Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest tylko drobny szczegół w tym wszystkim. Tak jak pisałam , miejsce dla Małego jest do negocjacji z funią .Oba sponsorowane prze ze mnie psy miały być w dwupaku po nieco obniżonych kosztach pobytu. Jestem w stanie zgodzić się żeby Fokus poszedł oddzielnie po normalnej cenie dniówki za małego pieska.Wtedy dla Małego zwolni się miejsce w boksie z Fabianem. Warunkiem jest zebranie stałych deklaracji na jego pobyt w hoteliku, czyli prosta, banalna sprawa.

Posted

Emigrantka napisał(a):
No ale Hero musi bronic kumpla i jakos nei widze zeby to bylo nie do zalatwienia ;)

Trzeba ich razem jak najszybciej zanim sie zapmna przyjaciele...

No to co?

:D

szarotka, mialas pracowac....

Zaraz ide, ale sie kiepsko czuje, wiec klachac na dogo jest latwiej :):)

Posted

Dostalam od Blanki wyzwanie, jak uratuje Malego Czarnego
to dostane sloik miodu gryczanego :):)
To teraz moje drogie Dogo
musicie sie starac srogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Szarotka napisał(a):
Dostalam od Blanki wyzwanie, jak uratuje Malego Czarnego
to dostane sloik miodu gryczanego :):)
To teraz moje drogie Dogo
musicie sie starac srogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

ja Ci pomogę :)

Posted

Selenga napisał(a):
ja Ci pomogę :)

Wielkie dzieki :):):loveu::loveu::loveu:
Potrzebujemy jakies zdjecie Malego Czarnego Hero :):)
Funia zrob dobre zdjecia jak bedziesz w schronie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

furciaczek napisał(a):
I ja i ja:multi::multi:

To super :):) bardzo sie ciesze. Jak tylko bedzie jakies uczciwe zdjecie bierzemy sie do roboty. Ja zrobie banerek.
A potem trzeba bedzie znajome ciotki nagabywac :):)
Mamy czas do konca stycznia, bo od lutego funia go wezmie :):) mam nadzieje, ze Ona o tym wie :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
To super :):) bardzo sie ciesze. Jak tylko bedzie jakies uczciwe zdjecie bierzemy sie do roboty. Ja zrobie banerek.
A potem trzeba bedzie znajome ciotki nagabywac :):)
Mamy czas do konca stycznia, bo od lutego funia go wezmie :):) mam nadzieje, ze Ona o tym wie :):)

Wie i obiecała, że da radę. Będę jej o tym przypominała co drugi dzień. Ona też bardzo chce żeby Mały czarny (Hero) wyszedł z więzienia.

Posted

bianka0 napisał(a):
Wie i obiecała, że da radę. Będę jej o tym przypominała co drugi dzień. Ona też bardzo chce żeby Mały czarny (Hero) wyszedł z więzienia.

No kochana to Ty mnie nie znasz :):) narazie wychodze z grypy zoladkowej, i mam troche pracy, ale malego wyciagne :):)