malawaszka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='zerduszko']Czyżby nasza znajoma?[/QUOTE] no niewykluczone - tak mi się nasunęło po opisie Quote
ewatonieja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 ale to stworzenie porosło :) niedziwedziowato wygląda ale ślicznie :) ci co dzwonią to niech sami se siedza w budzie dla królewny kanapa :) Quote
wanda szostek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='malawaszka']no niewykluczone - tak mi się nasunęło po opisie[/QUOTE] Jak to mam rozumieć? Może coś więcej na ten temat. Odpowiedzi na maila dalej nie mam. Ewa właśnie tak mi marzy się ta kanapa dla królewny. Nie wiem już czy napisałam, że Szymi znowu biega z Sarą. Zaczepia ją, ale już mniej agresywnie od kiedy Sara wreszcie się zdenerwowała i wzięła ją pod siebie. Krwi nie było tylko trochę kłaków Szymi Quote
zerduszko Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='wanda szostek']Jak to mam rozumieć? Może coś więcej na ten temat. [/QUOTE] Byłam na wizycie przed adopcyjnej u dziewczyny w Rybniku chętnej na Waszki Dropsa, z opisu podobna. Na prośbę o adres nie odpisała, bo pewnie wie jaki byłby jej finał - jeśli to ona ;) Quote
malawaszka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jeśli to ta sama to nie odpisze już pewnie bo ona miała już wizytę przed adopcyjną - zerduszko robiła i Dropsa ode mnie nie dostała bo na wizycie nie było rodziców, którzy tam też mieszkają - niby osoba pełnoletnia, chyba 20 czy 21 lat, ale mieszka z rodzicami, więc chciałyśmy wiedzieć czy oni też się zgadzają na psa, tym bardziej problemowego bo taki jest Drops, to dziewczyna w kółko powtarzała, że co my sobie myslimy, że ona jest DOROSŁA a nie jakaś rozpuszczona nastolatka - generalnie zachowywała się jak rozpuszczona 21 latka :lol: fochy i pretensje, że nie chcemy jej dać psa nie wiedząc czy reszta domowników się zgadza na niego czy nie, a umowa była taka, że na wizycie chociaż mama miała być, ale niestety - "nie dojechała" :roll: no i brama nie była zabezpieczona dla miniatury, a Drops by na pewno zwiał... bo to dzikus jest... ale tego też nie rozumiała bo przecież jest dorosła... studiuje prawo :roll: aaa i jeszcze były pewne nieścisłości o tym kiedy i w jaki sposób odeszły jej poprzednie psy.. inaczej pisała w ankiecie, inaczej mówiła mi przez tel, a inaczej zerduszko... ot drobiazgi edit: [B]zerduszko[/B] coś dzisiaj piszemy w róznych watkach to samo :lol: Quote
zerduszko Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Bo my som jednomyślne :] Jak zobaczyłam Twój wpis tu, nie czytawszy, to to samo pomyślałam: dublujemy się ;) Quote
wanda szostek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 No to sunia się wszystkim pokazuje Uploaded with ImageShack.us Zawsze z niej taki pędziwiatr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wanda szostek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Franca81 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 śliczna !!! domek musi ją tylko wypatrzeć !!! Quote
wanda szostek Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wanda szostek Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 W sprawie Szymi dzwoniła Pani z Zalesia. Miała hodowlę sznaucerów, wstawiała je. Ostatnio mieli doga, który odszedł niespodziewanie z powodu duchoty i wysokiej temperatury. Jeżeli uda się Pani przekonać męża ( który lubi dogi)do sznaucerki to zadzwoni. Quote
Franca81 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 wanda szostek napisał(a):W sprawie Szymi dzwoniła Pani z Zalesia. Miała hodowlę sznaucerów, wstawiała je. Ostatnio mieli doga, który odszedł niespodziewanie z powodu duchoty i wysokiej temperatury. Jeżeli uda się Pani przekonać męża ( który lubi dogi)do sznaucerki to zadzwoni. Trzymam kciuki !!!!!! Quote
ewatonieja Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 GDZIE ZNAJDE AKTUALNY I OBSZERNY OPIS sZYMI? CHCIAŁABYM ZROBIC JEJ OGŁOSZENIA DAJTUSI TEZ :) Quote
Franca81 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 podrzucam !!!! szkoda ze nic nie wyszlo..... Quote
malawaszka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Szymi Szymi to niemozliwe że tak długo i nic :( Quote
ewatonieja Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wando czy szymi jest do adopcji? Quote
malawaszka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 z tego co wiem to Szymi od jakiegoś czasu ma już domek Quote
Recommended Posts