Dzika_Figa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Śnieżku, ciesz się za Was obu tym wspaniałym domem, który Ci się trafił! Quote
halcia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Maleństwo pewnie wskrobało sie na łózko w nocy,bo psiaki jakos tak dziwnie czuja,ze to miejsce do spania.sądze,ze pancia takiego malucha z wyrka nie wyrzuciła...;) Quote
kaskadaffik Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No też jestem ciekawa jak tam pierwsza nocka maluszkowi minęła w domku, w ciepełku :) Quote
Ulka18 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dokumenty Sniezkowe Kierownik wysle poczta. [QUOTE]Temat: wyjazd Od: mtoz Data: N Lutego 7 2010, 8:51 am Obydwa piesy zostały zawiezione. W tym całym zamieszaniu zapomniałem teczki z książeczkami oraz zobowiązaniami. Będę musiał dosłać pocztą. Urbana zawiozłem na miejsce to znaczy do nowego domu.Jest to trzy kilometry od Milicza.Ta Pani z Milicza co organizowała wyjazd to bardzo miła osoba.Jedyny mankament z wyjazdu to to że postradałem okulary te do chodzenia.Ale to tak jest jak w jednej ręce trzyma się psa który nie chce stanąć w miejscu a drugą ręka obsługuje się telefon do obsługi którego potrzebna jest dla mnie zmiana okularów. Wczoraj poszła do adopcji starsza pudelka ze świetlicy. Pani wynalazła ją w internecie i przyjechała po nią z Sandomierza. Co do pracowników to Jan jest na długim chorobowym po operacji i nie wiem czy wróci. Baśka jest na wychowawczym a Paweł po 20 dniach pomyślał żeby nie pracować.Obecnie mam na pierwszej zmianie dwóch a na drugiej i trzeciej po jednym.[/QUOTE] Quote
majuska Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dzwoniłam do Śnieżkowych Teraz psinka ma na imię Kapsel. Noc minęła spokojnie, spał grzecznie, na spacerki ładnie wychodzi na smyczce, załatwia się tylko na spacerku, lubi różne smakołyki, kabanoski np. są świetne...ogólnie są nim zachwyceni!!! Quote
MagdaNS Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mimo wszystko - dziewczyny zrobiłyście kawał dobrej roboty!!! Odkąd wzięłyście sprawy w swoje ręce - tak szybko Śnieżek znalazł domek... Teraz obaj są - każdy na swój sposób - bezpieczni i wielkie podziękowania dla Was za to, zwłaszcza dla majuski :) Quote
halcia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No popatrz,pieknie chodzi na spacerki a w schronisku bał sie wstac na nózki.A to skarb malutki!Ogromne dzieki majuska! Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='halcia']No popatrz,pieknie chodzi na spacerki a w schronisku bał sie wstac na nózki.A to skarb malutki!Ogromne dzieki majuska![/QUOTE] Te wszystkie przestraszone maluszki bardzo szybko odzywaja jak wiedzą,ze to własnie ich dom!My mieliśmy tak bardzo wycofanego psiaczka ,ze nie pozwolił siędotykać,jak reką odjął w nowym domku.Tak bardzo żal mi Mrozika,ja kocham takie malutkie kundelki a do tego staruszki!Bądzcie obaj szczęsliwi,jak ktoś napisał kazdy na swój sposób!Powodzenia Kapselku!Śpij cichutko Mroziku! Quote
yoko100 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179585-Big-bazar-na-mieleckie-psiaki-i-nie-tylko-do-17-02-Do-godz-23?p=14071279#post14071279[/URL] pozwole sobie zaprosic na bazar moze cos komus sie spodoba:) Quote
majuska Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dostałam wczoraj maila od siostrzenicy Pani Śnieżkowej : "Dzien dobry Pani Renato , widzialam wczoraj sniezka , ktory teraz jest kapslem / jak ciotka wpadla na takie imie-nie wiem / . Psinka jest bardzo fajna / podobny do mojej suczki , tez azylantki /.Poki co jest bardzo spokojny , polubil juz domownikow , ale widac ze jeszcze czuje sie niepewnie. No ale to wymaga czasu. Niczego mu nie brakuje , ciocia mu dogadza jak moze. W kazdym razie chce Pania zapewnic , ze piesek trafil w dobre rece . Dziekuje za mila wspolprace , zycze wszystkiego dobrego i duzo domow dla podopiecznych , Sabina Noworzyn " Quote
Ulka18 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Super wiesci od Sniezka-Kapsla. Dobrze, ze nie jest juz w schronisku, bo by go nie bylo widac spod sniegu. Quote
Reno2001 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Miło poczytac od rana wieści z nowego domku :) Quote
halcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Znowu mi oczy zaszkliły.Dzieki majuska za wiesci i pozdrowienia dla Pani...od wdzięcznych wolontariuszy. Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A u nas jest taki Śniezek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179862-A-NIEA-EK-maA-y-figlarny-i-rezolutny-niskopodA-ogowiec[/url] Quote
Becia66 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 zawsze jak czytam takie dobre wieści z nowych domków - wracam na pierwszą stronę wątku i patrzę w oczy psiaka mówiąc do siebie - a to ci sie szczęściarzu udało.... Na Śnieżka oczywiście też popatrzyłam przed chwilką....:lol: Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A uda sie pokazać Śniezka w nowym domku? Quote
majuska Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Prosiłam o fotki, może i się uda, nie wszyscy sobie z tym radza, zobaczymy... Quote
kaskadaffik Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To czekamy i zapraszamy :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/180172-Dla-kaA-dego-coA-fajnego-firanki-zasA-onka-polarki-na-Mielec-24-02?p=14136947#post14136947[/url] Quote
Recommended Posts