AMIGA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No i została nasza czarnulkja w nowym domu. Przyjęta bardzo ciepło przez domowników no a z największym zaintresowaniem pochodził do niej Bandzior - 4 kilogramowy owczarek belgijski (;) ) Pumci najbardziej spodobał się futrzany kołnierz Bandziora i z upodobaniem go za ten kołnierz ciągnęła - no cóż - nie kazdy ma taki luksus darmowej depilacji :evil_lol: Agamika obiecała wstawić zdjęcia bo pstrykałyśmy z zapałem Quote
agamika Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 tiaaa... AMiga zmęczona, to zapomniła wspomniec, ze na wstępie Puma przestawiła kwiatka , nastepnie stanęła jak wryta przed paskudnym czarnym psem spoglądającym zza lustra na nią. pare razy masowo zmasakrowała Bandziora , ale ten chyba lubi takie traktowanie, bo po chwilce przerwy zaraz do niej leciał . Puma w pewnej chwili została sam na sam z babcią i coś sobie opowiadały na wzajem .. ... Psiaki muszą sie nauczyć bawić ze sobą , ale powinno byc dobrze, Puma była zachwycona, obecnościa malucha. On różnie, ale do Pumy go ciągnie ;) a toto kilkazdj podchopdy .... MIZIAĆ Quote
Soema Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czyli zaciskam kciuki za aklimatyzację :) super! Quote
Ada-jeje Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czekamy na kolejne :multi::multi::multi: Quote
agamika Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 zabawy :) ciekawe jak Babcia smakuje ,,,, Quote
agamika Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 reszta zdj tu :) nire mam siłwstawiac kazdego juz dziś http://picasaweb.google.pl/gryzniakaga/Puma_DOM# Quote
AMIGA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Aj tam kwiatek, nie musisz tak skarzyc skarzypyto :-) Quote
malawaszka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 hahahahha jaki opluty już - będzie musiał do tego przywyknąć :lol: Quote
IKA & SONIA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Super wieści :) Za kilka dni ściągnę Allegro Pumki!!! Quote
AMIGA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 http://lh4.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S3M13Wrv6EI/AAAAAAAACOU/UIiRxT9GBa4/640_DSCN6914.JPG http://lh6.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S3M13M7azrI/AAAAAAAACOM/N5hcRNDv9Oo/640_DSCN6912.JPG Tu widać jak się powoli mały zamienia w mokrą Włoszkę Quote
agamika Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dostałam meila od Pumy . Z Bandziorem poznają sie coraz lepiej i zaczynają lubić :) Wiec moze jego wspaniała kryza zostanie uratowana . Puma jest grzeczniutka, bardzo ładnie słucha poleceń . Wczorajkj po spacerku padła spać ;) podałam Pani Pumci link do wątku :) i zdjęcia z pierwszego dnia Pumy w nowym domu Quote
AMIGA Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ojeeej, juz mały moze spokojnie siedizeć i zieeeeewać przy Pumci :-) Quote
agnieszka32 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Cudowna jest :loveu: I jakiego ma fajnego kolegę :lol: Quote
andzia69 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 AMIGA napisał(a):Ojeeej, juz mały moze spokojnie siedizeć i zieeeeewać przy Pumci :-) on nie ziewa tylko otwiera paszczękę coby pokazac, ze ma ładniejsze ząbki od Pumci:) Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 przepraszam za ofa ale same nie damy rady http://www.dogomania.pl/threads/179115-Dramatyczne-warunki-suczki-i-jej-dzieci-zbieramy-deklaracje-PROSIMY Quote
agaga21 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ale super wieści!cieszę się, mam nadzieję że pumcia zostanie już w nowym domku na zawsze! Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Czekałam z rozliczeniem wątku aż będę miała kompletne informacje, no i okazało się że miałam dobrą intuicję. Otóż nasza Sponsorka, ktora zadeklarowała opłacenie pobytu Pumy w hotelu za 30 dni, po otrzymaniu faktury zdecydowała, że jednak zapłaci za 15 dni - czyli 150 zł. Szkoda, że nie poinformowała nas o tym trochę wcześniej, bo przecież już wtedy wiedziała, że pani, ktora przygarnęła w pierwszych dniach Pumcię przekazała nam 150 zł na potrzeby Pumci. Cała sprawa wygląda w tej chwili tak - Pumcia przebywała w hotelu 23 dni. Całkowita kwota za hotel wynosi więc 345 zł. Ze 150 zł od Pani Uli opłaciłam 2 przejazdy z Krakowa do Jasienia Brzeskiego i z powrotem - 208 km = 63 zł 3 dni pobytu w hotelu - 45 zł Z tych pieniędzy zostało więc 42 zł Sponsorka zamierza opłacić za hotel 150 zł Brakuje nam więc 108 zł Będę się więc uśmiechać do osób, które zadeklarowały wpłatę na potrzeby Pumci. Muszę poprosić Pana tomka o skorygowanie faktury, co też nie przyjmie z wielką radością, bo faktura została przez niego wystawiona w lutym, a korekta przeniesie się na marzec (mam nadzieję, że nie będzie z tym większego kłopotu) no ale trudno Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Amiga nie deklarowalam wplaty za 30 dni, tylko na 300 zl. za 20 dni. Oprocz mnie byly jeszcze inne osoby ktore sie deklarowaly wplacic na Pume. Ty sie tez ze mna nie kontaktowalas w sprawie oplaty tylko dostalam fakture na 300 zl. a jak wynika z Twojego podsumowania to ogolny brak i tak opiewal na kwote 258 zl. a nie na 300 zl. i oczywiscie oplace hotel dla Pumy ale tylko tyle ile faktycznie brakuje. Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Sory, pomyliłam się, 300 zł, to jest 20 dni. Ale to tylko przejęzyczenie, ktore nie zmieniło faktu 300-tu złotych, na ktore była wystawiona już jakiś czas temu faktura od Pana Tomka Nie konsultowałam z Tobą kwoty, bo Ty rozmawialaś telefonicznie z agamiką. Ja tylko od niej dostawałam informacje. Bardzo proszę w takim razie o informację, na jaką kwotę ma Pan Tomek wystawic fakturę, bo chciałabym, by to była już ostateczna korekta. Quote
Ada-jeje Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Amiga tak jak napisalm w poscie powyzej, jezeli wplaca osoby ktore zadeklarowaly sie to my zaplacimy roznice ktora pozostanie. Quote
AMIGA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Brucio - masz zapchaną skrzynkę, nie mogę Ci odpowiedzieć :-( Ale wielkie dzięki :-) Quote
epe Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Amiga! Puściłam ptrzelew na 30.- na które się deklarowałam;) Quote
AMIGA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dostałam dzisiaj na konto przelew od epe :loveu: - 30 zł i od brucia :loveu: - 50 zł 42 zł zostało z pieniędzy ofiarowanych przez Panią, ktora Pumę zgarnęła z ulicy. Pozostaje więc do zapłacenia 178 zł Ja dziś pożyczyłam pieniądze i zapłaciłam w hotelu calą sumę, bo nie można nadużywać i tak już dużej hojności Właściciela hotelu Quote
Recommended Posts