Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniała, kochana, ułożona, opiekuńcza wobec córci i kotki, po prostu idealna sunia .. tęsknimy za Nią jak diabli, a i Ona za nami pewnie też okrutnie tęskni .. tydzień pobytu u mojej mamy ledwo znosiła a co dopiero ponad miesiąc u obcych ludzi .. oby chociaż tak było .. bo najgorsze, że zupełnie nie wiem jaki los Ją spotkał .. strach myśleć, że w tym kraju mogła paść ofiarą znachorskich praktyk czy barbarzyńskich walk ..

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Cajus .. może jakoś rozkręci się ten wątek .. Kaira miała mieć spokojną emeryturę a na drugą połowę życia przytrafiło się takie nieszczęście!! jeśli się nie znajdzie zniszczą mnie wyrzuty sumienia ..

Posted

Wyrzuty sumienia, oraz strach o ukochane zwierzę są najgorsze. Nieważne, co człowiek będzie robił, zawsze zostanie wrażenie, że zrobił za mało. Mam nadzieję, że odezwie się ktoś z konkretnymi informacjami na temat Kairy.

Posted

KAIRA JEST JUŻ W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dostałam dziś enigmatycznego smsa "proszę skontaktować się w sprawie psa" ..zadzwoniłam i okazało się, że Kaira od 1 stycznia przebywała niedaleko miejsca zniknięcia (dosłownie w linii prostej może 400m) u pewnego kolesia z meliniastego środowiska .. chciał "kasę za przetrzymanie psa przez ponad miesiąc" ..

Kaira od 1 stycznia posiwiała mi bardzo .. zrobiła się jakaś babulinkowata .. stres ją pewnie tak zniszczył .. teraz odsypia aż chrapie ..

szybka fotka::

i jeszcze na leżąco :)

Wszystkim ogromnie dziękuję za pomoc i wsparcie duchowe .. jutro moja Mała-Mi ma 4 urodzinki - powrót Kairy to chyba najwspanialszy prezent urodzinowy dla córci :)

Życzę wszystkim tej samej radości z odnalezienia zagubionych psiuniów jak najprędzej!! Ten moment nadejdzie poniekąd nagle tak jak w naszym przypadku!!

Posted

Czyli jest?!

O mamo, ale się cieszę. Pani Ilono, proszę ja wygłaskać.

:):):)

Edit. Prosze nie dawać temu człowiekowi pieniedzy, bo on sunie przetrzymywał. Na pewno widzial plakaty i wiedział, że Pani jej szuka! Cwaniaczek, cholera jasna!

Posted

Ilonko, historia do zapisania w kominie! Bardzo się cieszę Twoim szczęściem! I ukochaj Kairę mocno, najmocniej jak możesz ode mnie. I opisz może więcej... jak przebiegło pierwsze spotkanie, i czy dałaś temu komuś pieniądze.

Posted

No to i ja przyłączam się do ogólnej radości.:multi::multi::multi: Choć przyznam, że nie wierzę aby nie pokonała tych 400 metrów do domu samodzielnie gdyby mogła. Ona była celowo ukradziona i więziona.:angryy::angryy::angryy: