Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Energy napisał(a):

Na okres próbny to słyszałam, że faceci chętnie by brali przyszłe żony, oczywiście żeby je zwrócić:diabloti:ale o psach nie słyszałam:evil_lol:

dobre, dobre!:megagrin::megagrin::megagrin: cała prawdą o facetach:evil_lol:

odpisał mi Pan z Niemiec, z tego drugiego adresu mail, który podała mi anett, popiera wizyty przed adopcyjne i umowy, ale raczej tego domu nie sprawdzimy z racji odległości:roll: Pan życzył Kropce powodzenia:)

może inny domek się trafi, nie chcę zapeszać, trzymajcie kciuki:cool2::cool3:

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
dobre, dobre!:megagrin::megagrin::megagrin: cała prawdą o facetach:evil_lol:

odpisał mi Pan z Niemiec, z tego drugiego adresu mail, który podała mi anett, popiera wizyty przed adopcyjne i umowy, ale raczej tego domu nie sprawdzimy z racji odległości:roll: Pan życzył Kropce powodzenia:)

może inny domek się trafi, nie chcę zapeszać, trzymajcie kciuki:cool2::cool3:

A tam, jest kilka osób z Niemiec :) no i są fundacje, prze Pani, co pomagają w wizytach :)

Posted

może będzie możliwość DS w Lublinie:cool3: więc na razie wstrzymam się z Niemcami, ale to nie oznacza, że w razie co, je wykluczam, wiem, że na szczęście są tam Fundacje i wolontariusze:lol:

Posted

dogeviper napisał(a):
no w sumie Bordi siedzi na Słowacji(dobrze pamiętam?) to czemu Kropcia nie może w Niemczech...? :)
jak się znajdzie sprawdziciel - oczywiście:)

tak, Bordi pojechała ze swą Panią na Słowację, ale to już było 3 miesiące po adopcji:)

Posted

Kropeczka ma się całkiem dobrze, zdjęcia są nadal w komputerku, bo ciemnota jestem i nie umiem rozpracować dodawania zdjęć:oops:, wyślę zdjęcia do Bico i Ona wstawi:multi:

Posted

Foto na razie nie mam...ale mam za to co innego:cool3::cool3::evil_lol:

Kropeczka już jest w swoim domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:laola:

Kropeczkę przygarnąć zdecydowała się koleżanka Oli wraz z rodziną:multi: Razem z Olą byłyśmy u Państwa, pogadaliśmy o ich poprzednim psiaku - wyżełku, bardzo energicznym i lubiącym psoty:cool3:
Był z Państwem do późnej starości. Państwo zaprawieni w "psich bojach" i opiece nad psem, więc na pewno z wychowaniem Kropy i pieczą nad nią sobie bez obaw poradzą:lol:
Państwo zgodzili się na warunki standardowej umowy adopcyjnej i chcą sunię wysterylizować najszybciej jak się z medycznego punktu widzenia da:multi:

Kropka biegała zaaferowana po całym mieszkaniu i zwiedzała nowe kąty:cool3: Odkryła też fajny taras i ogródek, ogólnie fascynowała ją nowa, duża przestrzeń. Kropa ma też swoje własne posłanko:) Kropcia nawet nie zauważyła gdy z Olą wychodziłyśmy...

No i Fajnie, że od Oli co pewien czas też będę na bieżąco nowe wieści o Kropci:cool3:

Suni będzie tam dobrze, cieszę się, że znalazła swój własny dom!:cunao:
Trzymajmy za nią kciuki:thumbs::thumbs:

Dziękuję:
- lapo i Oli za udzielenie Kropie DT i opiekę nad nią jak nad swoim własnym:Rose:
- Muzzemu za przyjazd bez zwłoki i zrobienie suni super fotek oraz za obecność i kibicowanie tutaj na wątku i w realu:Rose::Rose:
- lilith27, anett, Paulina_mickey i omar za zrobienie masowej akcji ogłoszeniowej:Rose:
- dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna na odpowiedź na moje zaproszenie, odwiedzanie wątku, wsparcie, zainteresowanie i życzliwość:Rose:
- oraz oczywiście podziękowania dla nowego domku Kropci za przygarnięcie tego małego szkraba:Rose:

PS - trzymajcie kciuki za lapo, bo dopadła ją straszna grypa, jest chora i źle się czuje, oby szybko wyzdrowiała:happy1:

Posted

SUPER WIEŚCI:multi::multi::multi:Kropeczko-Mućko bądź szczęśliwa:loveu::loveu::loveu:

Lapo zdrowiej szybko:lol:

A nie mówiłam, że Bico to po 24:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przepraszam za offa...

Poszukujemy osób z Warszawy i okolic,
które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!!
W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań
i rozwieszania plakatów !!!
Bardzo prosimy o wsparcie !!!

Posted

dogeviper napisał(a):
Jest domek!! Jest domek!! super :multi::multi::multi:
Bico Ty to masz prawdziwy dar :multi::multi::multi:

Dokładnie tak...nawet allegro mi odpuściła...wspaniała akcja i wspaniały dom dla super psiaka...Kropeczko -pilnuj domku!!!

Lapo...wracja proszę szybko do zdrowia!!! Beniki ciepłymi myślami tulą,a ja je w tym wspieram!