erka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 _Mona, ogromne dzięki za pomoc dla Abinki:loveu:, bardzo się cieszę, że jeszcze będziesz mogła ja zawozić.:lol: A ja przypomnę, że w tej chwili brakuje Albince 60 zł, a jeszcze w przyszłym tygodniu dwa zabiegi, czyli jeszce nastepne 60 zł. Jeżeli ktos by jeszcze mógł wesprzeć Albinkę, bardzo prosimy.:modla: Quote
Karinsien Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Erka, a moje 20 zł jeszcze nie doszło? Chyba w piątek wpłacałam, to może dlatego. No i jeszcze agnieszka24 prosiła o numer konta. Spokojnie, myślę, że się uzbiera ;-) W przyszłym tygodniu też coś wpłacę. I niech panna Albinka już powoli do domu się wybiera ;-). Quote
erka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Albinka juz była ogłaszana, ale nie było żadnego odzewu:shake:. Mysle,że trzeba ja ogłaszac na nowo, ale nie pisać o tym niedowładzie łapki. Zanim ktos się znajdzie chetny, to Albinka juz pewnie bedzie sprawna, zreszta w rozmowie telefonicznej mozna wtedy powiedziec o szczególach . Albinka ma ok 4 lat, waży ok. 17 kg, jest bardzo łagodna,delikatna, subtelna, bardzo lubi dzieci, dogaduje sie z innymi psami, toleruje koty. Dopiero teraz w dt u mamy Jaagi ma prawdziwy dom, wczesniej całe zycie błąkała sie i poniewierała. Jaaga, jeżeli możesz, to dodaj cos na temat Albinki do ogłoszen. Bardzo prosze,jeżei ktos by pomógł ja ogłaszać, będziemy wdzięczne.:lol: Quote
divia_gg Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [B]ZAPRASZAM NA MEGA RóżNOśCIOWY BAZAR NA KIELECKIE PSIAKI. [/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/180871-MEGa-bazar-rA-A-noA-ci-na-Kielce-Do-22-03-10-ZAPRASZAM-Otwarte?p=14206787#post14206787[/URL] Quote
Kar0la Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja pousuwałam z ogłoszeń informację o łapce. Może ktoś jeszcze pomoże w ogłoszeniach. Czas najwyższy znaleźć domek dla dziewczynki. Quote
erka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Albinka cudem uratowana od śmierci teraz szuka swojego domu! Quote
Kar0la Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja nie rozumiem czemu ona do tej pory nikogo nie zauroczyła. Taka fajna sunia. A co to się dzieje??? Dlaczego zamiast banerka w podpisie pojawiło mi się czyjeś zdjęcie??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
agaciaaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Pani zainteresowana Albinką napisała mi, że podejmie decyzję do połowy marca, wtedy wyjaśni się sytuacja z pracą jej partnera- p. Eliza nie chce, by Albinka długi czas zostawała w domu sama. Myślę, że to odpowiedzialne podejście do sprawy i warto poczekać. Oczywiście pod warunkiem, że w tym czasie nie znajdzie się inny odpowiedni domek ;) Quote
bonsai_88 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jaaga buciki nie są mi potrzebne pilnie i niezbędnie w tej sekundzie ;). Odbiorę je jak będę kiedyś w Katowicach :). Quote
andzia69 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 mam nadzieję, że jednak ktos Albinkę pokocha...to taka superowa sunieczka:( Quote
erka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Martwię sie o Albinkę, bo Jaaga mówi, ze znowu gorzej chodzi i zachowuje sie tak, jakby ją cos bolało. Chyba trzeba jechać do weta:(. Quote
holly101 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Biedne Maleństwo, napiszcie jak tylko będziecie wiedzieć o co chodzi... Quote
Jaaga Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Erko, jak finansowo stoi Albinka? Wizyta u neurologa i RTG na pewno trochę wyjdą. Mysle, że jednak trzeba z nią jechać. Co z tego, że znajdzie dom, jeśli ktoś ją potem odda. Quote
erka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Od ostatniego rozliczenia na str.55 , gdzie był debet 60 zł, wpłyneła tylko jedna wpłata od Karinsien -20 zł. Nie były jeszcze opłacone dwie rehabilitacje z tego tygodnia, czyli 60 zł. Debet więc wynosi 100 zł. Ale nie ma co na to patrzec, tylko trzeba jechac do weta, pieniądze dozbieramy. Quote
Karinsien Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ech, Albinka, Albinka... Ale nie ma co zwlekać. Ja również uważam, że trzeba się wybrać do neurologa i na RTG. Wpłacę na dniach parę groszy. No ale tak poza tym jak Albinka się czuje? Jak nastrój? ;-) Quote
Jaaga Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nastrój nie bardzo. Jak ją noga boli, to nie chce nawet wyjść na spacer. Wczoraj p. rehabilitantka wyczuła na jej nodze zgrubienie, które chyba powoduje tą bolesność. Bardzo proszę o wsparcie na diagnozowanie Albinki. Quote
erka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bardzo prosimy o wsparcie dla Albinki, konieczna dalsza konsultacja, a nie wiadomo,czy nie skończy sie to operacją. Quote
ewelinka_m Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 :modla: Albinka już tyle przeszła...pomóżmy jej odzyskać w pełni zdrowie! Bez Waszej pomocy nie damy rady :modla::modla: Quote
Jaaga Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Albinka już w poniedziałek jedzie na wizytę i prześwietlenie. Bardzo proszę pomoc w opłaceniu tej wizyty. Quote
Karinsien Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Poszło dzisiaj ode mnie 20 złotych Albinkowego kieszonkowego. Quote
Jaaga Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bardzo dziekuje. Dzis jest jeszcze gorzej. Tak powłóczyła nogą, ze całkiem skórę zdarła. Mama musiała jej obandażować. Quote
erka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Niedobrze, jak powłóczy, to nie wiem, czy to jest tylko spowodowane tym zgrubieniem na łapce. Prosimy o wsparcie na leczenie Albinki, ona tyle juz przeszła, nie możemy przerwać leczenia. Quote
Recommended Posts