Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_Mona, ogromne dzięki za pomoc dla Abinki:loveu:, bardzo się cieszę, że jeszcze będziesz mogła ja zawozić.:lol:

A ja przypomnę, że w tej chwili brakuje Albince 60 zł, a jeszcze w przyszłym tygodniu dwa zabiegi, czyli jeszce nastepne 60 zł.
Jeżeli ktos by jeszcze mógł wesprzeć Albinkę, bardzo prosimy.:modla:

Posted

Erka, a moje 20 zł jeszcze nie doszło? Chyba w piątek wpłacałam, to może dlatego.
No i jeszcze agnieszka24 prosiła o numer konta.
Spokojnie, myślę, że się uzbiera ;-) W przyszłym tygodniu też coś wpłacę.
I niech panna Albinka już powoli do domu się wybiera ;-).

Posted

Albinka juz była ogłaszana, ale nie było żadnego odzewu:shake:. Mysle,że trzeba ja ogłaszac na nowo, ale nie pisać o tym niedowładzie łapki. Zanim ktos się znajdzie chetny, to Albinka juz pewnie bedzie sprawna, zreszta w rozmowie telefonicznej mozna wtedy powiedziec o szczególach .

Albinka ma ok 4 lat, waży ok. 17 kg, jest bardzo łagodna,delikatna, subtelna, bardzo lubi dzieci, dogaduje sie z innymi psami, toleruje koty.
Dopiero teraz w dt u mamy Jaagi ma prawdziwy dom, wczesniej całe zycie błąkała sie i poniewierała.

Jaaga, jeżeli możesz, to dodaj cos na temat Albinki do ogłoszen.

Bardzo prosze,jeżei ktos by pomógł ja ogłaszać, będziemy wdzięczne.:lol:

Posted

[B]ZAPRASZAM NA MEGA RóżNOśCIOWY BAZAR NA KIELECKIE PSIAKI.
[/B][URL]http://www.dogomania.pl/threads/180871-MEGa-bazar-rA-A-noA-ci-na-Kielce-Do-22-03-10-ZAPRASZAM-Otwarte?p=14206787#post14206787[/URL]

Posted

Ja nie rozumiem czemu ona do tej pory nikogo nie zauroczyła. Taka fajna sunia.

A co to się dzieje??? Dlaczego zamiast banerka w podpisie pojawiło mi się czyjeś zdjęcie??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Pani zainteresowana Albinką napisała mi, że podejmie decyzję do połowy marca, wtedy wyjaśni się sytuacja z pracą jej partnera- p. Eliza nie chce, by Albinka długi czas zostawała w domu sama. Myślę, że to odpowiedzialne podejście do sprawy i warto poczekać. Oczywiście pod warunkiem, że w tym czasie nie znajdzie się inny odpowiedni domek ;)

Posted

Erko, jak finansowo stoi Albinka? Wizyta u neurologa i RTG na pewno trochę wyjdą. Mysle, że jednak trzeba z nią jechać. Co z tego, że znajdzie dom, jeśli ktoś ją potem odda.

Posted

Od ostatniego rozliczenia na str.55 , gdzie był debet 60 zł, wpłyneła tylko jedna wpłata od Karinsien -20 zł.
Nie były jeszcze opłacone dwie rehabilitacje z tego tygodnia, czyli 60 zł.
Debet więc wynosi 100 zł. Ale nie ma co na to patrzec, tylko trzeba jechac do weta, pieniądze dozbieramy.

Posted

Ech, Albinka, Albinka...
Ale nie ma co zwlekać. Ja również uważam, że trzeba się wybrać do neurologa i na RTG. Wpłacę na dniach parę groszy.
No ale tak poza tym jak Albinka się czuje? Jak nastrój? ;-)

Posted

Nastrój nie bardzo. Jak ją noga boli, to nie chce nawet wyjść na spacer. Wczoraj p. rehabilitantka wyczuła na jej nodze zgrubienie, które chyba powoduje tą bolesność.
Bardzo proszę o wsparcie na diagnozowanie Albinki.

Posted

Niedobrze, jak powłóczy, to nie wiem, czy to jest tylko spowodowane tym zgrubieniem na łapce.

Prosimy o wsparcie na leczenie Albinki, ona tyle juz przeszła, nie możemy przerwać leczenia.