Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za offa:

[B]Pomóżcie nie bądźcie obojetni!!![/B]

[SIZE=4]W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje.
Nie bądź obojętny. Pomóż!

Schronisko dla Zwierząt w Radlinie
Numer konta:
34 8427 0009 0020 0383 2000 0001
KRS: 0000154454 Oddział Jarocin
NIP: 617 20 44 707[/SIZE]

Posted

Pisze juz którys raz,że niestety, to nie my wyznaczamy terminy zabiegów i wizyta jest o 18 lub 19.
W takim razie znowu nieobsadzona środa, ja chyba niedługo oszaleję.

Posted

[quote name='Magnesiatko']ok, jakby komuś wypadło śmiało dzwoncie, poza pn w tym tygodniu mogę codziennie[/QUOTE]
tak pisała Magnesiatko, więc może dałaby radę w takim razie pojechać w środę?:roll:

Posted

Gdyby zajrzał tu ktoś z Katowic, ściągniety tytułem wątku, to przypominam,że poszukujemy osoby, ktora mogłaby przewieźc Albinke w środę z Dąbrówki Małej na ul.Kordeckiego3 w Katowicach . Zabieg jest o godz.18, trwa 1 godz. ,rehabilitantka powiedziła,że może sie opóźnić, tzn być o 19, bedzie wiadomo w przeddzien.

Posted

Ja może bym pojechała w środę, jakby nikogo już nie było innego. Ale dam radę tylko w jedną stronę - z Dąbrówki. Nie wiem, czy tak byłoby dobrze dla psa? Zostawić go samego? Bo Fafledwie gdzieś pisała, że ona w tym tygodniu mogłaby Albinkę odebrać.. Jeśli macie z nia kontakt i możecie to sprawdzić, to zastanówcie się, czy tak by pasowało, gdyby już nie znalazło się inne wyjście.

Posted

Info z wątku Bianki z Katowic od _Mony

[QUOTE]Ja mogłabym zabierać Albinke na rehabilitacje jadąc z Bianką. Jestem z Mysłowic i mogę jechać do Katowic przez Dąbrówke Małą. Proszę o kontakt tel... Bo musiałabym dostosować rehabilitacje do mojej pracy.[/QUOTE]

Posted

jeszcze namówiłam koleżankę z uczelni... mogłaby zawieźć Psinkę w jakiś dzień... nie wiem dokładnie w które dni może, ona sama też nie :) No bo z uczelnią różnie bywa...

Posted

Dziewczyny jak bedzie potrzeba wezme psinke i w środe. Tylko prosze o kontakt telefoniczny, może być sms. Ja rzadko zagladam. Na ogół wieczorami po pracy.

Najwyżej po prostu zajade do domu, albo poodwiedzam znajomych w Kato :P To, że mnie najbardziej pasuje godz. 17, nie oznacza, że nie dam rady się dostosować, dwa dni bez problemu mogę zawieźć.

Pozrdawiam

Posted

[quote name='Magnesiatko']Dziewczyny jak bedzie potrzeba wezme psinke i w środe. Tylko prosze o kontakt telefoniczny, może być sms. Ja rzadko zagladam. Na ogół wieczorami po pracy.

Najwyżej po prostu zajade do domu, albo poodwiedzam znajomych w Kato :P To, że mnie najbardziej pasuje godz. 17, nie oznacza, że nie dam rady się dostosować, dwa dni bez problemu mogę zawieźć.

Pozrdawiam[/QUOTE]

Aga dasz rade na pewno,czy szukać kogoś? to w końcu dość daleko od nas,musiałabys sie wracać...

Posted

Dzisiaj doszła wpłata 20 zł od Karinsien, bardzo dziękujemy:loveu:.

Rozmawialam z panią rehabiltantką , trudno jest cos powiedzieć po pierwszej wizycie. Zobaczymy, czy będzie jakis postęp, wtedy można mieć nadzieję, że będzie lepiej. Jutro ma jej zrobić jakies podwiązanie tej nózki na gumkach,żeby ją podnieśc do góry.
Oprócz tych zabiegów konieczna jest gimnastyka nóżki, pani pokazala, jak ćwiczyć. Mama Jaagi będzie to robic , za co jej serdecznie dziekujemy!:loveu:

Posted

Jestem i ja... zaznaczam wątek. Dziś byłam na rehabilitacji z Bianką i po raz pierwszy była Albinka , poznałam ją, prześliczna sunia, bardzo łagodna i spokojna. Oczywiście mogę pomóc w zabieraniu Albinki na rehabilitacje. Jadąc z Bianką po drodze mogę zabierać Albinkę. Tylko muszę uzgodnić szczegóły z Jaagą bo Albinka jest u niej w DT, aby dostosować rehabilitacje także do pracy. Ja pracuję tydzień na rano i tydzień na popołudniu.