Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elmirko, zapraszam.
mama nie chce zostac jutro z Freją -boi sie ,ze suki zaczną sie gryżć -faktycznie, pare razy było goraco. my sobie z tym radzimy[ja i tz] bo niby strasznie warcza ale krew sie nie leje-ale mama nie da rady. pomysły mi sie skończyły:-( boje się \ze,śunia wyląduje w schronie-a tak chciałam tego uniknąć!

Posted

dzień straszny-ja na telefonie przez 8 godzin-z drugiej strony moja mama z kijem ,pilnująca sfory.. i narzekajaca
kiedy Freja jest sama to cudowny pies, szaleje po sniegu, tańczy, skacze, powinna mieć ogród i drugiego haszczaka do zabaw. był jeden telefon w jej sprawie-ale pani ma jeszcze pomyslec i ew.zadzwonić

Posted

przepraszam ze dopiero dzisiaj, ale nie mialam kiedy w weekend wrzucic suni na strone, potrzebny mi bedzie tylko numer telefonu do ciebie mimis, zebysmy sie mogly latwo kontaktowac jak pojawi sie chetny na sunie:)

Posted

[quote name='mimiś']godziny lecą.zgłosiłam na paluch.ja juz bym poruszyła niebo i ziemię rozgrywamy logistycznie spacery:moje psy z łapanki-do kuchni.koty-do pokoju Babci,nowa-na dwór.i z powrotem taka sama karuzela.moje suki chca ja zjeść, pies chce ja zgwałcić.koty się nie boją a nowa chce je zjeść?:razz:
och ty Mimisiu o małym rozumku...-jak mawia do mnie[ czule ?:razz:]starszy synek......

mimiś po prostu pokładam się ze śmiechu - niesamowite rozwiązanie - wyadoptuj mnie razem z sobą :evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Basiu, ja to nawet na części sie juz nie nadaję.kurcze,dzwoniła jedna osoba zaiteresowana-miła ,owszem ,ale blok i małe dziecko-ma zadzwonić dzisiaj jutro i chce przyjechać.wiem ze to sredni pomysł dla Frei-ale nie mam wyjścia, -to genialny pies do sportu, albo chociaż osoby srednio aktywnej -ewentualnie ogródekw którym mogłaby sie wyszaleć-ale małe dziecko, blok...

Posted

Wiesz blok to nic zlego dla hasiora, ale trzeba mu zapewnic ruch i teraz pytanie czy ta Pani z malym dzieckiem bedzie umiala sprostac wymaganiom rasy

Posted

muszę wypytac -mówiła cos o spacerach do parku- no i że miała juz husky...Freja do ludzi to taki milaczek,moze i nadałaby sie do dziecka-sama nie wiem

Posted

A ile ma to dziecko ?? bo to nie jest jakas tragedia ze kobita ma dziecko :) tylko pytanie na ile jest odpowiedzialna i pamietaj powiedz jej o sterylce zeby nie miala szczeniakow !!! bo to trzeba zrobic juz teraz , zeby nie bylo za pozno :(

Posted

dzwoniła ta Pani.jutro ma przyjechac.dziecko jakies małe.niby zgadza sie na sterylke, ale pytała czy nie moze odchowac szczeniąt i znależć im domy
pani zdecydowała sie przyjechac dzisiaj

Posted

mimis nie ma mowy zeby jej nie wysterylizowala !!!! tych psow jest za duzo do adopcji zeby pojawily sie nastepne, szkoda zeby sie psiaki meczyly a i tak pseudohodowcow nie brakuje nam w polsce :(

Posted

Pojechała moja dziewczynka:-( bardzo sensowny pan z 12letnia córeczką [małe dziecko w tle to wnuczek ,czy cos],Freja dała buzi małej i poszła z nimi jakby sie znali od dawna, wszystko wygląda lepiej niz sie spodziewałam więc powinnam sie cieszyc,ale nie dzisaj-moze jutro sie uciesze

Posted

się okaże...
Sunię adoptowali państwo mieszkający na Brzeskiej! proszę o pomoc w wizycie poadopcyjnej - ode mnie to kawał drogi, a moze jakaś dogomaniaczka mieszka na Pradze?