziM pobiegał, poszalał, poznał co to jest normalne życie....... Ale to pożyjemy, zobaczymy...... W każdym razie Grosziwo bardzo dziękuję za to że zostawiasz swoją deklarację :Rose: Tyszaki, my wszyscy i ja jesteśmy wdzięczni. Quote
UBOCZE Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zamurowało mnie.....:-(:-(:-(:-(:-( Żegnaj Poster! Dobrze, że przez ostatni rok miałeś jak w raju, kochany szczekaczu... Quote
UBOCZE Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Teraz przeczytałem też o Balbince. Smutny to weekend dla Tyszaków... Ale wiem, że teraz już są tam, gdzie mój Timur. Im lepiej już niż nam......... Quote
AlfaLS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='UBOCZE']Teraz przeczytałem też o Balbince. Smutny to weekend dla Tyszaków... Ale wiem, że teraz już są tam, gdzie mój Timur. Im lepiej już niż nam.........[/QUOTE] UBOCZE to dołącz jeszcze do kompletu Desa, któremu nie zdążyliśmy pomóc...... Masakra normalnie........ Quote
UBOCZE Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Głupio aż, bo Des jest nawet w moim banerku, a przeoczyłem to... Nawet pierwszą moją myślą, co z deklaracjami po Posterku i Balbince - to był Des. A on jeszcze wcześniej...:-(:-(:-( Bardzo szkoda psiaków. Alfa, tam chyba u Desa tytuł nowy o TM nie wyświetla się, choć zmieniłaś - bo widać, gdy zagląda się na pierwszą stronę. Pewnie dlatego przeoczyłem. Czy u Ciebie też tak jest? Quote
AlfaLS Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Niestety tak jest jak się wątek przejmuje po kimś kto założył go wcześniej:shake:. Ja wątek Desa przejęłam po Madzie i mimo, że w opcjach zaawansowanych zmieniam tytuł to ten główny ciągle jest ten sam - tylko pierwsze zdanie pierwszego postu się zmienia. Tak ma też Magda222 z wątkiem Balbinki. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest.... Pisałam też do moda o przeniesienie wątku Desa do wątków psiaków za TM ale na razie to też bez odzewu. Chyba będę musiała napisać jeszcze raz - może do innego moda... A ja się z kolei zastanawiałam dlaczego Ty go masz jeszcze w podpisie..... Quote
azalia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Bardzo mi przykro i smutno,biegaj Posterku szczęśliwy za TM ze swoimi przyjaciółmi. Quote
UBOCZE Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Dla kochanego szczekacza Posterka........ [IMG]http://www.aresibo.pl/images/teczowy_most/torch.gif[/IMG] [IMG]http://www.aresibo.pl/images/teczowy_most/teczowy.most.obrazek.jpg[/IMG] Quote
zuziaM Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Nie spodziewalam sie, ze to wlasnie Posterek odejdzie tak szybko. To byl wspanialy i kochany piesio. bardzo pokochal mojego meza, a mnie nie lubil ...... szczekal zawsze na mnie i nawet na spacerkach, kiedy zedl obok Krzyska, ogladal sie caly czas na mnie i poszczekiwal ... mala wredota .... Ale i tak go kochalam .....Bardzo mi brakuje tego jego poszczekiwania. Polubil bardzo spacery i w ogole chodzenie po ogrodzie. Wielka szkodda, ze nie zaznal milosci swojej wlasnej ukochanej pani w swoim wlasnym domu ... zaslugiwal na to bardzo .... [B]POSTEREK 16.04.2011 +[/B] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4cbf32d5ec013aca.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/809/4cbf32d5ec013acagen.jpg[/IMG][/URL] Quote
AlfaLS Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wstawiłam naszego kochanego Posterka na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199536-Nasz******-i-inne-zwierz%C4%99ta-kt%C3%B3re-odesz%C5%82y-w-2011-roku-...?p=16724306#post16724306[/url] Quote
Nikus Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 :( nie mamy neta w domu od piątku- otwieram dziś rano w pracy i.....oczom nie wierzę.....Poster już biega gdzie indziej....:( nie wiem co napisać...tak mi żal.... Quote
Recommended Posts