Jump to content
Dogomania

Sprzedana z domem Rozi! Jest w hoteliku, OGROMNY DŁUG!! $$$ POTRZEBNE

Recommended Posts

Posted

mari23 napisał(a):
Zuziu, przepraszam, że dotąd nie poszedł kolejny przelew..... wszystkie dotychczasowe były i tak "na kredyt".... ale "kredyt" się nam skończył....
mam nadzieję, że szybko uda się zdobyć pieniążki (miały być po 15-tym, na razie wciąż czekamy)

może ktoś napisze chwytający za serce tekst - zrobimy allegro cegiełkowe, może choć troszkę się uzbiera

mari, mogę porobić bazarki, ewentualnie wyżebrać coś po znajomych, ale dałoby radę rozliczenie wklejać/
Bo tak to się mod przyczepi, bo do bzarków rozl. musi być...

Marta, jasne, dzisiaj się za nią zabiorę jak wrócę do domu ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już jest trochę pieniążków i na pewno mari zaraz wyśle przelew bo martwimy się że ty zuziu w takiej sytuacjii jesteś - ale staramy się jak możemy

Posted

_ogonek_ napisał(a):
mari, mogę porobić bazarki, ewentualnie wyżebrać coś po znajomych, ale dałoby radę rozliczenie wklejać/
Bo tak to się mod przyczepi, bo do bzarków rozl. musi być...

Marta, jasne, dzisiaj się za nią zabiorę jak wrócę do domu ;)

z rozliczeniem oczywiście nie będzie problemu, na bieżąco podam wpłaty na wątku i będzie można wklejać w post rozliczeniowy

Posted

_ogonek_ napisał(a):
Co powiecie na taki wariant cegiełkowy:
https://picasaweb.google.com/adopcjeada/CegieKiRozi

śliczne, jak sama Rozi !!!
bardzo ważne, żeby dokładnie podawać cel przy wpłatach, bo bazarki i allegro mamy teraz dość licznie, żebym się nie pogubiła :cool3: bo mam nadzieję, że wpłat będzie conajmniej tak dużo, jak naszych "pieskowych" zobowiązań i zaległości:razz:

a do mnie dzisiaj wraca biszkoptowe cudo - Fiolka - znudziła się zabaweczka :(
http://www.dogomania.pl/threads/209708-Biszkoptowa-Fiolka-dramat!-Powr%C3%B3t-z-adopcji-po-2-5-miesi%C4%85ca-!?p=17094258#post17094258

Posted

mari23 napisał(a):
śliczne, jak sama Rozi !!!
bardzo ważne, żeby dokładnie podawać cel przy wpłatach, bo bazarki i allegro mamy teraz dość licznie, żebym się nie pogubiła :cool3: bo mam nadzieję, że wpłat będzie conajmniej tak dużo, jak naszych "pieskowych" zobowiązań i zaległości:razz:

a do mnie dzisiaj wraca biszkoptowe cudo - Fiolka - znudziła się zabaweczka :(
http://www.dogomania.pl/threads/209708-Biszkoptowa-Fiolka-dramat!-Powr%C3%B3t-z-adopcji-po-2-5-miesi%C4%85ca-!?p=17094258#post17094258

mari, chodzi o to żeby zaznaczać że to konkretnie na Rozi?
Nie ma problemu, zawsze narzucam jakiś tytuł wpłaty, aby właściciel konta mógł się połapać o co chodzi :)
Postaram się dzisiaj prędziutko wystawić bazarek.

• 2 weeks later...
Posted

Z bazarków odzew zerowy :( Nie mam nawet czasu spamować...

Zapraszam was na wątek niechcianych i zapomnianych psiaków z Uciechowa, które żyją jedynie nadzieją... Jest ich jedenaście.
Na listę trafiają te, które czekają dłużej niż 10 miesięcy.
http://www.dogomania.pl/threads/210281-Niechciane-i-zapomniane-czekaj%C4%85-latami..-%C5%BByj%C4%85-nadziej%C4%85-schronisko-Uciech%C3%B3w
Chcę im znaleźć domy oraz pomóc im i zapobiec ich smutnej emeryturze w schronisku...

Posted

[quote name='Marinka']Tak trzeba dodać tekst do ogłoszenia, z namiarami i zdjęcia[/QUOTE]

Wiesz co, ja mam tam już kolejkę to podaj mi tekst i wybierz najładniejsze zdjęcia - poproszę o dopisanie Rozi w kolejeczkę :)

Posted

[quote name='czerda']już jest trochę pieniążków i na pewno mari zaraz wyśle przelew bo martwimy się że ty zuziu w takiej sytuacjii jesteś - ale staramy się jak możemy[/QUOTE]

zaległy przelew poszedł około 20.06.
ZuziuM, prosimy o potwierdzenie otrzymania i rachunek....

no i mamy termin kolejnego przelewu, a kasa pusta..... :(

Posted

[quote name='mari23']zaległy przelew poszedł około 20.06.
ZuziuM, prosimy o potwierdzenie otrzymania i rachunek....

no i mamy termin kolejnego przelewu, a kasa pusta..... :([/QUOTE]
mari, nie wiem co robić :(
Macie konto na allegro fundacyjne?
cegiełki można tam wsytawić.