andzia69 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 oby to coś pomogło i po tej rehabilitacji zeby sunia odzyskała pełną sprawnosć...bo sie zastrzelę:( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 _Mona witaj u Albinki :) Andziu nie zastrzelaj się , będzie dobrze musi być , popatrz na Bianeczkę :) Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 na pewno będzie dobrze :) czyli jutro o 18 jestem po suńkę i jedziemy się masować ;) jeśli przekręciłam z godziną to przepraszam, jestem zakręcona jak słoik gwoździ, zwłaszcza ostatnio (sesja źle działa na mózg) ;) Quote
erka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Vlk, tak , dzisiaj na 18:) _Mona, dziękujemy Ci bardzo:). Juz Ci odpsałam na pw, że w tym tygodniu w zasadzie nie jest obstawiona środa, tak, że jeżeli bys mogła w ten dzień. Okazało się,że ja napisałam prośbę do Ciebie o podwożenie Albinki juz dawno, ale wysłałam ją do innej Mony!/bez podkreślnika/. Dopiero dzisiaj ona mi odpisała, że to jakaś pomyłka. Czyli w środę też ma być na 18, chyba,że dzisiaj pani rehabilitantka coś zmieni. Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jak co to dam znać ;) czyli jest wakat na jutrzejszy dzień? Mam nadzieję, że Mona_ będzie mogła, jak nie to proszę o smsa (jakbym akurat nie była przy kompie) to wtedy spróbuję tę koleżankę z uczelni "zatrudnić" bo ja jutro raczej nie mogę Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jak naprawdę nie będzie innej opcji, to spróbuję poprzekładać co się da ze środy... ale oby się udało :) Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no to jadę na uczelnię a potem po Albinkę :) Here I comeee psinko. W górę Quote
erka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dzieki Vlk:). Z _Mona tez juz rozmawiałam i pojedzie w środę, tak,że w tym tygodniu wszystkie dni załatwione:) Bardzo Wam dziękuje!:) Quote
Magnesiatko Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 yyyyy wakat na środe? Czyli, że co? Mam jutro po nią nie jechać? Nawet nie żartujcie Zadeklarowalam sie, ze pojade i w srode i w czwartek. Poprzestawialam sobie wszystko, pokombinowalam... i nawet NIKT mnie nie poinformowal, ze w srode ma jechac ktos inny. Dziekuje za takie podchodzenie do sprawy! Albo jestesmy powazni albo robimy z siebie kretynow!!!!!!!!!!!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Super, żeby tylko teraz łapka Albinki wróciła do formy :) Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zabiegi przeszła dzielnie, troszkę zestresowana, bo co dzień to inna osoba ale i tak mi kładła łepek na ręce i jęzorem je ogrzała ;) dostała nosidełko i gumki na łapki. A ja prawie się rozbiłam z nerwów pędząc po nią :P prawdą świętą jest to, że jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Uważajcie na siebie Cioteczki ... Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Magnesiatko ja nic nie wiem, mówię tylko, że w razie czego, nie mam czasu doczytywać wątku bo mnie uczelnia goni Quote
erka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Magnesiątko, jeszcze raz Cię przepraszam, o tym, że _Mona może zawieźć Albinkę w środę dowiedziałam sie dopiero dzisiaj po poludniu. Myślałam,że to będzie lepiej dla Ciebie,że nie będziesz musiała dwa dni jeździć, bo pisałaś,że ta godzina nie bardzo Ci pasuje, bo i musisz czekać po pracy do czasu wizyty. Nie wiedzialam,że wcześniej pozmieniałaś plany w związku z tym. Quote
leonarda Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Erka, ja mam jechać z Albinką w piątek. Zależałoby mi na jakichś konkretnych informacjach, adres w Dąbrówce, godz. - czy na 18 czy 19. Ja chyba podałam mój tel. na PW, ale w razie czego podam jeszcze raz. Gdybym dostała odp., np. z numerem do Jaagi, to sama zadzwonię i się dopytam. Ale dajcie znać, bo przecież nie znam nawet miejsca, gdzie podjechać po pesię. Przy okazji - okazuje się, że moja p. Ania ze schroniska zna Jaagę, czyli..wszystko zostaje w rodzinie:) Proszę o info, wysyłam namiary Erce. Pozdrawiam Albinkę:) Quote
bonsai_88 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 A czy ja się w końcu dowiem, czy moje prezenty sie na coś przydały? Już parę razy sie pytałam i nadal nie wiem :( Quote
erka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='bonsai_88']A czy ja się w końcu dowiem, czy moje prezenty sie na coś przydały? Już parę razy sie pytałam i nadal nie wiem :([/QUOTE] Bonsai_88, Jaaga Ci nie może odpowiedziec ,bo nie ma teraz komutera. Rozmawiałam z nia telefonicznie i mówi,że Albinka chodzi w buciku,bardzo Ci dziekujemy:) Natomiast ubranko jest nie wykorzystane, bo państwo Groszka go nie zabrali, mieli mu chyba kupić w razie potrzeby. Quote
erka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Tak Kar0la, wstępnie rehabilitantka powiedziała,że musi być min. 10 zabiegów, no i oczywiście cały czas gimnastyka w domu. Quote
_Mona Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Dzwoniła do mnie erka dziś jadę z Albinką i Bianką na rehabilitacje na 18 godz. Jutro tez ja zawoże sunie, godz na jutro bedzie ustalona po dzisiejszym zabiegu. Quote
_Mona Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 coś szwankuje dziś dogo... wieczorem dam znać jak poszło Albince na zabiegach Quote
betel Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Fajnie że suczka lepiej się czuje i że tyle osób pomaga jej w walce o zdrowie. PS.Może udałoby się Wam zrobić suni jakieś nowe fotki w domowych pieleszach Quote
Kar0la Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='_Mona']coś szwankuje dziś dogo... wieczorem dam znać jak poszło Albince na zabiegach[/QUOTE] I jak sunia sobie radzi? Quote
Recommended Posts