Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to niedobrze, miejmy nadzieję, że zdecydowała się dać dobry dom chociaż tej drugiej bidzie (bo chyba myślała pomiędzy dwoma psiakami? Czy mi się coś zupełnie popajączkowało ;) )

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vlk']no to niedobrze, miejmy nadzieję, że zdecydowała się dać dobry dom chociaż tej drugiej bidzie (bo chyba myślała pomiędzy dwoma psiakami? Czy mi się coś zupełnie popajączkowało ;) )[/QUOTE]

Ha, ha, chyba jednak Ci sie nie popajączkowało:evil_lol:, tak było.

Posted

Pani nie podjęła jeszcze decyzji, troszkę się to przedłużyło, bo ma problemy osobiste. Z tego co mi pisała, chciałaby poznać Albinkę, ma się skontaktować koło weekendu.

Posted

Ooo, czyli jeszcze jakaś nadzieja jest. Chociaz tamta sunia tez podobno jakas bieda .
Szkoda ,że takich ludzi, którzy chcą dac dom jakiemus biednemu, skrzywdzonemu psu, jest tak mało.:(

Posted

Erka, a jak tam finanse Albinki? Ja w tym tygodniu trochę zaszalałam na innych wątkach i nie za bardzo mogę teraz coś wpłacić :oops: Ale jak będzie jakiś alarm, to coś wpłacę.

Posted

Karinsien, przecież Ty niedawno wpłacałaś na Albinkę:).

Podaję kolejne rozliczenie, poprzednie było 28.01. na str.41, saldo wtedy wynosiło : - 21,35 zł.

Wpłaty:
21 zł - Vlk
20 zł - Karinsien
20 zł - ela40
50 zł - Monika Mejer /Goldenline
20 zł - Karinsien
50 zł - Agnieszka Zembrzuska/ Goldenline
80 zł - Pliszka /bazarek
141 zł - divia_gg / bazarek
10 zł - kosu32

Razem : 412 zł

[COLOR=seagreen][B]Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc!:iloveyou::Rose:[/B][/COLOR]

Wydatki:
100 zł rehabilitacja
70 zł - za paliwo na dowożenie na rehabilitację
11 zł - preparat z glukozaminą

Razem: 181 zł

Stan: [B]209,75 zł[/B]

Nie jest jeszcze uregulowane za dwa zabiegi rehabilitacyjne , które juz sie odbyły, bo pani rehabilitantka wyjechała i nie jest zakończony cykl zabiegów. Mają sie odbyc jeszcze co najmniej 3, czyli bedzie do zapłącenia 150 zł. Oczywiście, jeżeli na tym sie skończy.
Równiez ten preparat z glukozamina jest za słaby, ma niską jej zawartość.
Chciałabym kupic Albince podobno bardzo dobry, naturalny lek na stawy - CONQUER, kosztuje ok. 100 zł, a le w tej chwili jest niedostepny w hurtowniach, ma byc pod koniec marca dopiero.

Posted

Wpłacałam, wpłacałam, ale założyłam sobie, że co tydzień Albinka będzie dostawać ode mnie 20 zł kieszonkowego :-). Ale tu jakiś wypadek, tam ktoś skaleczony i porzucony, jeszcze gdzieś chcą usypiać, bo nie ma za co leczyć... i tak dalej... Ale skoro Albinka na razie na plusie, to dobrze. Jak coś, to krzyczeć :-).

Posted

erka w tygodniu 22-26.02 pracuję na rano i mogę wozić Albinkę na zabiegi , ponieważ i tak jadę z Bianką.
Jutro pani rehabilitantka ustali dni i godz oraz częstotliwość zabiegów w nadchodzącym tygodniu i powiadomi mnie telefonicznie.

Posted

Dziś pani rehabilitantka nie miała w zakładzie prądu i nie odbyły się zabiegi. Obecnie czekam na decyzję od pani Halinki co do czestotliwości zabiegów, dni i godz.? W tym tygodniu jak pisałam ja mogę wozić Albinkę.

Posted

[quote name='bonsai_88']Jaaga a ja tak przy okazji chciałam sie spytać, czy skoro Albinka chodzi to bucik wam jeszcze potrzebny? Bo jak nie to bym odebrała. jeszcze może mi sie przydać ;)[/QUOTE]
Nie, miała go zakładany na spacery, ale już śnieg topnieje, więc nie bedzie kaleczyć nogi. Czy masz jakoś możliwość odebrać go, czy przesłać?
Albinka chodzi, ale jeszcze od czasu do czasu zdarzy sie jej zaszurać tą nogą.
Czy Albinka ma aktualne ogłoszenia, bo o nią kompletnie nikt już nie dzwoni, a mogłaby dziewczyna za tydzień śmiało iść do adopcji.

Posted

To może nie pisać w ogłoszeniach o tej łapce, tylko w rozmowie tel. powiedzieć, że jeszcze jest taki mały problem.

Wczoraj przelałam Jaadze 165 zł na Albinkę, na rehabilitację i szczepienie, a dzisiaj wyślę lek, który kupiłam na stawy.

Teraz stan finansów Albinki, poprzednie rozliczenie było 18.02 na str.54 post 534, saldo wynosiło 210 zł.

Wpłat nie było od tej pory.
Wydatki:
120 zł - rehabilitacja / 4 zabiegi, dwa w poprzednim tyg. i dwa w tym/
45 zł - szczepienie
105 zł - CONQUER / lek na stawy/
Razem : [B]270 zł[/B]

Saldo : [COLOR=red][B]- 60 zł[/B][/COLOR]

[COLOR=black]Czyli znowu jestesmy na minusie. W tym tygodniu sie okaże, czy Albinka bedzie wymagała jeszcze dalszej rehabilitacji.[/COLOR]

Posted

erka w przyszłym tygodniu będą kolejne 2 zabiegi tak ustaliła pani rehabilitantka, tj 2 marca wt godz 17 , kolejny pewnie w czwartek. Teraz w tyg 1-5 marca pracuję na nocki od 22 g , więc mogę nadal jeżdzić z Albinką i Bianką