Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nikt nie wszedł od wczoraj...i na watku zapadła taka niezręczna cisza... wiem,że ciotki maja juz dosyć psa który sprawia tyle kłopotu-ale czy to niesforne psie dziecko nie zasługuje na jeszcze jedną szansę?proszę , spróbujmy znależć jej dom-jeśli wyląduje w schronie z etykietą :groźny pies-to po niej!:-(

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki Elmirko...ogłoszeń jest trochę -ale żadnego konkretnego telefonu nie było... a od 2 dni w ogóle cisza. a to naprawde taka fajna sucz, brałam ja na rece jak nie chciała iśc na pietro[nie chciała iść bo musiałam ja tam zamykać przed zapędami psa-miała cieczke]i nawet nie warknęła..myslę ,że w domu z ogródkiem u odpowiedzialnych ludzi nawet do głowy by jej nie przyszło rozrabiać.

Posted

było telefonów sporo,ale nic konkretnego nie wynikło.z jednym obiecujacym domkiem rozmawiam-ale czy sie zdecydują? -nie wiem
sunia jeszcze w lecznicy-aż sie boje dowiadywać -moze trzeba bedzie zaraz zabierać? a moze jeszcze 2-3 dni dostanie..

Posted

mimis rozmawialam z Lena , ona sie absolutnie nie zgadza zeby Sunia trafila do schroniska , jesli bedzie taka potrzeba to ona wezmie ja do siebie dopoki nie znajdzie sie dom , w razie co bedzie po prostu zostawac w kagancu jak Leny nie bedzie

Posted

sa chetni na Freye!!bardzo prosze o telefon do mnie jeszcze dzis bo ci panstwo nawet jutro ja moga zabrac
nie wiem jaki numer podawac a wychodze z domu wiec dzis nie bede juz pod netem
oto moj numer:501 248 233

Posted

no to mam wiesci z nowego domu Frei- wklejam:
właśnie zadzwoniła nowa właścicielka hasuni. Cała rodzina zachwycona i zakochana w psie. Haska jak to haska - towarzyska, miła i z inicjatywą - przechodzi jak kot po siatce do psa sąsiada! Niestyty jest łazikiem, ale na to już siły nie ma. Zasugerowałam, żeby poświęcali jej max czasu i uwagi i wzięli jeszcze jednego - do towarzystwa!

• 3 weeks later...