Vlk Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 no to niedobrze, miejmy nadzieję, że zdecydowała się dać dobry dom chociaż tej drugiej bidzie (bo chyba myślała pomiędzy dwoma psiakami? Czy mi się coś zupełnie popajączkowało ;) ) Quote
_Mona Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Kolejne zabiegi będą od 22.02 jak wróci pani rehabilitantka... Quote
erka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='Vlk']no to niedobrze, miejmy nadzieję, że zdecydowała się dać dobry dom chociaż tej drugiej bidzie (bo chyba myślała pomiędzy dwoma psiakami? Czy mi się coś zupełnie popajączkowało ;) )[/QUOTE] Ha, ha, chyba jednak Ci sie nie popajączkowało:evil_lol:, tak było. Quote
Jaaga Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Bez zmian, tylko coraz bardziej przyzwyczaja sie do mojej mamy. Widocznie tamta Pani wybrała drugą sunię. Quote
agaciaaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Pani nie podjęła jeszcze decyzji, troszkę się to przedłużyło, bo ma problemy osobiste. Z tego co mi pisała, chciałaby poznać Albinkę, ma się skontaktować koło weekendu. Quote
erka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ooo, czyli jeszcze jakaś nadzieja jest. Chociaz tamta sunia tez podobno jakas bieda . Szkoda ,że takich ludzi, którzy chcą dac dom jakiemus biednemu, skrzywdzonemu psu, jest tak mało.:( Quote
Karinsien Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Erka, a jak tam finanse Albinki? Ja w tym tygodniu trochę zaszalałam na innych wątkach i nie za bardzo mogę teraz coś wpłacić :oops: Ale jak będzie jakiś alarm, to coś wpłacę. Quote
erka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Karinsien, przecież Ty niedawno wpłacałaś na Albinkę:). Podaję kolejne rozliczenie, poprzednie było 28.01. na str.41, saldo wtedy wynosiło : - 21,35 zł. Wpłaty: 21 zł - Vlk 20 zł - Karinsien 20 zł - ela40 50 zł - Monika Mejer /Goldenline 20 zł - Karinsien 50 zł - Agnieszka Zembrzuska/ Goldenline 80 zł - Pliszka /bazarek 141 zł - divia_gg / bazarek 10 zł - kosu32 Razem : 412 zł [COLOR=seagreen][B]Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc!:iloveyou::Rose:[/B][/COLOR] Wydatki: 100 zł rehabilitacja 70 zł - za paliwo na dowożenie na rehabilitację 11 zł - preparat z glukozaminą Razem: 181 zł Stan: [B]209,75 zł[/B] Nie jest jeszcze uregulowane za dwa zabiegi rehabilitacyjne , które juz sie odbyły, bo pani rehabilitantka wyjechała i nie jest zakończony cykl zabiegów. Mają sie odbyc jeszcze co najmniej 3, czyli bedzie do zapłącenia 150 zł. Oczywiście, jeżeli na tym sie skończy. Równiez ten preparat z glukozamina jest za słaby, ma niską jej zawartość. Chciałabym kupic Albince podobno bardzo dobry, naturalny lek na stawy - CONQUER, kosztuje ok. 100 zł, a le w tej chwili jest niedostepny w hurtowniach, ma byc pod koniec marca dopiero. Quote
Karinsien Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Wpłacałam, wpłacałam, ale założyłam sobie, że co tydzień Albinka będzie dostawać ode mnie 20 zł kieszonkowego :-). Ale tu jakiś wypadek, tam ktoś skaleczony i porzucony, jeszcze gdzieś chcą usypiać, bo nie ma za co leczyć... i tak dalej... Ale skoro Albinka na razie na plusie, to dobrze. Jak coś, to krzyczeć :-). Quote
betel Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jak to miło,ze tu wszystko idzie sprawnie i nie tylko sunia zdrowsza , ale jeszcze dłuygów nie ma. Oby teraz szybko znalazł się super dom. Quote
_Mona Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 erka w tygodniu 22-26.02 pracuję na rano i mogę wozić Albinkę na zabiegi , ponieważ i tak jadę z Bianką. Jutro pani rehabilitantka ustali dni i godz oraz częstotliwość zabiegów w nadchodzącym tygodniu i powiadomi mnie telefonicznie. Quote
erka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 _Mona, wielkie dzięki:) . Właśnie miałam do Ciebie dzwonić w tej sprawie, super ,że możesz jeszcze zabierać Albinke:). Quote
_Mona Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dziś pani rehabilitantka nie miała w zakładzie prądu i nie odbyły się zabiegi. Obecnie czekam na decyzję od pani Halinki co do czestotliwości zabiegów, dni i godz.? W tym tygodniu jak pisałam ja mogę wozić Albinkę. Quote
Jaaga Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mona, dzieki za wiadomość. Nawet nie miałam kiedy odpisać. Albinka została dziś zaszczepiona. Jutro wstawię rachunek. Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jaaga a ja tak przy okazji chciałam sie spytać, czy skoro Albinka chodzi to bucik wam jeszcze potrzebny? Bo jak nie to bym odebrała. jeszcze może mi sie przydać ;) Quote
Jaaga Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='bonsai_88']Jaaga a ja tak przy okazji chciałam sie spytać, czy skoro Albinka chodzi to bucik wam jeszcze potrzebny? Bo jak nie to bym odebrała. jeszcze może mi sie przydać ;)[/QUOTE] Nie, miała go zakładany na spacery, ale już śnieg topnieje, więc nie bedzie kaleczyć nogi. Czy masz jakoś możliwość odebrać go, czy przesłać? Albinka chodzi, ale jeszcze od czasu do czasu zdarzy sie jej zaszurać tą nogą. Czy Albinka ma aktualne ogłoszenia, bo o nią kompletnie nikt już nie dzwoni, a mogłaby dziewczyna za tydzień śmiało iść do adopcji. Quote
Kar0la Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja ją cały czas ogłaszam i ktoś jeszcze robił jej ogłoszenia. Może ludzie boją się tej łapki? Quote
erka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To może nie pisać w ogłoszeniach o tej łapce, tylko w rozmowie tel. powiedzieć, że jeszcze jest taki mały problem. Wczoraj przelałam Jaadze 165 zł na Albinkę, na rehabilitację i szczepienie, a dzisiaj wyślę lek, który kupiłam na stawy. Teraz stan finansów Albinki, poprzednie rozliczenie było 18.02 na str.54 post 534, saldo wynosiło 210 zł. Wpłat nie było od tej pory. Wydatki: 120 zł - rehabilitacja / 4 zabiegi, dwa w poprzednim tyg. i dwa w tym/ 45 zł - szczepienie 105 zł - CONQUER / lek na stawy/ Razem : [B]270 zł[/B] Saldo : [COLOR=red][B]- 60 zł[/B][/COLOR] [COLOR=black]Czyli znowu jestesmy na minusie. W tym tygodniu sie okaże, czy Albinka bedzie wymagała jeszcze dalszej rehabilitacji.[/COLOR] Quote
Karinsien Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wysłałam właśnie dla Albinki 20 zł :-) Quote
agnieszka24 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Erko możesz mi podać numer konta do wpłat na Albinkę? Wpłaciłabym jej parę grosików. Quote
holly101 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Trzymaj się Albinko, piękna Psinko :) Quote
_Mona Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 erka w przyszłym tygodniu będą kolejne 2 zabiegi tak ustaliła pani rehabilitantka, tj 2 marca wt godz 17 , kolejny pewnie w czwartek. Teraz w tyg 1-5 marca pracuję na nocki od 22 g , więc mogę nadal jeżdzić z Albinką i Bianką Quote
Recommended Posts