UBOCZE Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szarotka napisał(a):No niestety sa takie watki na dogo. Drugi to Willy - wielki, bardzo chory i lagodny Willy podhalan. Wyratowany, uciekl i nigdy sie nie znalazl, mimo wysilkow ............ Willy uciekł?!!:crazyeye: Dawno temu? On wcześniej się nazywał Franek - czy dobrze pamiętam?:roll: Jeśli tak, to szczególnie przykra sprawa, bo dotąd w mojej świadomości był to wątek z happy endem...:-( Quote
Szarotka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 UBOCZE napisał(a):Willy uciekł?!!:crazyeye: Dawno temu? On wcześniej się nazywał Franek - czy dobrze pamiętam?:roll: Jeśli tak, to szczególnie przykra sprawa, bo dotąd w mojej świadomości był to wątek z happy endem...:-( No niestety, chyba ktos z rodziny na moment otworzyl brame od ogrodu i Franek dal dyla, a to bylo akurat w okresie powodzi i juz nie udalo sie go znalezc :(:( Dziewczyny wlozyly tyle wysilku, zeby go uratowac, byl taki strasznie chory.......... Quote
UBOCZE Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Szarotka napisał(a):No niestety, chyba ktos z rodziny na moment otworzyl brame od ogrodu i Franek dal dyla, a to bylo akurat w okresie powodzi i juz nie udalo sie go znalezc :(:( Dziewczyny wlozyly tyle wysilku, zeby go uratowac, byl taki strasznie chory.......... Wiem, bo pamiętam Twój bazarek chyba na jego leczenie. Pamiętam tę niesamowitą determinację w jego ratowaniu, choć w wątku nie uczestniczyłem, tylko podczytywałem. To ironia losu, że po tylu przejściach po prostu tak przepadł... Quote
Szarotka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Hero mam nadzieje, ze moze pomozesz koledze: http://www.dogomania.pl/threads/195758-Szorstek-ma-czas-do-30.11-!-Je%C5%9Bli-nie-zbierzemy-403-z%C5%82-mies.-pies-zginie-! On tez moze nie przezyc ............. Quote
Szarotka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 bla napisał(a):Hero co z Tobą :( Wole nie myslec ........... Quote
kakadu Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 herusiu gdziekolwiek jestes, czy gdziekolwiek cie nie ma - pamietamy... ida swieta, moglbys we wlasnym domku zrzucac bombki z choinki, czekac pod stolem na jakis smaczny kasek, grzac sie przy kominku... Quote
anawa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ....i ja pamietam o Tobie, Hero.......... Quote
Szarotka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Nawet nie przyszlo nam sie spotkac ani na chwile ........ Quote
Szarotka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Nastepny pies ze schronu z Zamoscia podzielil los Hero .............:(:( Quote
Szarotka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Blagam o glosy na Szczecinek bo nas doganiaja: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45 Quote
stonka1125 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Szarotka']Blagam o glosy na Szczecinek bo nas doganiaja: [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45[/url][/QUOTE] do kiedy to głosowanie jest? Quote
Szarotka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='stonka1125']do kiedy to głosowanie jest?[/QUOTE] Stonka obudzilas sie poniewczasie :):) juz sie skonczylo........ Quote
stonka1125 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Szarotka']Stonka obudzilas sie poniewczasie :):) juz sie skonczylo........[/QUOTE] Nie no myśmy głosowali całą familią, ale tak mi się coś długo wydawała bo wczoraj jeszcze pw z prośbą o głosy dostałam, tak sobie pomyślałam że może jeszcze:) Quote
kakadu Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 nie zapomnialam... nic wiecej nie moge dla ciebie zrobic piesku... Quote
Cleo2008 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 mozesz mozesz, poprosze o namiary na ten schron, czy to ten? http://schronisko.la.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26 czy jest jeszcze jakis inny, zebym nie pomylila Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Cleo2008']mozesz mozesz, poprosze o namiary na ten schron, czy to ten? http://schronisko.la.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26 czy jest jeszcze jakis inny, zebym nie pomylila Cleo, nie, to strona niegdyś prowadzona przez emir, teraz przez Tolę i Zadrę o ile się nie mylę, nigdy nie była to strona schroniska. Strona oficjalna schroniska zamojskiego jest tutaj: http://www.schroniskozamosc.pl/ Wątek psów "znikających" ze schroniska w Zamościu na fb: http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=175806792454906 Wyjaśniam Ci przy okazji, że "zniknięciem" zwykło się na dogomanii na wątku zamojskim określać każdy przypadek zmiany miejsca pobytu psa ze schroniska na inne miejsce - czy to będzie adopcja, szpital, inny boks, DT, śmierć itp. Nie ma wglądu w dane adresowe osoby adoptującej ani osoby trzecie nie mogą sobie czytać dokumentów schroniska, dlatego osoby trzecie nie wiedzą co stało się z psem, który był 2 tyg. czy miesiąc czy dzień wcześniej w schronisku, a że stosunki osób najczęściej tam bywających z kierownikiem i pracownikami są fatalne i nacechowane agresją (przykładem choćby dobór słownictwa, choćby te "znikające" psy roztrąbione po całej Polsce :D), to i niczego akurat te osoby nie są się w stanie dowiedzieć o psie. Quote
Szarotka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ale tez i schronisko bardzo czesto tez nic nie chce o psie powiedziec. Poza tym slyszalam, ze pies zniknal, nikt go nie mogl znalezc, po czym sie nagle objawil nie wiadomo skad............ Quote
E-S Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Szarotka napisał(a):Ale tez i schronisko bardzo czesto tez nic nie chce o psie powiedziec. Poza tym slyszalam, ze pies zniknal, nikt go nie mogl znalezc, po czym sie nagle objawil nie wiadomo skad............ Ale od kogo Szarotko to słyszałaś ? Od Toli, czy od Zadry ? A schronisko nie jest zobligowane do tłumaczenia się komu wyadoptowali psa ani mnie, ani tobie, ani pozostałym osobom. Nawet nie mogą tego robić, bo popełniliby przestępstwo ujawniając dane osobowe. Poza tym - my pytamy o Hero, czy innego Kajtka - oni nie identyfikują i nie kojarzą psów po imionach, które im nadajemy tutaj na dogomanii. W Zamościu nie ma adopcji - psy "znikają". Tak się to nazywa na wątku zamojskim. Nie zdychają - "znikają". Nie idą do szpitala na sterylkę, kastrację, czy coś innego - znikają ... potem jak wyjdą "znajdują się" cudownym sposobem. Szarotko, bez mydlenia oczu - jak się kogoś nienawidzi i chce zdyskredytować to zawsze można odpowiednio dobrać słowa i zrobić mu PR, prawda ? Określeniem "zniknął" można sugerować zabicie psa tylko po to, żeby Tola i Zadra nie mogły go zabrać. A od tego mamy mózgi, żeby weryfikować takie zagrywki. Tylko jak już raz zweryfikujesz albo złapiesz na ordynarnym kłamstwie i to wytkniesz - przygotuj się na to, że będziesz śmiertelnym wrogiem i z urzędu "poplecznikiem" Piotra Łachno, co jak wiesz na tym forum oznacza ZŁOOOO - choćbyś go nawet w życiu na oczy nie widziała ani nigdy nie rozmawiała nawet przez telefon :D :D :D co poniektórym nie przeszkadza to pisać publicznie, że masz z nim "układy" :D Tak to już jest ... Quote
Recommended Posts