Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bianka0']Fabian jest w kojcu interwencyjnym Emira. Czeka na otwarcie hoteliku u funi, gdzie ma zarezerwowane miejsce.[/QUOTE]

To tez sie wreszcie dowiedzialam :):) dzieki Malibo :):)

Posted

Tola przedwczoraj wyciągała Fridę ze schronu, jak zwykle w przemiłym towarzystwie kierownika Ł. Hero się nie pokazał, ale ja myślę Szarotko, że on się znajdzie, może jest gdzieś w boksach suczek.

Posted

ROZLICZENIE BAZARKU DLA FABIANA

DOCHÓD Z BAZARKU : 1094 ZŁ

Przy stawce za średniego pieska 10 zł za dobę i stałej deklaracji 100 zł miesięcznie od sponsorki E-S , Fabian ma zabezpieczony pobyt w hoteliku u funi na okres sześciu miesięcy.

W
SZYSTKIM KUPUJĄCYM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA UCZESTNICTWO.
[SIZE=3]
Dzięki Wam Fabian ma zabezpieczony półroczny pobyt w hoteliku

W przypadku gdyby Fabian poszedł wcześniej do adopcji, na jego miejsce wybiorę innego pieska, który skorzysta z Waszych wpłat, o czym poinformuję na wątku Fabiana.

Pieniądze zostały dzisiaj przelane na konto Fanbiana w hoteliku.

[FONT=garamond]
[/FONT]

Posted

Może my szukamy Hero przechodząc obok niego ? To tak jak z Fridą , jeszcze wczoraj pomimo że były zdjęcia myślałam że wyciągnięta została inna sunia. Dzisiaj wiadomo że to jednak ona, tylko na poprzednich ujęciach wydawała się mniejsza, szczuplejsza, zupełnie czarna i bez żabocika.

Posted

Fabian odzyskał juz radosc zycia i mlodzienczą werwę no i dzisiaj przez płot zrobil sobie wycieczkę do suczki z cieczką:mad:
Cale szczescie to 2 domy dalej i nie trzeba bylo chlopaka szukac po calej wsi:cool3:

Posted

[quote name='Tola']Fabian odzyskał juz radosc zycia i mlodzienczą werwę no i dzisiaj przez płot zrobil sobie wycieczkę do suczki z cieczką:mad:
Cale szczescie to 2 domy dalej i nie trzeba bylo chlopaka szukac po calej wsi:cool3:[/QUOTE]

A......zdążył ? Bo może teraz będę musiała wystawić kolejny bazarek, żeby wyrobić na alimenty Fabiana:diabloti:

Posted

No cóż, jakby to powiedzieć, zrobiłam sobie kilkugodzinną wycieczkę w te mrozy do lasu i...leżę już od tygodnia z zapaleniem płuc i opłucnej :roll:. Ale na grzyby poszłabym :evil_lol: