Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga kupiła dla Albinki Royal Mobility, dla psów z problemami ukł. ruchu, cena 206 zł.

Ewelinko_m, wstaw ten wydatek do rozliczeń.

Posted

Zdrówko bez zmian, czyli , jak na jej stan dobrze:).

Dostałam dzisiaj też pierwszego maila od pani zaintersowanej adopcją Albinki. Pani z Sosnowca, ale niestety mieszka w bloku na I piętrze . Wielka szkoda:(.
Odpisałam jej, wysłałam filmiki z sunią , może będzie miała kogos znajomego z domem.

Posted

[quote name='erka']Zdrówko bez zmian, czyli , jak na jej stan dobrze:).

Dostałam dzisiaj też pierwszego maila od pani zaintersowanej adopcją Albinki. Pani z Sosnowca, ale niestety mieszka w bloku na I piętrze . Wielka szkoda:(.
Odpisałam jej, wysłałam filmiki z sunią , może będzie miała kogos znajomego z domem.[/QUOTE]

Może te schody nie były by nie do przyjęcia.
Kochający opiekun mógłby pomóc Albince na początku w chodzeniu po schodach traktujac to jako element rehabilitacji ?

Posted

[quote name='Topi']Może te schody nie były by nie do przyjęcia.
Kochający opiekun mógłby pomóc Albince na początku w chodzeniu po schodach traktujac to jako element rehabilitacji ?[/QUOTE]

Niestety Albinka nawet po rehabilitacji nie będzie nigdy w pełni sprawnym psem, bo nerw został trwale uszkodzony i zawsze bedzie podwijać tą łapkę. Czyli to nie jest sprawa przejściowa, a Albinka nie jest małym psem, którego można nosić, bo waży 17 kg.

Posted

przypatruję sie z boku i cały czas kibicuje albince i mam nadzieje że tak jak i ten nasz julek z łodzi znajdzie domek który zaopiekuję się nią mądrze