Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beka napisał(a):
KOlejne polowanie i kolejna mysz;).
Jak ona to robi???? najgoesze że muszę ja później zabierac żeby nie jadła bleeee (myszy maja mnóstwo pasożytów).
SOnia jest gotowa do adopcji tylko dlaczego nikt jej nie chce????
Ze nie wspomnę o Milusiu.

Pomóżcie z ogłoszeniamii proszę

Miluś i Sonia są cały czas u nas na allegro, co jakiś czas odnawiam też ogólne ogłoszenia. O Sonię ktoś ostatnio pytał, ale chciał ją do kojca, więc powiedziałam, że nie bardzo...

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Kochane, zawiozłam wczoraj Sonie do nowego domu.
Mieszka w Otrębusach. Rodziana dwupokoleniowa, poprzednio mieli onka 14 lat.
DOmek z ogrodem, Sonia bedzie mogła wchodzic do domu.
Jak tylko dostanę jakies fotki to wkleję.
A Muliś wciąż czeka na swoje miejsce ...
Oczywiście tylko do suuuper domu.

Posted

beka napisał(a):
Kochane, zawiozłam wczoraj Sonie do nowego domu.
Mieszka w Otrębusach. Rodziana dwupokoleniowa, poprzednio mieli onka 14 lat.
DOmek z ogrodem, Sonia bedzie mogła wchodzic do domu.
Jak tylko dostanę jakies fotki to wkleję.
A Muliś wciąż czeka na swoje miejsce ...
Oczywiście tylko do suuuper domu.

Uff - to jacyś polecani ludzie, czy z ogłoszenia? Jeśli z ogłoszenia, to którego? Chciałabym wiedzieć, które są najkorzystniejsze dla psów...

Posted

Ja wysłałam Milusia panu, który był zainteresowany młodym ONkiem - podobał mu się Cykor, ale on dziś znalazł dom, więc może to akurat będzie szansa dla Milusia.

• 3 weeks later...
Posted

Wkleiłam Milusia tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184222-Przygarn%C4%99-psiaka?p=14598126#post14598126[/url]

Posted

Milus tylko z imienia jest milusiński. On podobnie jak Cykor jest bojaźliwy, a jak sie boi to i zeby pokazac potrafi :(.
Dom bez małych dzieci i najlepiej z innym psem bo jak zostaje sam to wyje :(

Posted

beka napisał(a):
Milus tylko z imienia jest milusiński. On podobnie jak Cykor jest bojaźliwy, a jak sie boi to i zeby pokazac potrafi :(.
Dom bez małych dzieci i najlepiej z innym psem bo jak zostaje sam to wyje :(

A w mieszkaniu czy lepiej ogród? Zmienie w ogłoszeniach.

Posted

Miluś jest przecudny... będę śledzić jego wątek bo... wydaje mi się, że może być bratem Kory... są prawie identyczne (no może on ma ciut grubsze łapki) i w wieku tym samym chyba... takie same ubarwienie... echh... aha, wiele osób bardzo zachwyca się Korą (znaczy wcześniej było bardziej ale teraz to ona dojrzalsza jest ale nadal zachwycają się ;) ) więc może będę polecać Milusia? Mogę podawać numer telefonu i maila? dacie mi na PW?

Posted

:loveu:Miluś :loveu:
Dostałam od znajomej maila z zapytaniem, czy znam jakieś szczeniaczki do adopcji.
Zaczęłam więc szukać na dogo.
Mam pytanie, czy Miluś potrafi zachować czystość w domu, jak z niszczeniem przedmiotów?

Posted

Marinko,
Jak to szczeniak troche niszczy. Czystośc zachowuje, ale ja teraz nie pracuje i co godziny wychodzi.
Milus nie moze zamieszkać sam, bo wuje.
Musi miec towarzystwo innego psa. Dodatkowo jest psem bojaźliwym co przejawia się agresją do innych zwierząt.
Potrzafi się przestraszyc gwałtownego ruchu, hałasu i pokazac zęby.

• 2 months later...
Posted

Czas skończyć z fikcja. Miluś zostaje z nami. Nikt nie dzwoni tak czy inaczej.
Nie jest łatwym psem wiec tym bardziej musi zostać z nami...

Posted

Dopiero przeczytałam o jego zachowaniu - on zachowuje się podobnie, jak Cykor. Cykor znalazł dom dopiero u znajomej rodziny, nikt inny go nie chciał...

Posted

To jego zachowanie jest spowodowane lekiem :(.
Nie wiem co te psiaki przeżyły, ale coś musiało się stać skoro aba reagowały podobnie ...

• 4 months later...
Posted

Milus jaki piękny...ja sie wybieram do Cykora...po kilku miesiącach pobytu u naprawde cudownych ludzi nadal nie pozwala sie im nawet dotknac (doroslym bo z ich dziecmi sie bawi) i tyczy sie to kazdego człowieka...musze pojechac,ciekawe czy mnie pozna, do mnie był cudowny przytulasny...
ja nie wiem co te szczeniaki przezyły ze to jest az taka trauma:-(