Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

Uroda wybitna....to fakt.;)
Przypomina mi warszawskiego Bambaryłę. Ogłaszany był jako "Najbrzydszy pies w schronisku" i na takie hasło znalazł rewelacyjny domek.

Buba też go znajdzie..!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Buby uroda nie jest najważniejsza, Buba ma wspaniały charakter i jest naprawdę bardzo mądra. Rozumie doskonale czego się od niej oczekuje i bardzo jest łasa na względy człowieka. Komuś kto zaakceptuje jej wygląd da wiele serca i radości.

Posted

Szczeniak który pozostał u mnie poprostu znęca się nad Bubą. Ciągle ją dosłownie magluje, przewraca, podgryza. Nawet mu specjalnie nie przeszkadzam bo Bubie każdy ruch sie przyda.

Posted

Buba to cierpliwie znosi bez szemrania. Czasami stara się schowac, ale mały zawsze ją znajdzie. Dzięku maluchowi Buba ma dużo ruchu. Szkoda, że mały niedługo wyjeżdża do swojego domku.

Posted

Żałuj, bo jest na co popatrzec. Mały Akord ją poprostu zamęcza. Buba poddaje się, kładzie się na plecach údaje gnojek, że nie rozumie tego hasła i na niej poprostu jeżdzi.

Posted

Anna - no wlasnie... pstrykniesz jakies nowe zdjecie Bubasowi moze?

:)

_Lara - czy juz czas odnawiac Allegro Buby? Prosze podaj numer telefony do Anny w nowym.. i daj znac czy ktos obserwuje/pyta?

Bubson, trzymaj sie i badz grzeczna...

Posted

Emigrantka napisał(a):
Anna - no wlasnie... pstrykniesz jakies nowe zdjecie Bubasowi moze?

:)

_Lara - czy juz czas odnawiac Allegro Buby? Prosze podaj numer telefony do Anny w nowym.. i daj znac czy ktos obserwuje/pyta?

Bubson, trzymaj sie i badz grzeczna...

Tak, Bubie skończyło się allegro. Przepraszam cioteczki, mam zapisane i potwiedźcie to, na Bubę było wpłacane na dwa wyróżnione allegra?

Posted

Obiecuję, że jak zawita do mnie ktokolwiek co jako tako coś w tej materii umie to porobi zdjęcia Bubie ale u mnie niewiele osób i nie często bywa. Gdyby ktoś był zainteresowany pomocą w tej materii to zapraszam.