Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka1234']no ładnie ,tak po nocy okradac z miodku
Dla Fabianka Bianka by krew z własnej piersi utoczyła jak każda z nas, a co dopiero cudzy miodek :) W końcu na czym się człowiek wychował, na czyjej ""Chatce .." ? A czym skorupka za młodu i tak dalej :)
Ale ględzę po nocy bez sensu, sorry Fabian, wybacz piesek, o tobie miało być. Śliczny jesteś pienio.
Ewa

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę Ewa, że Fabian nie miałby nic przeciwko Twojemu ,,ględzeniu '', dzięki promocji bazarku piesek ma już odłożone na trzy miesiące życia w hoteliku :multi::multi::multi:
Ciesz się Fabianku i piękniej w oczach.Czas niedługo pomyśleć o domu.

Posted

E-S napisał(a):
Dzięki. Koniec Fabianku takich koszmarnych chwil. Na wątku zamojskim padła propozycja, żeby ze schronu wyciągnąć obrońcę Fabiana, tego właśnie malutkiego pieska ...
Ewa

O widze, ze inni tez juz mieli takie pomysly :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
O widze, ze inni tez juz mieli takie pomysly :):)

no tak, bo to sie po prostu serce kroi w plastry - taka przyjazn, takie poswiecenie i teraz zostal sam samiutenki w tym strasznym miejscu :placz:

Posted

[quote name='Szarotka']I ta bida za swoje bohaterstwo siedzi dalej w schronisku :(:(

[quote name='kakadu']no tak, bo to sie po prostu serce kroi w plastry - taka przyjazn, takie poswiecenie i teraz zostal sam samiutenki w tym strasznym miejscu :placz:
Trzeba temu malemu chociaz watek zalozyc :(:( , szkoda, ze nie mogl pojsc do DT ze swoim przyjacielem. To straszne.

Posted

A ja się zastanawiam, czy taki Mały i Duży - po takiej niesamowitej historii z odwróceniem zazwyczaj stereotypowo postrzeganych ról (duży ma bronić małego a mały mieć oparcie i poczucie bezpieczeństwa w dużym - tu na odwrót) - nie mieliby razem większej szansy na adopcję niż oddzielnie?
Ewa

Posted

Przede wszystkim trzeba malego wyciagnac, bo ta bajka ma zle zakonczenie:-(:-(:-(
Maly obronil duzego. Duzego zabrali a maly zostal psom na pozarcie :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Szarotka napisał(a):
Przede wszystkim trzeba malego wyciagnac, bo ta bajka ma zle zakonczenie:-(:-(:-(
Maly obronil duzego. Duzego zabrali a maly zostal psom na pozarcie :placz::placz::placz::placz::placz:

Kurcze Fabian miał być w boksie z Fokusem, Fokus do Fabiana fika, z Małym - nazwijmy go Dawid może, pasuje do historii, nie ma co zrobić - wniosek - potrzebny błyskawiczny dom stały dla Fokusa, żeby Maĸły mógł być w 1 boksie z Fabianem u Funi.
Ewa

Posted

Emigrantka napisał(a):
Szarotka mnie tu sciagnela, zaznaczam na razie.. biedulek :(

Widzialas kiedys psa, do tego mniejszego co by kolege od smierci obronil, cos niesamowitego.

Posted

furciaczek napisał(a):
Jestem i ja...mysle intensywnie.

Jaki jest miesieczny koszt utrzymania psa tej wielkosci u Funi??

Funia sie jeszcze nie okreslila, ale w tym tygodniu bedzie w schronisku i zrobi zdjecia, to moze mu ktos zalozy oddzielny watek, bo tak to trudno agitowac, bo malo zdjec itp.

Posted

Ja sie tu pogubilam - widze 3 czarne psiaki na watku.

2 mieszkaly razem i jeden drugiego bronil i ten maly jest dalej w schronie a jego duzy przyjaciel z jakims innym w boxie gdzies indziej?

A dlaczego ci kumple nie sa razem? Skoro do tej pory razem byli?

Czego ja nei lapie?

Ciezki mam dzisiaj dzien w pracy moze dlatego?

Dlaczego ten wiekszy bojazliwy jest z jakims innym a nie ze swoim kumplem?

Dlaczego ten bohater malutki zostal sam w schronisku?

Dlaczego sa 3 psy na watku i ja zalapac nie moge?

:(

Posted

Mysle, ze te dwa co sa w DT to taki przypadkowy uklad i ze jak brano Fabiana ze schronu, to jakos nikomu nie przyszlo do glowy, zeby zabrac jego obronce. Tak mysle, ale to wiedza lepiej prowadzacy watku i osoba co ma pieski na DT.

Posted

Dziewczyny - Fabian i ten mały bohater to psy z jednego boksu.
Staram się podczs pobytu w schronie wyszukiwac psy, którym trzeba pomoc jak najszybciej. Tak znalazlam Fabiana, który zmarniał w ciągu paru miesięcy. Wrzucilam go na zamojski wątek.
http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci
Bianka0 zamówiła dla Fabiana miejsce w hoteliku u funi, którego otwarcie jest w lutym.
W porozumieniu z Bianką0 zabrałam Fabiana do znajomego do kojca, zeby bezpiecznie doczekał.
Nie moglam zabrac obu psów, bo było jedno miejsce. I w hoteliku jest miejsce tylko dla Fabiana.
Ten drugi pies to Koks, który jest w DT poza Zamosciem, a nie z Fabianem. Są z Fabianem podobni, więc moze wspólne ogloszenia pomogą im zmnalezc domy.
Bardzo przezywam fakt, ze przyjaciel Fabiana zostal w schronie.
Dostalam dzisiaj pv od Szarotki, zeby umiescic malego bohatera rowniez na wątku.
Oczywiscie, ze to zrobię, tylko moze najpierw wymyslimy wspólnie imię dla piesia.
Dzięki, ze jestescie - moze wspólnie uda sie nam pomoc i obroncy Fabiana...