erka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Niestety chyba sie nie spodobał, bo nikt do Jaagi w jego sprawie nie dzwonił:(. Quote
andzia69 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [quote name='erka']Niestety chyba sie nie spodobał, bo nikt do Jaagi w jego sprawie nie dzwonił:(.[/QUOTE] z tego co Zoja napisała na wątku założonym w przygarnę psa odnośnie psiaka dla tych ludzi...to ci ludzie zrezygnowali z szukania psa:( Quote
Jaaga Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Szkoda, ze nikt go nie chce:roll:. jest bardzo miłym psiakiem. Nawet nie spodziewałam sie, że terierek może być taki spokojny i cichy w domu. Jedyną jego wadą jest to, ze nie popuści Nikowi. Na spacerze cały czas go obszczekuje, a Nika trzeba wciąż upominac, że nie wolno go ruszać. Jagi chyba nie zdaje sobie sprawy, że Niko zrobiłby z niego naleśnik, gdyby tylko mógł. Taka wzajemna antypatia od samego początku :eviltong:. Jagi jest teraz bardzo proludzki i zazdrosny o człowieka. Wystawia już brzuch do głaskania i cały czas wciska głowę pod dłoń. Na spacerach jest grzeczny, nie ucieka, daje sobie założyć smycz, powoli uczy sie chodzenia po schodach. Quote
jusstyna85 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 zrobił ogromne postępy...czy ktoś to doceni? Quote
__Lara Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Widzę, że super pies się z niego zrobił. ;) Quote
erka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Tak, _Lara, tylko co z tego, jak szans na dom nie widac, mimo pięknych wzruszjących tekstów w ogłoszeniach, próśb do różnych osób , zero efektu. I co my mamy robic , nowych tragicznych przypadków przybywa nam każdego dnia, co mamy robic??? Po prostu chyba nie ratowac psiaków, które nie sa młode , piękne i najlepiej rasowe. Quote
Delph Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O rany, wygląda zupełnie jak nasz Felek z mojego podpisu i też ma łapki niesprawne :-o Biedactwo, trzymam za niego kciuki. Quote
andzia69 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 może założyć jakis ogólny wątek pt "psy sprawne inaczej" albo cos...wtedy takie psiaki jak Jagi, Albinka czy Feluś miałyby swój watek tak jak kudłacze, trój-łapki, slepaczki itd...juz sama nie wiem...ale może to by cos pomogło... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Andziu to jest myśl ,ale nie wiem czy już nie pogubimy się w takiej ilości wątków. Same szczeniaki teraz ciężko ogarnąć :( Ale zawsze nieszczęście przyciąga ludzi ... Quote
Jaaga Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Delph']O rany, wygląda zupełnie jak nasz Felek z mojego podpisu i też ma łapki niesprawne :-o Biedactwo, trzymam za niego kciuki.[/QUOTE] Rzeczywiście prawie taki sam. Piszę z Panią odnośnie Jagiego, tylko dom byłby ewentualnie od marca i najpierw mam go zmierzyć. Wysłałam jego zdjęcia też panu, który szuka nie za dużego psa do mieszkania. Quote
erka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ale podobno jest już wątek trójłapek na dogo i może tam wstawić nasze bidaki, wiem,ze ewab o tym juz myślała. Teraz obskoczenie tylu naszych wątków przy tak chodzącym dogo:diabloti:, zajmuje kilka godzin. Quote
__Lara Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Jaaga']Rzeczywiście prawie taki sam. Piszę z Panią odnośnie Jagiego, tylko dom byłby ewentualnie od marca i najpierw mam go zmierzyć. Wysłałam jego zdjęcia też panu, który szuka nie za dużego psa do mieszkania.[/QUOTE] Ooo! to dobrze, że pojawiają się chętni! Quote
erka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Co to za chętni:cool3:. Pani, która uzależnia adopcję od tego, czy będzie bardzo podobny do jej poprzedniego psa, a na razie każe go wymierzać . I facet, który więcej sie nie odezwał .:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Poszedł przelew 152 zł z bazarku dla Albinki i Jagiego ( plus do tego bazarku 30 zł Agnieszka24 osobiście przekazała erce ) . Środki rozdysponujcie wg potrzeb psiaków . Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No to podniesiemy Jagiego zaproszeniem na bazarki ;) dla Kielc [url]http://www.dogomania.pl/threads/177552-Dla-Kielc-do-31-01-DODANE-NOWE-WALENTYNKOWE[/url] [CENTER][IMG]http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1ZOQw5YtFI/AAAAAAAACN4/fz23A6SQcFU/s512/P1320290.JPG[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1jX0FvBdXI/AAAAAAAACSE/0JjXeI9TBRY/s512/P1320350.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh5.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S1zWko-yvpI/AAAAAAAACZ0/nIaVdD8MgTI/s512/P1320642.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]http://lh4.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S19iSsT-XJI/AAAAAAAACao/FyFAWThs0N8/P1320646.JPG[/IMG][/CENTER] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_oHuqh2PJuJM/S19-w3bfekI/AAAAAAAACbg/WI4GFCzpayI/s512/P1320655.JPG[/IMG][/CENTER] [/CENTER] Quote
erka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Rudzia Bianca , bardzo dziekujemy, doszło 182 zł na oba psiaki:calus::buzi::loveu:. Ale ponieważ Albinka jest na minusie , a teraz potrzebne fundusze na rehabilitację , podzieliłam troszkę niesprawiedliwie, dla Albinki 132 zł, a dla Jagiego 50 zł:p. Bardzo nas martwi,że mimo tak pięknych tekstów na Allegro i innych ogłoszeń, nie ma żadnego zainteresowania Jagim:shake::-(:-(. Czy on wogóle znajdzie dom???:-( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Erko wg potrzeb trzeba dzielić :) A Jagi znajdzie na pewno dom, musi przecież to taki piękny psiak . Quote
ewab Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dziś jeden z telefonów w sprawie trójłapki Nutki był z... Holandii. Może i w sprawie Jagiego ktoś się odezwie. Quote
andzia69 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='ewab']Dziś jeden z telefonów w sprawie trójłapki Nutki był z... Holandii. Może i w sprawie Jagiego ktoś się odezwie.[/QUOTE] no i co wynikło z tego telefonu? a moze damy ogłoszenie, ze Nutka i Jagi w pakiecie - za to obdarzą miłością podwójnie?:) Quote
ewab Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Telefon wzięty do wynikania. Nie widzę problemu, żeby poszły w pakiecie. A żeby miłość nie była tylko podwójna dorzućmy jeszcze Albinkę i Węgielka:) Quote
andzia69 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='ewab']Telefon wzięty do wynikania. Nie widzę problemu, żeby poszły w pakiecie. A żeby miłość nie była tylko podwójna dorzućmy jeszcze Albinkę i Węgielka:)[/QUOTE] no to już będzie pełnia szczęscia:) a co to znaczy "telefon wzięty do wynikania"?:cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts