Jump to content
Dogomania

Szopen cudem uratowany po ponad 1,5 roku walki ma świetny DS :) Dziekujemy;)

Recommended Posts

Posted

A jak mozna dac ogloszenie do tego dziennika. Moze glupie pytanie, ale nie wiem...Moze na katowice bym zamowila Baremu i Soni, moze Terri u Jaagi...Jak finansowo to wyglada i gdzie szukac infa?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
super, bardzo się cieszę bedzie mu tam dobrze i oszczędniej. może jednak ogłoszenie gazetowe zróbcie , w dzienniku zachodnimTo wróży większe powodzenie. macie namiary komórkowe na hotelik w razie zabłądzenia? podać?

Pani Tereso TZ już zawoził psiaka do tego hoteliku. Namiary na wszelki wypadek wstukał wczoraj do telefonu. Na pewno dadzą radę. Teraz dzień dłuższy to i foty pewnie zrobią po przyjeździe.

Posted

Minęłam się niestety z Enedą i TŻ, ale relację mam zdaną z odbioru. Czekam na wieści po dotarciu na miejsce. Będę za nim tęsknić, bo już się trochę zżyliśmy.

Posted

Szopen dojechał już do Brzyścia. Pogoda niestety nie była najlepsza, więc zdjęć nie dużo. Z relacji TZ: Szopen porasta nową sierścią. Jest jeszcze rzadka i krótka (troszkę irokezowata), ale w porównaniu z tym co było, to już gęstwina. Na skórze ma jeszcze niewielkie strupki. Najwięcej uwagi wymaga ubytek na czubku ucha i ranka przy nasadzie ogona, te miejsca trzeba jeszcze smarować rivanolem. Pan Marek przekazał szczegółową kartę informacyjną dotyczącą leczenia, którą wraz z zaleceniami przekazaliśmy Pani Joasi. Pani Joasia była pozytywnie zaskoczona zachowaniem psa, który powitał ją bardzo przyjaźnie.

Posted

Chopin nie do poznania! Ale nam ładnieje chłopak! Prosimy o więcej zdjęć, to za jakiś tydzień-dwa może wykupię mu kolejną porcję ogłoszeń. :) Na pewno ktoś się zakocha!

Posted

no nareszcie chłopak dotarł, teraz pod szczególną opieką pani JOASI dojdzie do normy jeszcze bardziej. Ranki o których wyżej mowa trzeba nie tylko riwanolkiem smarować ale pare razy potraktować propolisem w areozolu. Pani Joasia zna działanie tego cudu natury i doprowadzi do zaniku wszelkich anomalii na skórze biedaka. Ma praktyke na Aresie i Grubciu.

Sympatyczny ten Chopin, napewno jak mu fryzura odrośnie jak nalezy niejednego zauroczy i będzie miał domek!!

Posted

Hehe juz znalazłam, dzięki Ewa :lol::lol::lol: to teraz od czasu do czasu jak zabieram aparat to porobię kilka zdjęć :p Szopen zaprzyjaźnił się z Werką, razem biegają za piłką , on mi wygląda jak hienka , włoski na grzbiecie stojąc, a chód identyczny :evil_lol: to jest cygański pies, kogo zobaczy to od razu pokocha, jak mnie pierwszy raz zobaczył to się przykleił do nogi na głaski :lol:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Hehe juz znalazłam, dzięki Ewa :lol::lol::lol: to teraz od czasu do czasu jak zabieram aparat to porobię kilka zdjęć :p Szopen zaprzyjaźnił się z Werką, razem biegają za piłką , on mi wygląda jak hienka , włoski na grzbiecie stojąc, a chód identyczny :evil_lol: to jest cygański pies, kogo zobaczy to od razu pokocha, jak mnie pierwszy raz zobaczył to się przykleił do nogi na głaski :lol:

Dziękuję za te wiadomości :) Buziaki dla naszej hienki :) Bardzo prosimy o nowe zdjęcia! :)

Posted

Pliszka napisał(a):
I znów cały dzień nikt Chopinka nie odpwiedził...

To ja powiem: dobry wieczór i dobranoc :-).
I że pamiętam o obiecanym majowym grosiku ;-).

Posted

Szopenma charakterystyczny ton tęskonoty za człowiekiem :evil_lol: kwikanie, gdyby ktoś nie wiedział że w boksach są psy to mógły przypuszczać, że mamy chlewik :diabloti: a obok niego jest Barnaba, który dla odmiany udaje krówkę :-o:diabloti:

Szopen biega sobie z Taszka, ale zdominował Ją, a niewielu się to udało, rany psikamy, antybiotyk dostaje :p

Posted

No, no już sunie dominuje... Czy trzeba mu co nieco wyciachać?
Niestety w tym tygodniu nie mam możliwości zaglądać zbyt często na dogo:(