Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Maja pojedzie na próbę do mojego znajomego. Jest tam ON i suczka hasiora. Teren jest spory i ogrodzony. Znaczymy jak zachowa się Maja i czy zaakceptuje domowników.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Dziś Maja pojedzie na próbę do mojego znajomego. Jest tam ON i suczka hasiora. Teren jest spory i ogrodzony. Znaczymy jak zachowa się Maja i czy zaakceptuje domowników.

trzymamy kciuki!!!!!!!!!! :)

Posted

Maja pojechała. Znajomy mieszka niedaleko więc nie będzie żadnych problemów jak coś będzie nie tak. A jak wszystko będzie dobrze będą Ją mógł często odwiedzać. ON to starszy pies, a Ajka to młodziutka sunia i myślę, że wspaniałe się dogadają bo obie uwielbiają się bawić i biegać.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Maja pojechała. Znajomy mieszka niedaleko więc nie będzie żadnych problemów jak coś będzie nie tak. A jak wszystko będzie dobrze będą Ją mógł często odwiedzać. ON to starszy pies, a Ajka to młodziutka sunia i myślę, że wspaniałe się dogadają bo obie uwielbiają się bawić i biegać.

Czyli to jest próbny DS?? :)

Posted

Tak to napisałem. Zależy od Mai. Jak zaakceptuje domowników to na pewno zostanie. Mojego znajomego uwielbia bardzo. Natomiast do wielu ludzi szczekała. Pewnie pilnowała swojego miejsca. Naprawdę niewiele osób od razu zaakceptowała i o to się boję. To, że mój znajomy ma w nią doskonały kontakt nie oznacza, że będzie ufna do pozostałych domowników. Jest młoda i bardzo otwarta. Jak zorientuje się, że to miejsce dla Niej na pewno będzie dobrze.
To będzie dom stały Mai. Ale długo była ze mną i bardzo się przywyczaiła.

Posted

Maja bardzo dobrze dogaduje się z Onkiem Cezarem. Z Ajką mają na razie różne ścieżki, ale nie jest już tak źle. Maja nie ucieka i zaczyna pilnować podwórka. Obszczekuje obcych. Wierzę, że zostanie u znajomego na stałe. Wszystko ma się ku temu.

Posted

Już śpią we trójkę więc jest lepiej niż dobrze. Maja pilnuje podwórka i tak jak podejrzewaliśmy jest bardzo czujna. Mogę śmiało napisać, że ma dom. Znajomy na pewno Jej nie wyrzuci. W tygodniu podjadę i zrobię zdjęcia. Będę mógł Maję często odwiedzać i informować co u Niej.

Na koncie Mai zostało 175 zł. Na jaki cel przeznaczyć tą kwotę? Kolejnym szczepieniem i sterylizacją zajmę się już ze znajomym.

Posted

Może po prostu dofinansować sterylkę dla Mai??
Do końca marca jest akcja promocyjna - tańsza sterylizacja w Toruniu. Maja jest w idealnym wieku do zabiegu.

• 3 weeks later...
  • 4 months later...