Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tara,Sonia i Roksa sa juz nowych domkach!!
zostala Sonia-niesmiala przytulanka.
Jak juz zaufa czlowiekowi, jest cudowna i urocza.Uwielbia mizianko,sprinty, i przeciaganie sie po drzemce :)
Bekka obudzila jej wiare w czlowieka, i mysle ze z kazdym dniem pedzie czynic postepy.Zrobilam jej dzis kilka fotek, ale pogoda byla slaba, wiec sa kiepskie.Mam nadzieje ze uda sie zrobic lepsze!
shadow1, jakiego typu suni szukasz? jakie masz wobec niej "plany" tzn czy chcesz z na biegac, jezdzic samochodem itp itd?

Posted

moi przyjaciele są członkami rodziny-tak więc zawsze uczestniczą we wszystkim co w domu się dzieje,a to wykopki w ogrodzie(czasem dosłownie bo jak dotąd wszystkie moje Onkowe sunie były zapalonymi kopaczami :evil_lol:),jeżdżą samochodem a jakże no i niestety muszą znosić wizje i humory moich kotów:evil_lol:A one to mają pomysły,że ho,ho- Jakub jest stoikiem ze swoją wizją świata i leniwie snuje się po domu,Adela mała wzrostem terrorystka usiłuje sprawować rządy nad wszystkimi, Rudolf jak to syberiany zawsze ma dużo do powiedzenia i uwielbia wprowadzać psy w stan skarjnego zdenerwowania wachlując swoją puchatą kitą przed ich nosem, a Faustyna ,cóż jako najmłodsza panna jest bardzo wstydliwa i do tego zadurzona w Rudolfie.A ich związek jest już dość zaawansowany i śpią w jedny łóżku :lol:. Do tego są jeszcze dwa psie futra -jedna mała terrorystka Mini (ale chyba Minister raczej lepiej pasuje) no i Maksymilian Kamil zakochany w mojej córce pies rasy PZU ( taki p....ty zawsze uśmiechnięty) bardzo kochany ale upieprzliwy ze swoją potrzebą akceptacji.
Tak więc zmierzając do sedna- Onek musi zaakceptować cały ten bałagan i odnaleźć się w nim. :lol:Jak do tej pory nie miałam z tym problemów i myślę że z czasem znów takiego przyjaciela odnajdę........
I oczy mi się znów zapociły bo przypomniały mi się moje dziewczyny...............:placz: Idę cierpieć w samotności....CZas jednak nie dońca potrafi leczyć rany.

Posted

mam niestety zle wiesci, tzn Tara wraca z adopcji z Pruszcza Gdanskiego.
Pansteo przywioza ja w niedzieje do Bekki.
Nie maja zadnych zarzutow wzgledem niej, mowia ze jest super bezproblemowa i wogle, ale Pani sie pokomplikowalao w pracy i nie bedzie mogla w ciagu dnia do niej "wyskakiwac" z pracy , a na 9 h nie chce jej zostawiac samej.Oddaje ja ze wzgledu na jej dobro.
no i dobrze, niech dziewczyna ma dom z marzen, z ogrodem i pelen ludzi!!

shadow1, Sonka nie lubi jezdzic samochodem, a za innymi psami nie przepada, i szukamy dla niej domu, gdzie bedzie jedynaczką.Wczoraj robilam jej test na kontakt z innym psem(moim) i nie wypadl zbyt pomyslnie.Kiedy ja strofowalam, odsuwala sie, ale przyjacielsko nastawiona wobec mojego Chapsa nie byla.

shadow1 zadzwon do Bekki, i pogadaj z nia na temat Tary.

Posted

Shadow, gdzie mieszkasz? Zgadzasz się, żeby któraś dogo-ciotka przyjechała do Ciebie na rozmowę adopcyjną? :)

Może odnowię dziewczynom allegro? Znaczy Sońce i Tarze? Dla Tary mam ze sto chętnych domów, oczywiście wszystko do sprawdzenia, ale domek forumowy pewnie będzie miał fory :cool3:

Posted

zdecydowanie trzeba im odnowic zaproszenia!!wstrzymaj sie z Sonia, bo zaraz do niej pojade zrobic jej lepsze fotki!!
shadow1 na prv wysle Ci nr do Bekki

Posted

nadal czeka...Bekka mowila ze byl w jegp sprawie tylko jeden telefon, ale facet nie brzmial dobrzeaz or
Milus jest pilny, bo rosnie rosnie i zaraz przestanie byc slodkim misiem, i szanse sie zmiejsza.
Czy on ma duzo ogloszen?

Posted

[quote name='*Gajowa*']Tarunia pojechała wczoraj do swojego domku nad morzem.[/QUOTE]

Gajowa jak zwykle: konkretnie, skromnie i optymistycznie.Dziękujemy.:loveu:
No i jak tu być Twoją fanką ...?:cool3:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wiemy , że wróciła z tej adopcji.:-( Jest cudna, więc szybko znajdzie kochające ją serce.;)