Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']o rany! już wizyta??!! zaciskam :kciuki: czemu tak szybkie nie robicie dla Broka co????? :obrazic:[/QUOTE]

Zrobimy z chęcią, tylko daj adres gdzie mamy iść :-)

Posted

No i postanowiłyśmy z agamiką, że jednak Pumcia zostanie jeszcze trochę pod naszą opieką i nadal szuka dobrego domku.
Nie będę tu opisywać szczegółów - miałyśmy za dużo wątpliwosci.
Prosimy o pomoc w ogłoszeniach

Posted

[quote name='agaga21']śliczności! czy ktoś się pumą interesuje?[/QUOTE]

tak , budzi pewne zainteresowanie, na razie jednak nic konkretnego , jednak licze na to ze w końcu TEN dom sie pojawi na horyzoncie - wiek i uroda jej słuzą ;) . Jeden pytacz był ja poznac nawet , i owszem sie spodobała, ale na razie czekamy . Dzwoniła tez Pani pytaczka , wcześniej miała cane corso i pitbullkę ( nie na raz) , porozmawiałyśmy tak ogólnie i Pani ma dzwonic kiedy bedzie mogła do hotelu podjechać zapoznać sie z Pumą .

kanna :diabloti: mam rozumieć ze tym samym wyraziłaś chęc adopcji ??

aaa chyba muszę zażalenie tu na Liżę złożyć.. Puma uczy sie od niej "histeryzowania" przy drzwiach boksu :evil_lol: ... t

Posted

Nas na szczęście nie budzi o świcie. Ale jest tam taki jeden czarny,duży, który po nocach się wydziera! A co będą jakieś sarny siękręciły obok hotelu!

Posted

On czy nie on niech to pozostanie moją słodką tajemnicą. :-)
Natomiast uchylę rąbka tajemnicy -
Byłyśmy z agamiką w piątek na jednej wizycie przedadopcyjnej i dzisiaj na drugiej.
Pierwsza w Krakowie, ale nie miałyśmy 100% przekonania, więc odmówiłyśmy
Ale dzisiaj byłyśmy u sympatycznej rodziny. I jak wszystko dobrze pójdzie, to w tym tygodniu zawozimy Pumcię do nowego domu.
Oczywiście jeśli nie zje na dzień dobry małego 4-kilogramowego pieska o wdzięcznym imieniu Bandzior :-)

Posted

[quote name='AMIGA']On czy nie on niech to pozostanie moją słodką tajemnicą. :-)
Natomiast uchylę rąbka tajemnicy -
Byłyśmy z agamiką w piątek na jednej wizycie przedadopcyjnej i dzisiaj na drugiej.
Pierwsza w Krakowie, ale nie miałyśmy 100% przekonania, więc odmówiłyśmy
Ale dzisiaj byłyśmy u sympatycznej rodziny. I jak wszystko dobrze pójdzie, to w tym tygodniu zawozimy Pumcię do nowego domu.
Oczywiście jeśli nie zje na dzień dobry małego 4-kilogramowego pieska o wdzięcznym imieniu Bandzior :-)

no proszę - jakie miłe wieści:):):)