mimiś Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 nikt nie wszedł od wczoraj...i na watku zapadła taka niezręczna cisza... wiem,że ciotki maja juz dosyć psa który sprawia tyle kłopotu-ale czy to niesforne psie dziecko nie zasługuje na jeszcze jedną szansę?proszę , spróbujmy znależć jej dom-jeśli wyląduje w schronie z etykietą :groźny pies-to po niej!:-( Quote
Dora Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 podniose, bo poki co nie mam pomyslu na sunie :( Quote
elmira Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie mamy dosyć. Sunia musi trafić na odpowiedzialnego właściciela i basta:) http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Freja-mix-husky-za-7-dni-czeka-ja-schronisko,10494 Quote
mimiś Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 dzieki Elmirko...ogłoszeń jest trochę -ale żadnego konkretnego telefonu nie było... a od 2 dni w ogóle cisza. a to naprawde taka fajna sucz, brałam ja na rece jak nie chciała iśc na pietro[nie chciała iść bo musiałam ja tam zamykać przed zapędami psa-miała cieczke]i nawet nie warknęła..myslę ,że w domu z ogródkiem u odpowiedzialnych ludzi nawet do głowy by jej nie przyszło rozrabiać. Quote
mimiś Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 było telefonów sporo,ale nic konkretnego nie wynikło.z jednym obiecujacym domkiem rozmawiam-ale czy sie zdecydują? -nie wiem sunia jeszcze w lecznicy-aż sie boje dowiadywać -moze trzeba bedzie zaraz zabierać? a moze jeszcze 2-3 dni dostanie.. Quote
Panca Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 przylaczam sie rowniez do szukania jej domu..kurcze ale ona ma pecha:(( Quote
Panca Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 wkleilam jej zdjecie na facebooku a nuz sie ktos zakocha?:) Quote
NiJaSe Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 mimis rozmawialam z Lena , ona sie absolutnie nie zgadza zeby Sunia trafila do schroniska , jesli bedzie taka potrzeba to ona wezmie ja do siebie dopoki nie znajdzie sie dom , w razie co bedzie po prostu zostawac w kagancu jak Leny nie bedzie Quote
Panca Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 dziewczyny ile sunia ma lat? bo nie moge znalezc na obu watkach a obiecalam ze odpowiem w ciagu godziny Quote
Panca Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 sa chetni na Freye!!bardzo prosze o telefon do mnie jeszcze dzis bo ci panstwo nawet jutro ja moga zabrac nie wiem jaki numer podawac a wychodze z domu wiec dzis nie bede juz pod netem oto moj numer:501 248 233 Quote
Panca Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 no to mam wiesci z nowego domu Frei- wklejam: właśnie zadzwoniła nowa właścicielka hasuni. Cała rodzina zachwycona i zakochana w psie. Haska jak to haska - towarzyska, miła i z inicjatywą - przechodzi jak kot po siatce do psa sąsiada! Niestyty jest łazikiem, ale na to już siły nie ma. Zasugerowałam, żeby poświęcali jej max czasu i uwagi i wzięli jeszcze jednego - do towarzystwa! Quote
mimiś Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Sms od Pani Frei: stale usiłuje uciekać, ale panuja nad sytuacją i wszystko jest ok. -to chyba dobra świąteczna nowina Quote
Panca Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 raczej dobra :)))ech te nasze szalone psiaki.... Quote
Recommended Posts