Emigrantka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Chopin, poszla dzisiaj moja marna dyszka na kwiecien dla Ciebie - trzymaj sie chlopak :) Quote
andzia69 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Emigrantka']Chopin, poszla dzisiaj moja marna dyszka na kwiecien dla Ciebie - trzymaj sie chlopak :)[/QUOTE] dziękujemy ślicznie:):):) Quote
Temida Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [FONT=Verdana][SIZE=1][COLOR=#000080][COLOR=Green][I][B][SIZE=2]Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" życzy Temida w imieniu własnym i Łódzkiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami [url]www.ltoz.republika.pl[/url] Dziękuję Wam, że jesteście :)[/SIZE][/B][/I][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Emigrantka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [B]Niestety, moja kwietniowa wplata dla Chopina byla juz ostatnia wplata, sila wyzsza - przepraszam ale od maja musze swoja deklaracje wycofac :( Mam nadzieje ze Chopin z takim gronem wielbicieli da rade - gdyby byla jakas masakryczna dziura budzetowa w przyszlosci to bardzo prosze o PM, moze dam rade wspomoc jednorazowo ale niestety nie stac mnie w tej chwili na kontynuacje deklaracji stalej, bardzo przepraszm :([/B] Quote
ewelinka_m Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [B]zajrzycie proszę na wątek Albinki, która jest pod opieką Jaagi... sytuacja bardzo ciężka...mamy 2 alternatywy uzbieranie 5tys albo śmierć [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] pomóżcie nam jej pomóc..ona już tyle przeszła, a mimo to ma ogromną wolę walki! [URL="http://www.dogomania.pl/../../177257-GwaA-towne-pogorszenie-stanu-Albinki-Prosimy-gorAE-co-o-wsparcie-finansowe-na-leczenie/page76"]http://www.dogomania.pl/threads/1772...eczenie/page76[/URL] [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=981754914[/url] -allegro cegiełkowe! Albinka czeka na nasza pomoc! Niech te Święta będą radosne dla wszystkich... Wesołych Świąt! [/B] Quote
Temida Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Byłam u Chopinka, ale późnym wieczorem. Zawiozłam mu serek. Dzisiaj Chopin cały dzionek spędził na wybiegu, cały czas zresztą biega po ogrodzie. Jest cudowny, a moja kurtka mniej :) Znaczy ładna tylko w takie wzory w psie łapy, ale to nic. To świadczy, że mnie troszkę lubi. Jak będę po świętach to zabiorę aparat :) Quote
ewab Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Emigrantka, bardzo dziękujemy za dotychczasowe wsparcie Szopena:loveu:. Niestety w finansach Szopena jest dziura. Oto rozliczenie na 1 IV: [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Wpłaty:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]ala123 – 50 zł (16.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]Martini - 30 zł (18.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]Arrakis – 100 zł (18.I), 50 zł (2.II), 50 zł (3.III)[/FONT] [FONT=Tahoma]Agnieszka B. – 30 zł (18.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]Monika K. – 10 zł (18.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]Agnieszka G. – 50 zł (18.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]Anett – 30 zł (19.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]EwaD – 30 zł (19.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]ranias – 25 zł (27.I), 25 zł (1.II), 25 zł (2.III)[/FONT] [FONT=Tahoma]anonim – 60 zł (28.I), 50 zł (26.II)[/FONT] [FONT=Tahoma]Emigrantka – 10 zł (29.I), 10 zł (1.III), 10 zł (1.IV)[/FONT] [FONT=Tahoma]Elżbieta K. – 5 zł (29.I)[/FONT] [FONT=Tahoma]achania – 150 zł (1.II)[/FONT] [FONT=Tahoma]Violetta B. – 100 zł (1.II)[/FONT] [FONT=Tahoma]Kundelkowa Skarbonka – 150 zł (8.II)[/FONT] [FONT=Tahoma]Pliszka – 100 zł ((8.II), 325 zł (22.II), 40 zł (8.III)[/FONT] [FONT=Tahoma]Aneta1309 – 50 zł (11.II)[/FONT] [FONT=Tahoma]Rudzia_Bianka z bazarku 8.III 35 zł[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Razem wpłaty [B]1600 zł[/B][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=darkred]Wydatki:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]leczenie i pobyt w lecznicy 284[/FONT] [FONT=Tahoma]transport do hotelu 120[/FONT] [FONT=Tahoma]hotel + leczenie za okres 20-31.I.2010 – 385 zł (w tym szczepienie p/wściekliźnie, badanie mykologiczne, leki)[/FONT] [FONT=Tahoma]hotel + leczenie za okres 01-28.II.2010 – 705 zł[/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Razem wydatki [B]1494 zł[/B][/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Saldo na 1.IV – [B]106 zł[/B][/FONT] Niestety wydatki [B]nie uwzględniają[/B] rachunku za hotelikowanie (600 zł) i leczenie (?) w marcu. [SIZE=3][COLOR=indigo][B]Bardzo proszę o wsparcie finansowe Szopena.[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Pliszka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Pokazuj się chłopaku!!!! Rozumiem, że nie ma szans na tańszy hotelik? Na innych wątkach co i rusz psiaki trafiają do różnych hotelików za 300-400 zł... I Teresa Borcz obiecywała jakąś pomoc... Żadnych szans? A czy jest jakiś odzew z ogłoszeń? Dziewczyny, dług coraz większy, Chopin jest pod skrzydłami fundacji, [B]może spróbujcie Allegro cegiełkowego[/B]? Na innych wątkach tyle ludzi i ofert pomocy, a tu tak pusto :( Postaram się jakoś wspomóc psiaka w tym miesiącu, ale to pewnie będzie kropla w morzu potszeb :( Jak Was podliczą za marzec i kwiecień to długu będzie grubo ponad tysiąc i nikogo na wątku :( Co tu robić? Quote
jola_li Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 W tym miesiącu nie mogę, ale w maju obiecuję niewielkie wsparcie (zapiszę sobie, ale upoważniam Was do przypomnienia ;-)). Może spytajcie Teresę Borcz o możliwość przeniesienia do tańszego hoteliku (ma tyle różnych bid, że może po prostu zapomniała)? Tu ceny są powalające :-(.... I może jakąś akcję literkową zainicjować?.... Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wszystkie tanie hotele są obłożone...a prawda jest taka, że i Chopin i Mozart prawie wcale nie ma ogłoszeń więc jak maja domy znaleźć? to samo z Elzą (Pakoszką) i Koni, które są pod opieką fundacji a ogłoszeń nie mają i kasy też nie... drugi problem to zdjęcia i teksty...o ile skleciłam jakieś ogłoszenie Chopina do allegro to niestety zdjecia są marne i wcale nie zachęcające do adopcji, nie oddają urody tego psa...no taka prawda... allegra cegiełkowego nawet szkoda robić - ludzie nie wpłacają na hotele, dt...ludzie wpłacaja jak widzą psa sponiewieranego, w strasznym stanie...a tu co - cały, prawie zdrowy, nic mu nie jest... no to se pogadałam... Quote
ewab Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Szopen ma zarezerwowane miejsce hotelu u Pani Joasi. Jak tylko będzie możliwość pojedzie do Brzyścia. Dziś przyszła faktura za hotelik za okres 01-31.03.2010 - 658 zł. Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Cioteńki zgodnie z obietnicą miejsce na Chopina czeka w mieleckim raju obok Koni. Nie da sie zapomniec o takiej sprawie. Można go zawieżć już, zgodnie z planem na po świetach. oszczędność jest dość spora a i opieka absolutnie nieporownywalna. opiekunka psika już wie teraz tylko szukamy taniego lub bezpłatnego transportu. namiary na pania Joasię opiekunka psa ma. im szybciej tym lepiej. Rozglądamy się za oszczędnym transportem!!!! RADOMSKO BRZYŚCIE. Quote
Pliszka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='andzia69']wszystkie tanie hotele są obłożone...a prawda jest taka, że i Chopin i Mozart prawie wcale nie ma ogłoszeń więc jak maja domy znaleźć? to samo z Elzą (Pakoszką) i Koni, które są pod opieką fundacji a ogłoszeń nie mają i kasy też nie... drugi problem to zdjęcia i teksty...o ile skleciłam jakieś ogłoszenie Chopina do allegro to niestety zdjecia są marne i wcale nie zachęcające do adopcji, nie oddają urody tego psa...no taka prawda... allegra cegiełkowego nawet szkoda robić - ludzie nie wpłacają na hotele, dt...ludzie wpłacaja jak widzą psa sponiewieranego, w strasznym stanie...a tu co - cały, prawie zdrowy, nic mu nie jest... no to se pogadałam...[/QUOTE] andziu, wykupiłam dla Chopina pakiet ogłoszeń na chyba ponad 70 różnych portalach. no a na tych pierwszych zdjęciach wygląda strasznie. mayqa napisała wzruszający tekst, myślę, że kilka serduszek by drgnęło i parę cegiełek by się zawsze sprzedało... Chopin został sponiewierany i był w strasznym stanie... wciąż dochodzi do siebie... Quote
Pliszka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Cioteńki zgodnie z obietnicą miejsce na Chopina czeka w mieleckim raju obok Koni. Nie da sie zapomniec o takiej sprawie. Można go zawieżć już, zgodnie z planem na po świetach. oszczędność jest dość spora a i opieka absolutnie nieporownywalna. opiekunka psika już wie teraz tylko szukamy taniego lub bezpłatnego transportu. namiary na pania Joasię opiekunka psa ma. im szybciej tym lepiej. Rozglądamy się za oszczędnym transportem!!!! RADOMSKO BRZYŚCIE.[/QUOTE] Wspaniale:loveu: Nie wiedziałam o tych ustaleniach. Bardzo się cieszę! :) Trzymam kciuki za transport. Jak będzie potrzeba to coś dołożę do kosztów. I pomyślę nad jakimiś bazarkami żeby troszkę załatać tą dziurę budżetową... Quote
Temida Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jak będzie potrzeba pokierowania transportu na miejscu i wydania psa to służę pomocą. Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='ewab']Dziękujemy ranias z wpłatę 25 zł:loveu:[/QUOTE] To jest ta super pani z allegro:):) nie myślałam, ze ona tak co miesiac będzie wspomagać i Chopinka i Mozarta:) Bardzo dziękujemy!:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Pliszka']andziu, wykupiłam dla Chopina pakiet ogłoszeń na chyba ponad 70 różnych portalach. no a na tych pierwszych zdjęciach wygląda strasznie. mayqa napisała wzruszający tekst, myślę, że kilka serduszek by drgnęło i parę cegiełek by się zawsze sprzedało... Chopin został sponiewierany i był w strasznym stanie... wciąż dochodzi do siebie...[/QUOTE] allegro wpłatowo-adopcyjne nna Mozarta i Chopina ja robiłam od początku...no ale na niewiele to starczyło... Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 trzeba zrobić allegro. no i załatać tę dziurke budżetową. wracamy na te wątki cioteczki bo nie można tak psin zostawić. Zapytam nasza cioteczkę J_ulie i wujaszka dark czy Koni i sunia kielecka PAKOSZKA (wMielcu??)mają fotki nowe, bo wiele było zrobionych. jeśli nie to nadrobimy natychmiast brak początkiem tygodnia kiedy cioteczka NINKA1 pojedzie do Brzyścia po psika. Piękne fotki napewno dostaniemy i będą do ogłoszeń. Trzeba koniecznie dać ogłoszenia do prasy, bo wiele adopcji ma szanse wśród ludzi nie korzystających z portali internetowych.Pomyślę nocy nad tanim transportem. Quote
Pliszka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wspaniale :) Chopinek zakochany w panu Marku i pewnie troszkę będzie tęsknił, ale z tego co pisałaś, to jest przyjaźnie nastawiony do wszystkich, więc chyba się szybko zaaklimatyzuje w nowym miejscu :) Oby był już zawsze szczęśliwy... Za dużo wycierpiał. Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']trzeba zrobić allegro. no i załatać tę dziurke budżetową. wracamy na te wątki cioteczki bo nie można tak psin zostawić. Zapytam nasza cioteczkę J_ulie i wujaszka dark czy Koni i sunia kielecka PAKOSZKA (wMielcu??)mają fotki nowe, bo wiele było zrobionych. jeśli nie to nadrobimy natychmiast brak początkiem tygodnia kiedy cioteczka NINKA1 pojedzie do Brzyścia po psika. Piękne fotki napewno dostaniemy i będą do ogłoszeń. Trzeba koniecznie dać ogłoszenia do prasy, bo wiele adopcji ma szanse wśród ludzi nie korzystających z portali internetowych.Pomyślę nocy nad tanim transportem.[/QUOTE] Pakoszka ma nowe fotki na swoim i Koni wątku...reszta nie ma...:( Quote
Recommended Posts