Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nic . Domek, który wydawało się, że może - wycofał się. Gro telefonów jakie miałam to, albo na wieś na stróżującego, albo do hodowli. Ze trzy jakieś dające nadzieję, ze może ale potem milczenie .
Już nie wiem co robić. Każda rozmowa z mężem to dyskusja, że nie oddałam jak był dom dobry tylko nie chciał sterylizować. A ona tam podobno dziczeje. Borysa atakuje , rzuca się na siatkę jak mąż je separuje. Szczeka dzień i noc.
Szczeka ona, szczeka Borys.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
a może ona by się troche jednak uspokoiła po sterylce? kiedy jest możliwe zrobienie zabiegu?

Problem ze sterylką jest taki, że nie wiem jak ją zorganizować
Mąż powiedział że on z nią na sterylkę nie pojedzie. Potrzebny mi więc inny kierowca i transport.
Po sterylce sunia powinna zostać tych 9 dni w Siedlcach. Latem miałam w planie, ze ja z psami na działce a mąż z Sunią w Siedlcach. Teraz jak mąż się zbiesił to plany te wzięły w łeb. No i w okresie zimy ja sama na działce nie wydolę. No i jestem w impasie. Dzisiaj znowu usłyszałam ,że od poniedziałku, albo ja przyjeżdżam na działkę, albo sunię przywiezie mi do Siedlec

Posted

malawaszka napisał(a):
a może ona by się troche jednak uspokoiła po sterylce? kiedy jest możliwe zrobienie zabiegu?

Problem ze sterylką jest taki, że nie wiem jak ją zorganizować
Mąż powiedział że on z nią na sterylkę nie pojedzie. Potrzebny mi więc inny kierowca i transport.
Po sterylce sunia powinna zostać tych 9 dni w Siedlcach. Latem miałam w planie, ze ja z psami na działce a mąż z Sunią w Siedlcach. Teraz jak mąż się zbiesił to plany te wzięły w łeb. No i w okresie zimy ja sama na działce nie wydolę. No i jestem w impasie. Dzisiaj znowu usłyszałam ,że od poniedziałku, albo ja przyjeżdżam na działkę, albo sunię przywiezie mi do Siedlec

Posted

A ja dopiero wróciłam z Dobrzanowa. Gallegro psy obfocił, filmiki kręcił. Dzisiaj nie da rady wstawić bo cały dzień jest poza domem i jeszcze nie prędko w domu będzie, ale jutro może już coś zrobi.

Posted

to jest aż dziwne bo olbrzymka z dzierżoniowa już ma fajny dom, a szukała go chyba niecały miesiąc, a była zaniedbana, starsza, a tu Szymi taki cukiereczek i co? zerowe zainteresowanie? :(

Posted

To nie jest tak, że w ogóle nikt nie dzwonił. Były takie telefony, które zaczynały się od pytania gdzie pies jest i po stwierdzeniu, że daleko wyłączali się. Najwięcej telefonów było, które wyraźnie stwierdzali, że mają już sznaucery i sunię chcą do rozmnażania oraz na psa stróżującego a jeden nawet do pilnowania na budowie.

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj był telefon w sprawie Szymi. Pan chyba z Łomży. Miał sznaucera, ale odszedł na pokleszczową. Sunia na podwórko a jak zapytałam a co zimą , bo sznaucery marzną no to stwierdził, że przy dużych mrozach, będzie w pomieszczeniu. Niestety Pan się nie zgada ze sterylką , bo po niej psy chorują, dostają raka itp. Uznał też, że to daleko.
Miał się odezwać na maila i już się nie odezwał . Myślę, że nie chciał sterylki i wizyty przed adopcyjnej o której wspomniałam.