kakadu Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 trzymam kciuki, za malego hero :) faktycznie dobrze by bylo gdyby mogli byc razem z fabiankiem :roll: wiem ze sie uda bo tu sie zbyt duzo ciotek zawzielo, zeby mu pomoc; zadnych deklaracji zlozyc poki co nie moge (jeden z moich psow ma jaskre i pani doktor wczoraj powiedziala, zeby sie przygotowac na dluuuugie leczenie), zobacze jak sie moja sytuacja finansowa rozwinie; wtedy zadecyduje; Quote
Tola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Dziewczyny tak sobie w nocy myslalam i moim zdaniem lepiej byloby, gdyby Hero miał swoj wątek... Tutaj gubi się; 3 psy szukające domu to duzo. podejrzewam, ze nasze starania pojdą w kierunku wyciagnięcia Hero ze schronu, reszta info gdzies zniknie wsrod postow, a tytuł mówi zupelnie o innych psach... Fabian i Koks pewien etap zycia mają poza sobą, sa bezpieczni i to tez ich łączy. Moze ktos zalozy Hero wątek? Z przyciagajacym tytule, w krorym bedzie o jego poswięceniu i tragedii, ze jest nadal w schronie... Będzie w tym watku najwazniejszy... A do wątku Fabiana zrobi sie odnosnik w 1 poscie, i odwrotnie. Co Wy na to? Quote
obraczus87 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Osobny watek Hero to jest genialna myśl.... Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Koniecznei osobny watek.. i jeszcze cos. Patrze na zdjecia na 1 stronie i ... pies z pierwszego zdjecia to wg nie ten sam pies ktory jest (ten maly) na 2 i 3 zdjeciu. Ogon zupelnie inny, ksztalt pyska tez inny - zdjecia sie komus pomylily? Hmmmm Pies na pierwszym zdjeciu ma dol lap rudy - Hero nie ma i mase innych szczegolow.... Quote
Tola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Emigrantka napisał(a):Koniecznei osobny watek.. i jeszcze cos. Patrze na zdjecia na 1 stronie i ... pies z pierwszego zdjecia to wg nie ten sam pies ktory jest (ten maly) na 2 i 3 zdjeciu. Ogon zupelnie inny, ksztalt pyska tez inny - zdjecia sie komus pomylily? Hmmmm Pies na pierwszym zdjeciu ma dol lap rudy - Hero nie ma i mase innych szczegolow.... Ja tez mam watpliwosi i pisalam o tym na wątku zamojskim. Jak bylam ostatnio w schronie to byl wielki mroz i tylko ten pies podobny do Hero byl na wybiegu... Wydaje mi sie rowniez, ze Hero jest nizszy od tego na pierwwszy zdjeciu... Tam w boksie jest 2 podobne psiaki.. Hero ma biały niewielki krawacik na piersi, widac to na tych zdjeciach z Fabianem... Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No wlasnie wzrost tez inny sie wydaje, to 1 zdjecie to nie jest hero tylko jakas inna psia bida..... I co teraz? Trzeba osobny watek dla Hero i co z tym co sie na zdjeciu tu zawieruszyl? Przeciez to chyba jakis znak, nie mozna tego (4-go juz na TYM watku) tak poprostu z watku wywalic... Quote
Tola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Na zdjeciu z Fabianem Hero to ten piesek siedzący... Fabian przytula sie do niego... Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 TOla to wiem i widze ale ten siedzacy to na 100% nei ten z 1 zdjecia... Quote
Tola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Emigrantka napisał(a):TOla to wiem i widze ale ten siedzacy to na 100% nei ten z 1 zdjecia... Będziemy szukac. W takim razie usuwam zdjecie 1 postu. Wyzcytalam na watku, ze funia ma jechac do schronu, moze jej sie uda. To kto moze zalozyc Hero watek? Oczywiscie w miare mozliwosci bede podrzucac zdjęcia diopoki pies nie wyjdzie ze schronu Quote
kakadu Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Tola napisał(a):Będziemy szukac. W takim razie usuwam zdjecie 1 postu. Wyzcytalam na watku, ze funia ma jechac do schronu, moze jej sie uda. To kto moze zalozyc Hero watek? Oczywiscie w miare mozliwosci bede podrzucac zdjęcia diopoki pies nie wyjdzie ze schronu w sumie kazdy moze, wlacznie ze mna i nie ma sprawy - polecam sie, tyle, ze ja na przyklad o psie praktycznie nic nie wiem, mieszkam daleko, zdjec nie mam, moze ktos kto trzyma sie blizej pod wzgledem geograficznym by sie bardziej nadal? Quote
anawa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zaintrygował mnie Hero więc na razie melduję się. Później poczytam sobie wątek. Quote
andzia_F Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Cześć Witam wszystkich Fajnie, że uda sie wyciągnąć małego Hero ze schroniska. Myślę, że to bardzo dobry pomysł. Ja właściwie chciałam coś napisać o Koksie. Byłam ostatnio u brata, gdzie przebywa Koks (DT). Psina choć po przejściach jest bardzo fajny, straszna przytulanka z niego. Uwielbia głaskanie i pieszczoty. Pies jest czysty tzn, większość czasu przebywa w domy i nie ma mowy, żeby nabrudził. Po dłuższych spacerach musi odpocząć i odespać swoje bo nie jest to młody pies. Jest sliczny z tą swoją bródką. Quote
Tola Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Wątek Hero http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy?p=13892930#post13892930 Zapraszam - on czeka:-( Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Te dwa to juz bezpieczne. Teraz walka jest o Hero. Quote
Tola Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Fabian i Koks czekają na swoje domki. Kto pomoze w ogloszeniach? Quote
bianka0 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tolu, poproszę dankę1234 o ogłoszenia dla Fabiana, ale jak zwykle będzie komplet bez allegro.Tutaj może Ty kogoś masz. Na pewno danka1234 będzie prosiła o napisanie krótkiego tekstu o piesku i jakieś zdjęcia na których już lepiej wygląda Może będą takie na których jest widoczna mordka z bliska ? Quote
Tola Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Prosilabym dankę1234 o wspólne ogloszenie dla obu psiakow, podobnie będe prosila o allegro. Zdjęcia sprobujemy robic w niedzielę:cool3: Quote
danka1234 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 moge im zrobic wspólne ogłoszenia,prosze zatem o tekst do ich ogłoszeń by zawierał co tam chcecie i kontakt,zdjec wystarczy skoro dla dwóch bo po 2 dla kazdego to na watku są. Quote
bianka0 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Co słychać u Fabiana, zgadza się z Fokusem, czy też już ząbki pokazuje:diabloti: Quote
danka1234 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tolu,zamotałam sie z tymi psiakami bo myslałam ze one maja isc razem ale skoro ida na osobne tymczasy to powinny miec swoje osobne ogłoszenia,to bedzie na ich korzysc bo bardziej przejrzyste.W ogłoszeniach nie da sie za duzo opisac o dwóch psach bo sa limity słów w tytułach i wstawianych fotkach. Quote
Tola Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 [quote name='danka1234']Tolu,zamotałam sie z tymi psiakami bo myslałam ze one maja isc razem ale skoro ida na osobne tymczasy to powinny miec swoje osobne ogłoszenia,to bedzie na ich korzysc bo bardziej przejrzyste.W ogłoszeniach nie da sie za duzo opisac o dwóch psach bo sa limity słów w tytułach i wstawianych fotkach. A czy mogę prosic o ogloszenia rowniez dla Koksa? Dzisiaj wieczorem wrzuce teksty. A to niedzielny Fabian Quote
bianka0 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Fabianek to całkiem, całkiem ładny piesek:lol: Co oni tam robią z nimi ,że do takiego stanu te bezbronne stworzenia doprowadzają :placz: Quote
Recommended Posts