matrioszka2 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Według tut. info - Tara wróciła z adopcji i jej chyba też.:shake: Quote
beka Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tara już u mnie z powrotem. Biedna skołowana sunia :(. Siedzi w kojcu i nie wie co sie dzieje :(. Chciała wsiąśc z nimi do samochodu.... Nie chce komentowac. Powiedzieli że pies bez wad tylko u nich sie pozmieniało. Mam dośc głupich i nieodpowiedzialnych ludzi. Miluś rozrabia na całego :) i ma w nosie że szukam mu domu. Jutro porobie nowe fotki Milusiowi. Quote
mysza 1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tara ma mało zdjęć, przeczesałam wątek i znalazłam tylko 2. Allegro Tary: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=915361427 Cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Tara-piekna-sunia-bez-wad-szuka-domu,8905 Quote
shadow1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 niestety jeszcze nie dziś u mnie adopcja, choć bardzo bym tego chciała.Ale jak tylko sytuacja wyklaruje się to pewnie cały bagażnik psów dowiozę do domu. Soni i Tarze życzę aby jak najszybciej odnalazł je ten Jedyny Człowiek. A ja oczywiście śledzę każde posunięcie i nigdy nie mówię nigdy ..... Quote
evel Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jakiś pieprznięty się przyczepił do słów "aukcja ma charakter informacyjny", "jeśli nie chce zaadoptować - nie obserwuj" itd., więc allegro Soni jest tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=917568967 :roll: Quote
golf Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Roxa w nowym domku ma sie cudownie! Bylam u niej w odwiedzinach, poznala mnie i radosc obopólna nie miala granic. Nie zapeszajac, ale chyba sie nie da trafila w 10! Chodzi na dlugie spacery do lasu, ma swoje podworko, ktore patroluje i dywan na ktorym oglada tv. Spi ze swoja Pania w sypialni.No i ma dwa koty do ganiania. Nie nudzi sie dziewczyna. Co do Tary, to moge powiedziec tylko tyle co widzialam na spacerze przedwczoraj na korym bylam z Bekka i Tara. Tarusia jest fajoska i wesola.Jesli jest jej przykro, ze nie jest ze swoim "panstwem" to tego nie okazuje, gdyzzz jest zakochana w Bece. Quote
epe Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kochane ciotki -Anioły ONków!:lol: Dziś założono taki wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179846-Harley-dA-ugowA-osy-owczarek-niemiecki-ktA-ry-mieszkaA-w-stodole Gdyby jakiś "nadprogramowy" domek szukał psa DON,to taki jest w schronie w Iławie;) Quote
mysza 1 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Biedny ten z Iławy .... Jest zainteresowanie Tarą? Quote
beka Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Tak, było kilka telefonów, ale żaden mnie nie satysfakcjonujec :( Głónie do budy.' jeden do domu, ale państwo na jednym poziomie pies na drugim.. Quote
mysza 1 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 beka napisał(a):Tak, było kilka telefonów, ale żaden mnie nie satysfakcjonujec :( Głónie do budy.' jeden do domu, ale państwo na jednym poziomie pies na drugim.. No tak... oryginalnie. Quote
beka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 ladyS Kometa załatwiła talon na sterylkę (dziękuje), wiec pieniązki przeznaczcie na na ninne potrzeby. Tara pojechałą do domu. Mam nadzieje że już po raz ostatni. Mieszka ok 10 km ode mnie u rodziców mojej pani weterynarz :) Domek z ogrodem, stawem i dwiema koleżankami. Tara bądź grzeczna... :) Quote
beka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 U Tary wszystko w porządku. Objeła w posiadanie dom i ogród. Małe psiaki juz mniej się jej boja a goldenka córki, która czasami przyjeżdża do państwa jest najlepszą kumpelą Sary, bo tak się teraz nazywa :). Mam obiecane fotki. Tak się cieszę bo to super sunia. Teraz czas moja kochaną Sonię. I Miluśka. Mam nowe fotki kawalera tylko nie mogę wstawiac po tych zmianach. Komu mogę podesłac? Quote
evel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [email protected] ja wstawię ;) i odnowię też im allegra. Quote
evel Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A co to za przystojniaczek? :cool3: I allegro kawalera: http://allegro.pl/show_item.php?item=937627286 Quote
beka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Miluś wciąż szuka domu ..:( Sonia dziś była na spacerze z moim Morusek. I byłąm bardzo pozytywnie zaskoczona bo nie było śladu wrogości ktorą prezentowała kiedy widzieli się pierwszy raz. Sonia chciała sie bawic i zaczepiała Moruska raz po raz :) Widac ze nasza dziewczynka wreszcie poczuuła się bezpieczna. Dodatkowo Sonia okazała się szybka jak błyskawica i ...upolowa dzis myszę. Musiałm ja potem przekupic, zeby ją oddała..... Quote
matrioszka2 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Gdzie jest domek dla tego przystojniaczka ? Dooomkuuuu !!! Quote
beka Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 KOlejne polowanie i kolejna mysz;). Jak ona to robi???? najgoesze że muszę ja później zabierac żeby nie jadła bleeee (myszy maja mnóstwo pasożytów). SOnia jest gotowa do adopcji tylko dlaczego nikt jej nie chce???? Ze nie wspomnę o Milusiu. Pomóżcie z ogłoszeniamii proszę Quote
Recommended Posts