Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieweczki mam filmik, tylko się wgrać musi, zdjęcia w przyszłym tygodniu się postaram, Szopen jest bardzo grzecznym, mało wymagającym pieskiem, siedzi sobie, biega, nie jest nachalny, taki poczciwiec :lol::lol:

Posted

[quote name='kaskadaffik']Dzieweczki mam filmik, tylko się wgrać musi, zdjęcia w przyszłym tygodniu się postaram, Szopen jest bardzo grzecznym, mało wymagającym pieskiem, siedzi sobie, biega, nie jest nachalny, taki poczciwiec :lol::lol:

Pewnie do czasu:)

Posted

Kochany grzeczny Chopinek :loveu:

Kasiu, mogłabyś na podstawie swoich obserwacji napisać Chopinowi jakiś tekścik do ogłoszeń? Będą nowe zdjęcia, to zrobimy drugą serię ogłoszeń :)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Przepraszam Was za nie wgranie jeszcze ale moja Fifka wzięta ze schroniska 2,5 tyg temu ma nosówkę, nie wiadomo co będzie :( :( Obiecuje że jak chwilke dłuższą złapię to dodam...

Kasiu, jasne, trzymam kciuki za sunię!

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Przepraszam Was za nie wgranie jeszcze ale moja Fifka wzięta ze schroniska 2,5 tyg temu ma nosówkę, nie wiadomo co będzie :( :( Obiecuje że jak chwilke dłuższą złapię to dodam...

Ja też trzymam kciukolce. Wystarczy Ci póki co tych przeżyć:(.

Posted

Fifcia jest bardzo słabiusieńka, zdałam się na Doktora, mówi że on nie podaje surowicy od razu, tylko dożylnie szczepionkę, wie że chyba mało kto tak robi, ale po jego obserwacjach mówi, że to daje większą wyleczalność:roll: ja się o surowicę pytałam, ale mnie odwiódł od tego, leczy tak jak uważa za słuszne. Fifka wczoraj to nawet do miski podeszła więc źle nie jest, mam nadzieję, bo wcześniej wymiotowała i nie chciała, drugą dawkę dostała wczoraj o 22, czwartek powtórka, cztery ogromne zastrzyki, ile ta malizna się ocierpi, ona teraz waży 3 kg......:-(
Tato już prawie spłakany, Mama też, mówią że koniec , następnego Psa nie wezmą jakby tak sunia odeszła, bo tyle co sie ocierpią z Nią ..... a dopiero miesiąc temu musiałam kotke uśpić, bo przyszła ze złamanym kręgosłupem, a w Wielką sobotę nam Daffik jamniś zmarł... Bądźmy dobrej myśli, jka to sie mówi, dostała kroplówkę, dwie strzykawy witamin, czekamy na rozwój, dziękuje za Waszą obecność przy nas :lol:

A Szopen ma się dobrze, tylko musze Wam nagrać to wycie/chrumkanie ;) rany na uchu prktycznie już nie ma, zasklepione i suche, na ogonku też ładnie wygląda :)

Posted

Uff Kasia współczuję tych przeżyć. O Daffiku wiedziałam, o kotce nie. Powiedz Rodzicom, że sunia u Was ma szanse, w schronie pewnie już by jej nie było... Nikt nie powiedział, że miłość jest łatwa... Wierzę, że psica dojdzie do siebie:kciuki: