wanda szostek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 No i nic . Domek, który wydawało się, że może - wycofał się. Gro telefonów jakie miałam to, albo na wieś na stróżującego, albo do hodowli. Ze trzy jakieś dające nadzieję, ze może ale potem milczenie . Już nie wiem co robić. Każda rozmowa z mężem to dyskusja, że nie oddałam jak był dom dobry tylko nie chciał sterylizować. A ona tam podobno dziczeje. Borysa atakuje , rzuca się na siatkę jak mąż je separuje. Szczeka dzień i noc. Szczeka ona, szczeka Borys. Quote
ewatonieja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 to jest taka panna z charakterkiem, dlaczego nie ma już ludzi pragnących miec przyjaciela a nie maszynke do rodzenia szczeniaków albo psa łańcuchowego :/ Quote
malawaszka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 a może ona by się troche jednak uspokoiła po sterylce? kiedy jest możliwe zrobienie zabiegu? Quote
wanda szostek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 malawaszka napisał(a):a może ona by się troche jednak uspokoiła po sterylce? kiedy jest możliwe zrobienie zabiegu? Problem ze sterylką jest taki, że nie wiem jak ją zorganizować Mąż powiedział że on z nią na sterylkę nie pojedzie. Potrzebny mi więc inny kierowca i transport. Po sterylce sunia powinna zostać tych 9 dni w Siedlcach. Latem miałam w planie, ze ja z psami na działce a mąż z Sunią w Siedlcach. Teraz jak mąż się zbiesił to plany te wzięły w łeb. No i w okresie zimy ja sama na działce nie wydolę. No i jestem w impasie. Dzisiaj znowu usłyszałam ,że od poniedziałku, albo ja przyjeżdżam na działkę, albo sunię przywiezie mi do Siedlec Quote
wanda szostek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 malawaszka napisał(a):a może ona by się troche jednak uspokoiła po sterylce? kiedy jest możliwe zrobienie zabiegu? Problem ze sterylką jest taki, że nie wiem jak ją zorganizować Mąż powiedział że on z nią na sterylkę nie pojedzie. Potrzebny mi więc inny kierowca i transport. Po sterylce sunia powinna zostać tych 9 dni w Siedlcach. Latem miałam w planie, ze ja z psami na działce a mąż z Sunią w Siedlcach. Teraz jak mąż się zbiesił to plany te wzięły w łeb. No i w okresie zimy ja sama na działce nie wydolę. No i jestem w impasie. Dzisiaj znowu usłyszałam ,że od poniedziałku, albo ja przyjeżdżam na działkę, albo sunię przywiezie mi do Siedlec Quote
malawaszka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 kurcze niedobrze :( nie wiem co poradzić - nie znam niokogo tam w okolicy kto mógłby pojechać Quote
wanda szostek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 A ja dopiero wróciłam z Dobrzanowa. Gallegro psy obfocił, filmiki kręcił. Dzisiaj nie da rady wstawić bo cały dzień jest poza domem i jeszcze nie prędko w domu będzie, ale jutro może już coś zrobi. Quote
ewatonieja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 cierpliwie czekam :) a potem dodam do ogłoszeń niech ludziska podziwiają :) Quote
wanda szostek Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Widzę, że jeszcze nic nie ma. No to czekamy. Quote
ewatonieja Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 przeslałam zapytanie o Szymi po 1 dniu coś marny ruch powinno być wiecej zapytań :) Quote
wanda szostek Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Wczoraj Szymi wytarmosiłam , ale on bardziej była zainteresowana pilnowaniem, aby się nikt nie interesował Borysem i Sarą, Quote
wanda szostek Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Nic nie ma, ani jednego telefonu Quote
malawaszka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 to jest aż dziwne bo olbrzymka z dzierżoniowa już ma fajny dom, a szukała go chyba niecały miesiąc, a była zaniedbana, starsza, a tu Szymi taki cukiereczek i co? zerowe zainteresowanie? :( Quote
wanda szostek Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 To nie jest tak, że w ogóle nikt nie dzwonił. Były takie telefony, które zaczynały się od pytania gdzie pies jest i po stwierdzeniu, że daleko wyłączali się. Najwięcej telefonów było, które wyraźnie stwierdzali, że mają już sznaucery i sunię chcą do rozmnażania oraz na psa stróżującego a jeden nawet do pilnowania na budowie. Quote
malawaszka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no to czekamy na TEN właściwy telefon!!!! Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UOvT87eodNk niespodzianka od Wandy Quote
wanda szostek Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='malawaszka']http://www.youtube.com/watch?v=UOvT87eodNk niespodzianka od Wandy Cisza , telefon milczy. Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bardzo proszę o pomoc SUNIA WALCZY O ŻYCIE pomóż nam ją uratować http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia?p=14369594#post14369594 Quote
wanda szostek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 malawaszka napisał(a):zupełnie tego nie rozumiem.... Ja też tego nie rozumiem. Myślałam, ze po nią kolejka się ustawi. Quote
wanda szostek Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Wczoraj był telefon w sprawie Szymi. Pan chyba z Łomży. Miał sznaucera, ale odszedł na pokleszczową. Sunia na podwórko a jak zapytałam a co zimą , bo sznaucery marzną no to stwierdził, że przy dużych mrozach, będzie w pomieszczeniu. Niestety Pan się nie zgada ze sterylką , bo po niej psy chorują, dostają raka itp. Uznał też, że to daleko. Miał się odezwać na maila i już się nie odezwał . Myślę, że nie chciał sterylki i wizyty przed adopcyjnej o której wspomniałam. Quote
malawaszka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 w górę niunia!!!!!! musi gdześ być TWÓJ człowiek!!!! Quote
Recommended Posts