Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zofija']Kurcze byłoby super. W schronie mamy kolejnego kudłacza- troche mniejszy do Puszka, ale tak strasznie boi się ludzkiej reki, ze leże plackiem na ziemi.................. Wstawie go na dogo , ale dzisiaj już chyba nie będę miała czasu![/QUOTE]

To tym bardziej takiego psiaka trzeba wyciagnac.... moze byc zagryziony....
U mnie juz i takie tez sa....... Dagusia, ktora siusiala i kupkala pod siebie jak sie do niej czlowiek do niej zblizal jest od lata.... Teraz ja tarmosze po pysiu !!!
I w budkach mam dwie sunie, ktore tez uciekaja, jak wchodze do nich .... ale to tylko kwestia czasu ....

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogo07']Domek zainteresowany Puszkiem ma w domu sunie kaukaza. Co Wy na to ?[/QUOTE]

Trzeba sprawdzić jak na inne psy reaguje. To jest suka, więc z psem łatwiej, ale czy nie pilnuje terenu? Gdzie ten domek jest?
Dziś dzwoniła do mnie pani z Krakowa w sprawie Nel, ale Nel nie może chodzić po schodach, a pani mieszka na 3 piętrze. Podeślę też Puszka pani

Posted

[quote name='zerduszko']Jak sobie z kaukazem domek radzi, to z Puszkiem sobie nie poradzi? Wizyta, rozmowa i wsio bedzie jasne.[/QUOTE]

Nie, chodziło mi o to jak kaukazik do innych piesków? To jest sunia, więc z Puszkiem nie powinno być problemów? ale i tak trzeba sprawdzic

Posted

[quote name='Dogo07']Leni a co to za psina bidula ?

To jest ten o którym pisała Zosia:

W schronie mamy kolejnego kudłacza- troche mniejszy do Puszka, ale tak strasznie boi się ludzkiej reki, ze leże plackiem na ziemi..

Posted

Znowu coraz więcej porzucanych kudłaczy :(.
A Ferdi śliczny biedaczek. Ale widać na zdjęciach że się boi. To leży jak placek , to łapinkę w górze trzyma.

Posted

[quote name='leni356']Nie, chodziło mi o to jak kaukazik do innych piesków? To jest sunia, więc z Puszkiem nie powinno być problemów? ale i tak trzeba sprawdzic[/QUOTE]
Nie zauwazyłam, ze jeszcze jedna strona jest, to było do Dogo ;) Ja myślę, że jak ktoś bierze drugiego psa, to wie jaki jest jego i potrafi sobie z nim poradzić, bo sprzeczki między psami mogą być. Wystarczy sprawdzić, czy ta osoba jest odpowiedzialna i wiem, a nie tylko ma kaprysa ;) Ja się bardzije boję dawać psy do domu z dziećmi czy rozpuszczonymi miniaturami ;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
A co z Puszkiem ???!

Nie wiem jutro będzie Dea w schronisku to zapytam. W schronie pojawił się Gucio 6mc , złamane biodroi, żebra, zęby wybite i go wziełyśmy bo by nie przezył. Już jest po operacji,a jeszcze nie chodzi

• 2 weeks later...
Posted

Dogo07 napisał(a):
Czyli Puszek nadal w schronisku.
A jak on tam sobie radzi ?

no biduś - szkoda gadać, a w ogóle to w ciągu ostatnich 2 tyg. przybyło 30 nowych piesów:(

Posted

Puszek ma szanse na dom. Muszę tylko znaleźć wolontariusza z Końskich, który przejedzie się tam na wizytę przed adopcyjna. Czy mozecie mi pomóc w znalezieniu kogos?

Posted

leni356 napisał(a):
iwop
[kielce] ewelinka_m (kielce)
[Jędrzejów] eliza_sk
[Jędrzejów] Potter (woj. świętokrzyskie - powiat włoszczowski, jędrzejowski, pińczowski)

bardzo Ci dziękuję!!! Sama jednak znalazłam w między czasie wolontariusza z Końskich - Agni. Wizyta jutro lub pojutrze. Trzymajcie kciuki!

Posted

przykro mi, wizyta przed adopcyjna nie doszła do skutku - pani zrezygnowała gdyż TZ nie wyraził zgody na nowego psa....:lookarou::lookarou::lookarou: