malawaszka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 o rany! już wizyta??!! zaciskam :kciuki: czemu tak szybkie nie robicie dla Broka co????? :obrazic: Quote
AMIGA Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='malawaszka']o rany! już wizyta??!! zaciskam :kciuki: czemu tak szybkie nie robicie dla Broka co????? :obrazic:[/QUOTE] Zrobimy z chęcią, tylko daj adres gdzie mamy iść :-) Quote
malawaszka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 no nie ma noo :cry: chyba, że pod reglami :lol; Quote
AMIGA Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 No i postanowiłyśmy z agamiką, że jednak Pumcia zostanie jeszcze trochę pod naszą opieką i nadal szuka dobrego domku. Nie będę tu opisywać szczegółów - miałyśmy za dużo wątpliwosci. Prosimy o pomoc w ogłoszeniach Quote
malawaszka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 uuuu no szkoda, ale lalunia musi mieć najlepszy domek Quote
agamika Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Puma ....................................... Quote
kanna Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 to ostatnie powinno mieć tytuł- " zamorduję zalizując na śmierć" Quote
AMIGA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 A to "czy jest ktoś,kto mnie jeszcze nie kocha?" http://lh3.ggpht.com/_QmXXP0qyzww/S2iSjYUViiI/AAAAAAAAB6M/2RyJdxAv5y4/640_DSCN6745.JPG Quote
agaga21 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 śliczności! czy ktoś się pumą interesuje? Quote
agamika Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='agaga21']śliczności! czy ktoś się pumą interesuje?[/QUOTE] tak , budzi pewne zainteresowanie, na razie jednak nic konkretnego , jednak licze na to ze w końcu TEN dom sie pojawi na horyzoncie - wiek i uroda jej słuzą ;) . Jeden pytacz był ja poznac nawet , i owszem sie spodobała, ale na razie czekamy . Dzwoniła tez Pani pytaczka , wcześniej miała cane corso i pitbullkę ( nie na raz) , porozmawiałyśmy tak ogólnie i Pani ma dzwonic kiedy bedzie mogła do hotelu podjechać zapoznać sie z Pumą . kanna :diabloti: mam rozumieć ze tym samym wyraziłaś chęc adopcji ?? aaa chyba muszę zażalenie tu na Liżę złożyć.. Puma uczy sie od niej "histeryzowania" przy drzwiach boksu :evil_lol: ... t Quote
AMIGA Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nas na szczęście nie budzi o świcie. Ale jest tam taki jeden czarny,duży, który po nocach się wydziera! A co będą jakieś sarny siękręciły obok hotelu! Quote
AMIGA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='malawaszka']tylko nie mów że to Brok :mdleje:[/QUOTE] Czy ja cos mówię? :evil_lol: Quote
AMIGA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 On czy nie on niech to pozostanie moją słodką tajemnicą. :-) Natomiast uchylę rąbka tajemnicy - Byłyśmy z agamiką w piątek na jednej wizycie przedadopcyjnej i dzisiaj na drugiej. Pierwsza w Krakowie, ale nie miałyśmy 100% przekonania, więc odmówiłyśmy Ale dzisiaj byłyśmy u sympatycznej rodziny. I jak wszystko dobrze pójdzie, to w tym tygodniu zawozimy Pumcię do nowego domu. Oczywiście jeśli nie zje na dzień dobry małego 4-kilogramowego pieska o wdzięcznym imieniu Bandzior :-) Quote
andzia69 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='AMIGA']On czy nie on niech to pozostanie moją słodką tajemnicą. :-) Natomiast uchylę rąbka tajemnicy - Byłyśmy z agamiką w piątek na jednej wizycie przedadopcyjnej i dzisiaj na drugiej. Pierwsza w Krakowie, ale nie miałyśmy 100% przekonania, więc odmówiłyśmy Ale dzisiaj byłyśmy u sympatycznej rodziny. I jak wszystko dobrze pójdzie, to w tym tygodniu zawozimy Pumcię do nowego domu. Oczywiście jeśli nie zje na dzień dobry małego 4-kilogramowego pieska o wdzięcznym imieniu Bandzior :-) no proszę - jakie miłe wieści:):):) Quote
AMIGA Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zawozimy Pumcię w srodę wieczorem. Prosimy o kciuki, żęby Bandzior się okazał potulnym barankiem, a Pumcia nie zjadła go na dzień dobtry Quote
Recommended Posts