ilon_n Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Wspaniała, kochana, ułożona, opiekuńcza wobec córci i kotki, po prostu idealna sunia .. tęsknimy za Nią jak diabli, a i Ona za nami pewnie też okrutnie tęskni .. tydzień pobytu u mojej mamy ledwo znosiła a co dopiero ponad miesiąc u obcych ludzi .. oby chociaż tak było .. bo najgorsze, że zupełnie nie wiem jaki los Ją spotkał .. strach myśleć, że w tym kraju mogła paść ofiarą znachorskich praktyk czy barbarzyńskich walk .. Quote
Cajus JB Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Teraz mam już możliwość. Zaraz poproszę o przeniesienie wątku. Edit Poprosiłem Quote
ilon_n Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzięki Cajus .. może jakoś rozkręci się ten wątek .. Kaira miała mieć spokojną emeryturę a na drugą połowę życia przytrafiło się takie nieszczęście!! jeśli się nie znajdzie zniszczą mnie wyrzuty sumienia .. Quote
elmira Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wyrzuty sumienia, oraz strach o ukochane zwierzę są najgorsze. Nieważne, co człowiek będzie robił, zawsze zostanie wrażenie, że zrobił za mało. Mam nadzieję, że odezwie się ktoś z konkretnymi informacjami na temat Kairy. Quote
Cajus JB Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Odzyskałem zdolność net ową więc mogę jutro ruszyć z ogłoszeniami. Edit Dziękuję za przeniesienie wątku. Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Niech ludzie o Tobie wiedzą i szukają Kaira. Quote
Saphira Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Koleżanka z Przemyśla rozwiesiła ogłoszenia przed mszami niedzielnymi w okolicy kościołów i o ile pamiętam akcja zakończyła się sukcesem. Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Bardzo się cieszymy. Wspaniały prezent. Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 siedze i ryce z radości !!!!!! wymiziaj ją ... super wiesci !!! Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 wszystkiego dobrego z okazji urodzin ...samych radosnych szczęśliwych dni dla córci Quote
ilon_n Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 KAIRA JEST JUŻ W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dostałam dziś enigmatycznego smsa "proszę skontaktować się w sprawie psa" ..zadzwoniłam i okazało się, że Kaira od 1 stycznia przebywała niedaleko miejsca zniknięcia (dosłownie w linii prostej może 400m) u pewnego kolesia z meliniastego środowiska .. chciał "kasę za przetrzymanie psa przez ponad miesiąc" .. Kaira od 1 stycznia posiwiała mi bardzo .. zrobiła się jakaś babulinkowata .. stres ją pewnie tak zniszczył .. teraz odsypia aż chrapie .. szybka fotka:: i jeszcze na leżąco :) Wszystkim ogromnie dziękuję za pomoc i wsparcie duchowe .. jutro moja Mała-Mi ma 4 urodzinki - powrót Kairy to chyba najwspanialszy prezent urodzinowy dla córci :) Życzę wszystkim tej samej radości z odnalezienia zagubionych psiuniów jak najprędzej!! Ten moment nadejdzie poniekąd nagle tak jak w naszym przypadku!! Quote
ilon_n Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ojjj, ucięło mi sunię z najlepszej strony ;) Quote
agnieszka32 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Boże mój, Ilonko, jak ja się strasznie cieszę, aż się popłakałam... Cudownie, wspaniale!!! Quote
elmira Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czyli jest?! O mamo, ale się cieszę. Pani Ilono, proszę ja wygłaskać. :):):) Edit. Prosze nie dawać temu człowiekowi pieniedzy, bo on sunie przetrzymywał. Na pewno widzial plakaty i wiedział, że Pani jej szuka! Cwaniaczek, cholera jasna! Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 To jeszcze raz. Bardzo się cieszę. To wspaniały prezent. Quote
ilon_n Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Super dzięki Wam wszystkim za to, że byliście/jesteście przez ten cały czas ze mną!! Kairunia już wyściskana i odpoczywa sobie .. Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ważne aby była zdrowa i nie spaczyli Jej psychiki. Quote
elmira Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Cudowna wiadomość. Bardzo się cieszę, że Kaira się odnalazła. Quote
GoniaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ilonko, historia do zapisania w kominie! Bardzo się cieszę Twoim szczęściem! I ukochaj Kairę mocno, najmocniej jak możesz ode mnie. I opisz może więcej... jak przebiegło pierwsze spotkanie, i czy dałaś temu komuś pieniądze. Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cudowne wiesci, zobaczylam ze suczka z moich okolic wiec przybieglam a tu taka niespodzianka :) Quote
Szarotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Swietnie, ze sie znalazla cala i zdrowa :):) Quote
Saphira Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to i ja przyłączam się do ogólnej radości.:multi::multi::multi: Choć przyznam, że nie wierzę aby nie pokonała tych 400 metrów do domu samodzielnie gdyby mogła. Ona była celowo ukradziona i więziona.:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts