Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Maly moze niech bedzie Hero bo z niego bohater prawdziwy... Quote
Tola Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Emigrantka']Maly moze niech bedzie Hero bo z niego bohater prawdziwy... Ok, super:loveu: Juz wpisuję w 1 post Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No tak to dobre imie :):) i ja sie biore do pracy, wroce wieczorem :):) Quote
Tola Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Zrobione.:p Przy takiej ilosci zyczliwych osob Hero na pewno ma szanse na wysjcie ze schronu. Quote
bianka0 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Jest tylko drobny szczegół w tym wszystkim. Tak jak pisałam , miejsce dla Małego jest do negocjacji z funią .Oba sponsorowane prze ze mnie psy miały być w dwupaku po nieco obniżonych kosztach pobytu. Jestem w stanie zgodzić się żeby Fokus poszedł oddzielnie po normalnej cenie dniówki za małego pieska.Wtedy dla Małego zwolni się miejsce w boksie z Fabianem. Warunkiem jest zebranie stałych deklaracji na jego pobyt w hoteliku, czyli prosta, banalna sprawa. Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To swietnie. Hotelik chyba i tak dopiero do lutego. To jeszcze jest sporo czasu. A czy wiadomo jakie sa ceny ?? Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czekamy tez na relacje funi i zdjecia ze schroniska. Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No ale Hero musi bronic kumpla i jakos nei widze zeby to bylo nie do zalatwienia ;) Trzeba ich razem jak najszybciej zanim sie zapmna przyjaciele... No to co? :D szarotka, mialas pracowac.... Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Emigrantka napisał(a):No ale Hero musi bronic kumpla i jakos nei widze zeby to bylo nie do zalatwienia ;) Trzeba ich razem jak najszybciej zanim sie zapmna przyjaciele... No to co? :D szarotka, mialas pracowac.... Zaraz ide, ale sie kiepsko czuje, wiec klachac na dogo jest latwiej :):) Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja za 10 min do domu tzn do domu po psa i kota i do veta.. Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 No Hero bedziemy o ciebie walczyc :):):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
obraczus87 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Halo halo, u Funi to i ja mam miejsce :) Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dostalam od Blanki wyzwanie, jak uratuje Malego Czarnego to dostane sloik miodu gryczanego :):) To teraz moje drogie Dogo musicie sie starac srogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Selenga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Szarotka napisał(a):Dostalam od Blanki wyzwanie, jak uratuje Malego Czarnego to dostane sloik miodu gryczanego :):) To teraz moje drogie Dogo musicie sie starac srogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: ja Ci pomogę :) Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Selenga napisał(a):ja Ci pomogę :) Wielkie dzieki :):):loveu::loveu::loveu: Potrzebujemy jakies zdjecie Malego Czarnego Hero :):) Funia zrob dobre zdjecia jak bedziesz w schronie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
furciaczek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Selenga napisał(a):ja Ci pomogę :) I ja i ja:multi::multi: Quote
Szarotka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 furciaczek napisał(a):I ja i ja:multi::multi: To super :):) bardzo sie ciesze. Jak tylko bedzie jakies uczciwe zdjecie bierzemy sie do roboty. Ja zrobie banerek. A potem trzeba bedzie znajome ciotki nagabywac :):) Mamy czas do konca stycznia, bo od lutego funia go wezmie :):) mam nadzieje, ze Ona o tym wie :):) Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Selenga napisał(a):ja Ci pomogę :) Ja tez....za chwilke Quote
bianka0 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szarotka napisał(a):To super :):) bardzo sie ciesze. Jak tylko bedzie jakies uczciwe zdjecie bierzemy sie do roboty. Ja zrobie banerek. A potem trzeba bedzie znajome ciotki nagabywac :):) Mamy czas do konca stycznia, bo od lutego funia go wezmie :):) mam nadzieje, ze Ona o tym wie :):) Wie i obiecała, że da radę. Będę jej o tym przypominała co drugi dzień. Ona też bardzo chce żeby Mały czarny (Hero) wyszedł z więzienia. Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 50 zlotych ode mnie dla Hero na poczatek.....1 lutego przesle Jednorazowo narazie, pozniej moze troszke dorzuce... Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja tez dopiero moge dac cos w lutym, ale on od lutego ma dopiero miejsce :):) Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 bianka0 napisał(a):Wie i obiecała, że da radę. Będę jej o tym przypominała co drugi dzień. Ona też bardzo chce żeby Mały czarny (Hero) wyszedł z więzienia. No kochana to Ty mnie nie znasz :):) narazie wychodze z grypy zoladkowej, i mam troche pracy, ale malego wyciagne :):) Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja finansowo niestety nie dam rady, przynajmniej narazie. Ale z ogloszeniami bede starala sie pomoc jak moge. Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Najwazniejsze, zeby byl ruch na watku, bo wtedy latwiej jest cos osiagnac. Quote
Recommended Posts