Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli Szopek przeprowadzi się z nami, to bedzie w Wielkopolsce pod Poznaniem. Podobno lepsze miejsce do szukania domów. Skóra Szopka znowu bardzo wymagająca, na szczęście nie drapie się szczególnie. Hexoderm to jego drugie imię, słyszy tą nazwę tak często jak własne imię.

Posted

To prawda,że Wielkopolska to dużo lepsza lokalizacja.Podkarpackie i świętokrzyskie to podobne woj.pod względem szans na adopcję.W tych 2woj.w zasadzie tylko kocięta znajdują domy i szczenięta docelowo małe;-)

Posted

holly101 napisał(a):
A ja właśnie przelałam 350zł z mojego ostatniego bazarku na Szopka :)

Dziękuję:loveu:. Wpłynęły 22.06.

Miałam zrobić w tym tygodniu rozliczenie Szopena. Wybaczcie, mamy zamieszanie wokół schroniska. Niestety eneda (de facto założycielka tego wątku:cool3:), która szybko przestała się troszczyć o Szopena zostawiając go "na głowie" innych, usiłuje teraz zniszczyć miejsce ocalone dla zwierząt - Dyminy k/Kielc. Dlatego zamiast robienia rozliczeń, musimy zajmować się innymi rzeczami:angryy:. Mamy kontrolę za kontrolą, obsmarowuje nas radio i TV, a my nie nadążamy z tłumaczeniami, że nie jesteśmy wielbłądami.

Jeśli chcecie poczytać o naszych problemach to wątek schroniska:
http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odesz%C5%82a-za-TM-*-*-*-czy-inne-te%C5%BC-odejd%C4%85

Posted

holly101 napisał(a):
Mogę zrobić wydarzenie, mogę użyć zdjęć i info z wątku. I najważniejsze - czy mogę podać nr konta do wpłat?

Byłoby super:loveu:

Posted

Słuchajcie, jeszcze jedna sprawa - czy jako zdjęcie wydarzenia - praktycznie jedyne zdjęcie widoczne od razu - dawać Szopka "przed" czy tak jak wygląda teraz? Sama nie wiem co zrobić - wiadomo, dramat przyciąga, ale to by było chyba trochę niemoralne. Chyba żeby dać właśnie to i zacząć opis od słów "Tak wyglądał*Szopen jeszcze niedawno..."

Posted

holly101 napisał(a):
Słuchajcie, jeszcze jedna sprawa - czy jako zdjęcie wydarzenia - praktycznie jedyne zdjęcie widoczne od razu - dawać Szopka "przed" czy tak jak wygląda teraz? Sama nie wiem co zrobić - wiadomo, dramat przyciąga, ale to by było chyba trochę niemoralne. Chyba żeby dać właśnie to i zacząć opis od słów "Tak wyglądał*Szopen jeszcze niedawno..."

Jestem za tym wlasnie zeby tak zrobic. Konto aktualne i mozna podawac. No i mozna korzystac ze wszystkogo co na tym watku co pomoze chlopakowi:)