Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

Posted

_ogonek_ napisał(a):
mari, mogę na konto stowarzyszenia przekierowywać wpłaty na Rozi z bazarku?

dobrze, tylko żeby dokładnie cel wpłaty był, bo sporo podopiecznych mamy.... wpłat niestety nie tak "sporo"

a Rozalka dostała pieniążki:

15,- Agnieszka103 ( wpłynęło 31.08.)

Dziękujemy!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mari23 napisał(a):
dobrze, tylko żeby dokładnie cel wpłaty był, bo sporo podopiecznych mamy.... wpłat niestety nie tak "sporo"

a Rozalka dostała pieniążki:

15,- Agnieszka103 ( wpłynęło 31.08.)

Dziękujemy!!!

oczywiście :)
jakbyś mogła czasami zajrzeć i hopnąć :loveu:

Posted

xmartix napisał(a):
to ja podnosze
czego Rozi potrzebuje na chwile obecna?

pieniążków? ... :(
mari troszkę dużo psiaków ma na głowie, a Rozi deklaracji nie ma żadnych, a dług narasta zapewne...

mari, możesz zrobić rozliczenie Rozi? Tak chciałabym wiedzieć na czym stoimy...

Posted

_ogonek_ napisał(a):
pieniążków? ... :(
mari troszkę dużo psiaków ma na głowie, a Rozi deklaracji nie ma żadnych, a dług narasta zapewne...

mari, możesz zrobić rozliczenie Rozi? Tak chciałabym wiedzieć na czym stoimy...

my nie stoimy, my leżymy!:shake:

jest wplata od Jolanty 08 dla Rozi - 20 złotych
czy to na bazarek wpisac, czy tylko tutaj?
ogonku - decyduj ;)

rozliczenie zrobię, ale troszkę później, muszę pogrzebać w dokumentach wstecz, a to potrwa

obiecany przelew na 330 złotych poszedł oczywiście już dość dawno - Zuziu, potwierdź i przyślij odpowiedni "papierek" :cool3:

właśnie ze zgrozą spojrzałam na "saldo końcowe" ostatniego wyciągu bankowego :(

Posted

mari, możesz wpisać na bazarek, bo ja zaraz zapomnę i później sama się nie doliczę...

Kurczę, ja już nie wiem jak i gdzie kasy szukać...
Na dniach zakończy się jeszcze inny bazarek w różnościami, połowa idzie na Rozi połowa na Ganzesa/Rokiego.
Dno !!!

pomyślę jeszcze...
powiem ci ,że naprawdę: szacun dla tych, którzy potrafią ogarnąć dług i wyjść na prostą... jak to bywało w niektórych dogomaniackich przypadkach...

Posted

mari23 napisał(a):
[B]obiecany przelew na 330 złotych poszedł oczywiście już dość dawno - Zuziu, potwierdź i przyślij odpowiedni "papierek" :cool3:

(

Przelew doszedl. Papierek juz wypisalam tylko oczywiscie zawsze mi nie po drodze na poczte.....

ROZALKA ZASZCZEPIONA p. wsciekliznie !!!!!!
Ciesze sie tak bardzo dlatego, ze termin minal juz w lutym, a pani doktor w miedzyczasie byla u nas 3 razy i za kazdym razem nam sie Rozalka wywijala.
To jest okropna spryciara i jak sie jej nie uda zlapac od razu za pierwsza proba, to potem juz nie ma najmniejszych szans, bo Rozalcia nie chce juz podchodzic.
Ale tym razem bylio inaczej. I chociaz sie dziewczynka zestresowala, to nawet sie nie pogniewala potem, ale podchodzila nawet do pani doktor po glaskanko ... chyba chciala nagrode ....

Sterylka umowiona wstepnie na sobote.

Posted

zuziu, to fantastycznie :)
A mam pytanie, jak odnosi się teraz do obcych? Z rezerwą, czy też się cieszy i pozwala na głaskanie? To też istotne informacje.

Czyli kasiorka potrzebna... Wpłata z mojego drugiego bazarku będą za tydzień gdzieś dopiero...

• 2 weeks later...
Posted

mari23 napisał(a):
służę rozliczniem ;)

zapłacono:

300,- 25 stycznia 2011
300,- 24 lutego 2011
300,- 30 marca 2011
300,- 2 maja 2011
300,- 22 czerwca 2011

1.500,- złotych zapłacono

wpłaty na Rozalkę:

100,- Joanna N. z Dzierżoniowa
20,- Agnieszka 103
120,- wpłaty dla Rozalki

tak więc "dług" to kwota 1.380,- złotych, jeżeli niczego nie pominęłam, sprawdzę jeszcze wieczorem ponownie, albo niech mnie ktoś poprawi( jakby brakowało przelewu w kwietniu, może przeoczyłam, a może go nie było...)

kolejne zmiany salda:

300,- przelew 2.08.
330,- przelew 26.08.

wpływy:

15,- Agnieszka 103 (31.08.)
65,- Joanna B. z Ząbkowic (5.08.)

dług: 1930,- pomniejszony o wpływy z bazarku ogłoszeniowego czyli 149 złotych = 1.781,00

po opłaceniu sterylki ( z bazarku ceramiczno-jajecznego;) ) rozliczę jeszcze ile zostało lub ile dopłacimy do sterylizacji Rozi

Posted

mari23 napisał(a):

dług:1.781,00

o ****... :mdleje:

Mam sugestię:
Może zacznijmy zbierać deklaracje na teraz, tzn. z deklaracjami nie cofać się wstecz tylko na ten i następne miesiące.
A dług trzeba będzie regulować... Tylko kurrr jak?! :placz:

Posted

_ogonek_ napisał(a):
o ****... :mdleje:

Mam sugestię:
Może zacznijmy zbierać deklaracje na teraz, tzn. z deklaracjami nie cofać się wstecz tylko na ten i następne miesiące.
A dług trzeba będzie regulować... Tylko kurrr jak?! :placz:

no właśnie... jak ???:-(:wallbash::flaming:

a o deklaracje.... błagamy! :modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

mari23 napisał(a):
no właśnie... jak ???:-(:wallbash::flaming:

a o deklaracje.... błagamy! :modla::modla::modla::modla::modla:

Yh,... Nienawidzę takich sytuacji...
Kuźwa!

Znacie kogoś, kto by nam pomógł jakoś dług regulować???

Posted

Znow musialam zmienic termin sterylizacji Rozalki.
Mam psy hotelowe ( urlopowe ... duze i silne ) i gosci w domu i mialabym troche malo czasu na odpowiednie dopatrzenie niuni po zabiegu.

Rozalka jest juz bardzo kontaktowym psiaczkiem. Daje sie bez problemu glaskac wszystkim, nawet obcym.
Ale obcych walesajacych sie samych po naszej posesji ... lapie za buty .....

Posted

zuziaM napisał(a):
Mam psy hotelowe ( urlopowe ... duze i silne ) i gosci w domu i mialabym troche malo czasu na odpowiednie dopatrzenie niuni po zabiegu.

Rozalka jest juz bardzo kontaktowym psiaczkiem. Daje sie bez problemu glaskac wszystkim, nawet obcym.

Spokojnie, nie ma się co aż tak spieszyć.
Dzięki za wieści :)

Czyli pies obronny się robi :lol:

Posted

zuziaM napisał(a):

super!
już "widzę" te teksty do ogłoszeń: potrzebujesz stróża, obrońcy, który przegoni każdego intruza - Rozalka to pies dla ciebie! ;)

tylko ciekawe, co będzie, jak Rozalkowe dogo-cioteczki w odwiedziny przyjadą... :evil_lol:

Posted

xmartix napisał(a):
do Maupy4, ona jest często
a kto płaci za sunię w takim razie? ktoś wykłada ze swoich prywatnych pieniędzy?

Stowarzyszenie Help Animals, ale leżą już finansowo...
Potrzeba deklaracji...
Postaram się na dniach ogarnąć ten wątek.

Posted

nie wiem czy załatwili sobie darmowe allegro, wtedy mogą robić cegiełki, cegiełki muszą być cały c zas to by się uzbierało kasę, a Ty jesteś w HA? Trzeba dać znać na FB i tu na Dogo pospamować, trzeba dobrego tekstu suczce. Ja też pomogę. Dziecko mi tylko zaśnie i pomogę

Posted

xmartix napisał(a):
a dlaczego skoro HA płaci to wpisane jest że jakiś dług jest? dług u HA?

tak u nich a sytuacja stowarzyszenia nie jest różowa. Mają gromadę psów pod opieką... I pieniądze powoli się kończą...

Proszę Was o rozsyłanie następującego zaproszenia:

Rozi znalazła swój raj na ziemi w hoteliku u zuziM, dzięki osobom o wielkich sercach. Dziś opiekę nad nią sprawuje Stowarzyszenie Help Animals. Niestety, bez żadnych deklaracji dług rośnie z dnia na dzień, a niedługo pieniądze się skończą... DŁUG = 1700 ZŁ
Prosimy o chociaż najmniejsze sumy na konto SHA.
Inaczej los Rozi może być zagrożony...

http://www.dogomania.pl/threads/178025-Sprzedana-z-domem-Rozi!-Jest-w-hoteliku-OGROMNY-