Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

Posted

Jestem u Rozi, miziam za uszkiem....

Apropo, czerda wykupiła na moim bazarku ogłoszeniowym pakiet dla Rozi. Na razie ogłaszających proszę o wstrzymanie działań, żeby nie było duplikatów ;););)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie:)
Próbowałam dzisiaj parę razy zrobić przelew dla Rozi ale bank informował,że numer konta jaki wpisywałam (podany na 1-szej stronie) jest niewłaściwy:((
Podajcie mi proszę dane do przelewu na pw.

Posted

[quote name='ewu']Witajcie:)
Próbowałam dzisiaj parę razy zrobić przelew dla Rozi ale bank informował,że numer konta jaki wpisywałam (podany na 1-szej stronie) jest niewłaściwy:((
Podajcie mi proszę dane do przelewu na pw.

już rozesłałam prośbę o zmiane konta, bo Monika sie pomyliła, ale podam jeszcze tu:

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

Posted

[quote name='mari23']już rozesłałam prośbę o zmiane konta, bo Monika sie pomyliła, ale podam jeszcze tu:

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

85 9589 0003 0007 2023 2000 0010
Dzięki , wieczorem puszczę przelew. Głaski dla Rozi:))))

Posted

[quote name='mari23']ZuziuM - dzisiaj poszedł do Ciebie mały przelewek - powolutku trzeba regulować długi ;)

Doszedl, dziekuje bardzo.

Hotelik oplacony wiec od 10.08.11 do 09.09.11

Rachunek mam juz tydzien temu napisany, ale jak zwykle nie po drodze mi na poczte.
Ale postaram sie wyslac na dniach.

Posted

mari23 napisał(a):
jest wplata dla Rozalki:

8,- MMD dla Rozi ( bazarek ogłoszeniowy) wpłynęło 17.10.

:multi:
mari, napłynie trochę kaski, bo bazarek ogłoszeniowy trwa ;)

Posted

_ogonek_ napisał(a):
:multi:
mari, napłynie trochę kaski, bo bazarek ogłoszeniowy trwa ;)

to super!
bo zapłacone jest do 9.09. czyli już do 9. 10. jest zaległe, a żeby być na bieżąco - trzeba by za 2 miesiące zaplacić

ZuziuM - dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość!
"długu" Rozalki nie podliczam, żeby nie wpaść w depresję - ogólny dołek finansowy wystarczy jako zmartwienie, po co jeszcze bardziej siebie i innych stresować ;)

Posted

Słuchajcie, ja sie chyba pogubiłam :oops: Pamietam, że pisalam, że zajmę sie niektórymi sprawami Rozi, ale w sumie nie umówiliśmy sie, jakimi, potem ogonek napisala, że sama zrobi ogloszenia, więc juz nie wiem, czy jest coś jeszcze do zrobienia... "Mam" taka osobe, która robi ogloszenia na bezpłatnych portalach, myslałam o niej, ale może juz nie trzeba, poza tym tam i tak trzeba czekać, bo kolejka jest...

Posted

beata, czerda wykupiła na mo9im bazarku pakiet dla niej (tak jak w przypadku Rambo).

Na razie ja jej zrobię z Twoim tekstem, a potem (za 4 tyg.) zroib się nowe, albo nawet po 3 tygodniach.

Posted

_ogonek_ napisał(a):
wielkie, wielkie, wielkie dzięki :multi:
i wcale nie takie skromne, dla niej każda złotówka jest ważna!

dotarło !
WIELKIE DZIĘKI !!!

30,- dla Rozi od ewu - dogomania wpłynęło 20.10.

Posted

CIOTECZKI, ZBIERAMY DEKLARACJE STAŁE NA ROZI.
JEŚLI UZBIERAMY CHOĆ 150 ZŁ TO I TAK BĘDZIE BAJECZNIE.

Inaczej nic nie zdziałamy, dług będzie się tylko pogłębiał.
Tymczasem 150 zł to aż połowa kwoty hotelowania !!!

Posted

[quote name='_ogonek_']CIOTECZKI, ZBIERAMY DEKLARACJE STAŁE NA ROZI.
JEŚLI UZBIERAMY CHOĆ 150 ZŁ TO I TAK BĘDZIE BAJECZNIE.

Inaczej nic nie zdziałamy, dług będzie się tylko pogłębiał.
Tymczasem 150 zł to aż połowa kwoty hotelowania !!!

byłoby wspaniale, gdyby uzbierało się 150 złotych deklaracji ( ja sama mam chyba tyle ich w sumie miesięcznie na dogo )

na razie mamy wpłatę:

100,- złotych dla Rozi wpłaciła KAMA - dziekujemy bardzo !!!!

Posted

mari, po zsumowaniu wpłat od twojego poprzedniego rozliczenia wyszło mi, że od tamtego czasu wpłacono na Rozi 258 zł.
Nie wiem tylko ile było z bazarku Havanki (porcelana itp.) to trzeba to doliczyć.

Hotelik był opłacony do 9.09 czyli już październik się zbliża.

Wychodzi mi więc że w sumie stoimy w miejscu... Bo w zasadzie to co przyszło można odliczyć jako hotelowanie Rozi za październik...

Posted

mari23 napisał(a):
byłoby wspaniale, gdyby uzbierało się 150 złotych deklaracji ( ja sama mam chyba tyle ich w sumie miesięcznie na dogo )

na razie mamy wpłatę:

100,- złotych dla Rozi wpłaciła KAMA - dziekujemy bardzo !!!!

dokładnie Marysiu, bo tak to dalej będziemy w du*ie z tym długiem, bo jednorazówkami nie utrzymamy Rozi na zawsze...

Posted

Kochane, mamy pierwszą stałą deklarację !!!

Cytuję:

Pani Natalia P. pisze:
[FONT=Franklin Gothic Medium]
[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]ja moge sprobowac zadeklarowac 5 zl miesiecznie ale potrzebny mi iban i swift do przelewu z zagranicy, i musze ten przelew wtedy jak najszybciej zrobic ( 20ego i 26ego kazdego miesiaca) bo pozniej juz nie bede miala :)

[FONT=Verdana][SIZE=2]Mamy możliwość to załatwić?
[/FONT]
[/FONT]