holly101 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja jestem jak najbardziej za - obiecuję, że w kosztach transportu będę poważnie partycypować :) Trzymam kciuki bardzo mocno!!!!! Quote
ranias Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ja się też dołożę, z wielka chęcią niech tylko już jedzie do domku Quote
Zuzka2 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Czekamy na decyzję-dziś dziewczyna ma wysłać temu Panu fotki najświeższe,które podesłałam.O dziwo-Panu spodobał się Szopen na zdj.sprzed roku,a na aktualnych - nie.Myślał nawet,że to 2różne psy;-) Na razie nie podkreślałam alergii-jak się zdecyduje,to będzie rozmawiał z ewab,tym bardziej,że ja nie bardzo jestem zorientowana jakiej opieki wymaga psiak.Niby już zdrów,ale też są nawroty...Wolę się nie wypowiadać. Quote
Pliszka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 ojej,mocno trzymam kciuki,żeby to był TEN nasz wymarzony domek... Quote
Pliszka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 jasne,że można skrzyknąć zbiórkę,obiecuję coś dołożyć,ale nowa rodzinka też powinna partycypować w kosztach. Quote
savahna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tylko wydaje mi sie ,ze trzeba by już gościowi jednak powiedzieć o alergii Szopena, bo to jest chyba spory koszt taka specjalistyczna karma i wizyty u weta nieuniknione...:roll: Quote
Zuzka2 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tak,koniecznie.Ewab mu na pewno powie. Ale ważne jest też rokowanie co do tego domu-dziewczyna mi napisała,że dom musi być koniecznie sprawdzony,bo koleś ma dziwne podejście typu:"dawaj ładnego psa i odwal się".Więc alergia Szopena może go tym bardziej wykluczyć skoro koleś ma taką motywację.Ale nie przesądzam-fotki otrzymał,czekamy na decyzję. Quote
terier Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Wesoły pycholek Szopusia :) I z psiapsiułą oczywiście ;) Quote
Pliszka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Piękny psiak :) I uśmiech z pyszczka nie znika :) Żywa reklama hoteliku :) Quote
ranias Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Zuzka2 napisał(a):Tak,koniecznie.Ewab mu na pewno powie. Ale ważne jest też rokowanie co do tego domu-dziewczyna mi napisała,że dom musi być koniecznie sprawdzony,bo koleś ma dziwne podejście typu:"dawaj ładnego psa i odwal się".Więc alergia Szopena może go tym bardziej wykluczyć skoro koleś ma taką motywację.Ale nie przesądzam-fotki otrzymał,czekamy na decyzję. Jakoś ten koleś mi się nie podoba... Quote
Pliszka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Szopek musi mieć najlepszy domek na świecie, trzeba tego dopilnować. Quote
tamb Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Teraz są takie piękne zdjęcia, można go powtórzyć w Dzienniku Polskim za jakiś czas. Quote
Pliszka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 tamb napisał(a):Teraz są takie piękne zdjęcia, można go powtórzyć w Dzienniku Polskim za jakiś czas. Koniecznie, ile kosztuje takie ogłoszenie? Quote
tamb Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nic nie kosztuje tylko zawsze jest straszna kolejka. Quote
kaskadaffik Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Szopciu ja też trzymam kciuki, al etylko za cudowny domek !! Quote
hotelterier5 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Szopek od dłuższego czasu dobrze reaguje na zwykłą karmę josery, więc jest szansa, że nie będzie potrzebował specjalistycznej karmy. Kąpiemy go jeśli wyczuć można na skórze strupki, coraz rzadziej. Uszy ciągle pelne żółtego łoju - często czyścimy i nie bolą go tak jak kiedyś. trzymamy kciuki za super dom Quote
Pliszka Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Trzymamy mocno! :) Wykupiłam pakiet ogłoszeń :) Quote
Pliszka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Jakieś nowinki? Jak mija majowy weekend w hoteliku? Mam nadzieję, że przyjemnie? Quote
terier Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Majowy weekend póki co upływa nam w deszczu :( ale Szopusiowi to wcale nie przeszkadza w hasaniu z Dorcią :) Quote
Zuzka2 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='hotelterier5']Szopek od dłuższego czasu dobrze reaguje na zwykłą karmę josery, więc jest szansa, że nie będzie potrzebował specjalistycznej karmy. Kąpiemy go jeśli wyczuć można na skórze strupki, coraz rzadziej. Uszy ciągle pelne żółtego łoju - często czyścimy i nie bolą go tak jak kiedyś. trzymamy kciuki za super dom[/QUOTE] A jakie jest rozpoznanie u Szopena? Te objawy mi się kojarzą z łojotokowym zapaleniem skóry-coś takiego bywa m.in.u niemowląt i jest skutkiem nadmiaru jakiegoś hormonu,a świetnie leczy się maścią sterydową Pimafucort.Tyle,że tak jest u dzieciaków;-)U psów nie wiem;-) Quote
Pliszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Pokazuj się piękny! U nas też brzydko :( Przynajmniej nie smutno iść do pracy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Pliszka']Pokazuj się piękny! U nas też brzydko :( Przynajmniej nie smutno iść do pracy ;)[/QUOTE] U nas też leje , a ja mam urlop ... Quote
Recommended Posts