zuziaM Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nie wklejalam zdjec z grila, ktory zrobilismy sobie kiedys zamiast domowego obiadu ... Pierwsze zarloki nas nie odstepowaly ... Quote
mari23 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 cudne psiaki, mnie oczywiście do łez rozczulił ten siwiutki pysio Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Nie bylo mnie tu od wiekow, myslalam ze wszystko jest Ok i poszlam zajmowac sie innymi staruszkami a tu taka niemila niespodzianka . Quote
mari23 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Ingrid44']Nie bylo mnie tu od wiekow, myslalam ze wszystko jest Ok i poszlam zajmowac sie innymi staruszkami a tu taka niemila niespodzianka .[/QUOTE] niestety, kiedy ogromna fundacja o ogólnopolskim zasięgu ( z samego 1% ponad 100 tys. złotych dostali) nie "udźwignęła" ciężaru hotelowania Rozalki, maleńkie kilkuosobowe nowo utworzone stowarzyszenie z trudem wiąże koniec z końcem.... ale nie zostawimy ani Rozi, ani Zuzi bez wpłat! w najgorszej sytuacji wezmę Charliego i kapelusz, usiądę na chodniku w najruchliwszym punkcie jakiegoś miasta..... na widok Charliego każdy się wzruszy.... jak widać, zdesperowana jestem.... nie wiem, dlaczego apele o deklaracje dla Rozi trafiają w pustkę, bo nawet po 5 złotych ale więcej osób i zbierze się choćby 200zł/mc, a to naprawdę dużo.... Quote
Ladymonia0610 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dałam fanty na bzarek ale nikomu nie chce się zrobić. Dobra niech Stowarzyszenie się martwi ...Napisałam ze tytuł jest do d***upy trzeba go zmienić. Macie napewno jakies rzeczy w domu których nie uzywacie wystawcie na bazarek . AAA i przypominam ze prosiłam o text do aukcji allegro ale oczywiscie nikt czasu nie ma. Bo My się martwimy za co opłacimy kilkanaście psow. NIC JUZ NIE PISZE . JESTEM WSCIEKŁA.! TYLE! Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Rozumiem Twoją złość. Wszystko sie wlecze u Rozalki, ludzie nie mają dla niej czasu ani chęci aby pomoc. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, dlaczego jej watek jest opuszczony. Na FB byl odzew? Ktos pilnuje wydarzenia? Quote
Ladymonia0610 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']rozumiem twoją złość. Wszystko sie wlecze u rozalki, ludzie nie mają dla niej czasu ani chęci aby pomoc. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, dlaczego jej watek jest opuszczony. Na fb byl odzew? Ktos pilnuje wydarzenia?[/quote] pilnuje tego wydarzenia zapraszam osoby i cos pisze. Quote
Agnieszka103 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='mari23']Rozalka dostała 10 zł od AGNIESZKI103[/QUOTE] Nie jest to wiele, ale tak jak obiecałam, staram się pamiętać o Rozalce. Quote
Ladymonia0610 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Agnieszka103']Nie jest to wiele, ale tak jak obiecałam, staram się pamiętać o Rozalce.[/QUOTE] Dziękujemy pani za pomoc:) Quote
czerda Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 jeśli Hawanka będzie tak dobra to dałam mari dużo książek i biżuterii na bazarek nie mam możliwości sama zrobić bazarku Quote
czerda Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 rozsyłam wątek zaraz wszędzie gdzie mogę wystawiłam nowe puszki Quote
mari23 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='czerda']jeśli Hawanka będzie tak dobra to dałam mari dużo książek i biżuterii na bazarek nie mam możliwości sama zrobić bazarku[/QUOTE] a ma inne wyjście? będzie tak dobra, bo właśnie taka jest ! już się zgodziła i jutro zawiozę jej fanty, dorzucę coś jeszcze od siebie tylko musimy jej pomóc w rozsyłaniu, bo ma remont dachu od poniedziałku, a więc mało czasu ( a mimo to się zgodziła pomóc!) Havanko - kochamy Cię !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ja obiecałam pomóc ale mi nie wyszło, to może nie obiecuję, mam różne zawirowania ostatnio Quote
beta ata Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 oj, kremowa Rozalko, jak ci pomóc...? Sprobuje narobic "szumu"... Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='wtatara']jestem i ja . Czy ma ogłoszenia Z tego co wiem Rozalka prawie nie ma ogłoszeń :( Jeśli chcesz pomóc w tej sprawie bardzo proszę :) Tutaj wzór tekstu: http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/1511/name/oddam-do-adopcji-rozi-wyrzucona-jak-zepsuta-zabawka-zgorzelec.html Quote
beta ata Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Słuchajcie, przeczytalam ten tekst, jest fajny ...ale... myślę, że przydałby sie nowy... Z mojego doświadczenia w pisaniu różnych rzeczy wynika, że najlepiej działaja teksty pozytywne. Wszystko w tym tekscie jest oczywiście prawda i jest ważne, jednak wbrew pozorom może raczej utrudniać adopcję niz w niej pomagać. To oczywiście moje zdanie i moge sie mylić, ale jesli jest zgoda, to ja chetnie napisze tekst bardziej "strategiczny" :-) Co Wy na to? Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='beta ata']Słuchajcie, przeczytalam ten tekst, jest fajny ...ale... myślę, że przydałby sie nowy... Z mojego doświadczenia w pisaniu różnych rzeczy wynika, że najlepiej działaja teksty pozytywne. Wszystko w tym tekscie jest oczywiście prawda i jest ważne, jednak wbrew pozorom może raczej utrudniać adopcję niz w niej pomagać. To oczywiście moje zdanie i moge sie mylić, ale jesli jest zgoda, to ja chetnie napisze tekst bardziej "strategiczny" :-) Co Wy na to?[/QUOTE] Masz moje poparcie :) Quote
beta ata Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 To moze zuziaM powiedziałaby mi cos więcej o psiuni..? Quote
Marinka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='beta ata']To moze zuziaM powiedziałaby mi cos więcej o psiuni..?[/QUOTE] Zuziu :) mogłabyś? Quote
Ingrid44 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Kiedys czytalam w "Moj Pies" artykul jak pisac ogloszenia i nacisk byl zeby duzo napisac o piesku i jego dobrych cechach charakteru. Nie uzywac zwrotow typu "zwykly kundel " Poprostu zachwalac i jeszcze raz zachwalac. Zreszta Rozi jest naprawde lagodna i sliczna wiec nie bedzie to zadne klamsto :) :) :) Jak ktos chce to moge przeslac kopie tego artykolu na meila. Quote
_ogonek_ Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Cioteczki, ja nie mam czasu ogarnąć wszystkiego. Nie dość, że Rozi, to potem jest jeszcze Roki , Uciechów a na samym końcu szkoła i dom.,.. Postaram się rozpocząć ten tydzień od uporządkowania tych spraw. Jeżeli ktoś ma pomysł na fajny tekst to niech pisze, bo z mojej strony cokolwiek pojawi się dopiero jutro wieczorem. Nie ma osoby chętnej, która nadzorowałaby chociaż część działań na rzecz Rozi? Quote
Recommended Posts